Bügün vidal yok yanlış hatırlamıyorsam geçen maç sarı yiyince cezalı duruma duşmüştü , ona rağmen şili tarafındayım. Turnuva öncesi şili şampiyon olur bahsi almıştım zaten hic taraf bahsine girmeden şili 1.5 üst gol atar 2,55 orandan aldım.
Copa America 2016 İletişim Alanı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En güzel kasa hayallerim suya düştü
250 Lirayla başladığım Kart bahsi kasası 8000 tepe noktasını gördükten sonra 2000 lere kadar düşünce
Dün Altın vuruşu yapayım dedim, olmadı
Sil baştan, bu gece tekrar başlıyorum bakalım
Maç uygun, hakem çok uygun, ortam gerilmeye müsait
Şimdi 250TL ile başlamışsın , kasa 8000'e gelmiş , bu olağanüstü bir başarı ama 2000'e düştüğünde niçin başarızlık hissediyorsun ve ne var ne yok riske ediyorsun , 2000'de dahi +%700'de kasan
Bunu hepimiz yapıyoruz , ve her seferinde enteresan bir biçimde hepimiz bu psikolojiyi yaşıyoruz ve kimi zaman üstesinden gelip , kasamızı devam ettiriyoruz , ama kimi zamanda üstesinden gelemeyip , kasa olduğu gibi gidiyor.Belli bir yatırdığımız rakam yükseldiğinde , ardından gelen kayıplarla beraber o yükseldiği noktadan düşmeye başladığında kasayı zararda sanıyoruz , halbuki hala daha kardayızdır çoğu zaman , ama o an ki psikoloji gerçekten öyle işlemiyor malesef.
Sanıyorum karlılık azaldıkça beyinde geçmiş dönemlerde yaşadığımız olumsuz olayların , başarısızlıkların depolandığı korteks bölge devreye giriyor ve insan kendini o anda bir şekilde yeniden başarısız olduğu/olucağı psikolojisine sokuyor.
Bütün mesele başarısızlık anlarında devreye giren korteks bölgeyi devre dışı bırakmak , bu da ciddi bir psikoloji gerektiyor.Yorum
-
Colombia lineup: Ospina; Fabra, Murillo, Zapata, Arias; Torres, Sanchez; Cardona, James, Cuadrado; Martinez.
Chile lineup: Bravo; Beausejour, Medel, Jara, Isla; Hernandez, Aranguiz, Silva; Fuenzalida, Sanchez, Vargas.
Colombia - Chile 2-ci Takımın Golleri Üst (1.5) 2,55
Vargas gol atar 3,20
Vargas 1,5 üst gol atar 16
Vargas 2,5 üst gol atar 100
Bol şanslar.En son valinor tarafından düzenlendi; 23 - 06 - 16, 02 : 34.Yorum
-
-
Psikoloji çok önemli bir bilim , belkide en önemlisi sosyolojiyle beraber.Bugün Avrupa'da insanlar bize göre ileri seviye hayat yaşıyorlarsa öncelikle bu 2 bilim dalına çok önem vermeleri ve geri kalan bütün herşeyi bunlar üzerine inşaa etmeleri olabilir.
Şimdi 250TL ile başlamışsın , kasa 8000'e gelmiş , bu olağanüstü bir başarı ama 2000'e düştüğünde niçin başarızlık hissediyorsun ve ne var ne yok riske ediyorsun , 2000'de dahi +%700'de kasan
Bunu hepimiz yapıyoruz , ve her seferinde enteresan bir biçimde hepimiz bu psikolojiyi yaşıyoruz ve kimi zaman üstesinden gelip , kasamızı devam ettiriyoruz , ama kimi zamanda üstesinden gelemeyip , kasa olduğu gibi gidiyor.Belli bir yatırdığımız rakam yükseldiğinde , ardından gelen kayıplarla beraber o yükseldiği noktadan düşmeye başladığında kasayı zararda sanıyoruz , halbuki hala daha kardayızdır çoğu zaman , ama o an ki psikoloji gerçekten öyle işlemiyor malesef.
Sanıyorum karlılık azaldıkça beyinde geçmiş dönemlerde yaşadığımız olumsuz olayların , başarısızlıkların depolandığı korteks bölge devreye giriyor ve insan kendini o anda bir şekilde yeniden başarısız olduğu/olucağı psikolojisine sokuyor.
Bütün mesele başarısızlık anlarında devreye giren korteks bölgeyi devre dışı bırakmak , bu da ciddi bir psikoloji gerektiyor.
Ve fakat ben 8000 den, bi 2000 yemiştim zaten
Psikolojiden çok, dünki maçın hakemi sayesinde kasam coşmuştu
İlk yönettiği Cupa America maçında 12 kart çıkmıştı, Meksika maçıydı
Yine aynı hakemi görünce dayanamadım
Şeytana bi dürteyim dedim, o bana dürttüYorum
-
-
Yorum
Yorum