güzel kart çıkmış ama bir maç için uykusuz kalamazdım sonra zombi gibi dolaşıyorum
Copa America 2016 İletişim Alanı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
ayrıca
lan şu golden sonra şu formayı bir çıkartın beee. yedek kulübesi artık kart gör... profil resmi yapacağım sözYorum
-
abdyi dagıtır ekvador dedim büyük konuşmuşum dagılan ekvador olmuş üzüldüm valla.. maçı izlemek için 6da kalktım maçı 5.30da sanıyordum zira megersem 4.30daymış 15 dakika için uykudan olunmaz diyip geri yattım sanırım avrupadan kimse izlemez diyerekten maç saatini kafalarına göre hazırlıyrolar..Yorum
-
Amerika kitasinin kupasinin maclarini avrupaya gore niye ayarlasinlarki guney yarim kuredeki ulkelerden birinde olsa turnuva belki hava sicakligi dusuk oldugundan ayarlanabilirdi gunduz maclari yapilarak ama maclar kuzey yarim kurede ve gunduz hava cok sicaktir. Ayrica gunduz maci olsa hafta ici avrupadakiler izlesin diye oradaki ulkelerin insanlarinin is saatinde kendi ulkelerinin maci izleme sorunu olacagindan yapmalari cok mantiksiz olur.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
hayretler içindeyim pronetler bir copa america maçının 12 kart üstüne 115 oran açmışlar.. şaka falan degil herhalde, istisnasız her maçı ciprobetle kıyasladım bu turnuva boyu maksimum 30 oran veriyorlardı.. şu oranda skandal sayılır hani, copa america lan bu 115 oran ne böyle, tamam çok zor bir şey 12 kart ama bu turnuva için abartılacak bir barem degil.. 15 oran açacaklarına 115 mi açmışlar nedir, maç bu 4 kart dahi zor çıkabilir ama bu oran şahaneymiş yav 1 liralık aldım garip bir pronet sitesinde umarım gelirse paraya çökmezler.. daha önce bu orandan 12 kart üstü bahsi aldıgımı hatırlamıyorum şahsen..Yorum
-
hayretler içindeyim pronetler bir copa america maçının 12 kart üstüne 115 oran açmışlar.. şaka falan degil herhalde, istisnasız her maçı ciprobetle kıyasladım bu turnuva boyu maksimum 30 oran veriyorlardı.. şu oranda skandal sayılır hani, copa america lan bu 115 oran ne böyle, tamam çok zor bir şey 12 kart ama bu turnuva için abartılacak bir barem degil.. 15 oran açacaklarına 115 mi açmışlar nedir, maç bu 4 kart dahi zor çıkabilir ama bu oran şahaneymiş yav 1 liralık aldım garip bir pronet sitesinde umarım gelirse paraya çökmezler.. daha önce bu orandan 12 kart üstü bahsi aldıgımı hatırlamıyorum şahsen..
Maçtan 15 dakika önceye kadar 12-11-10 Kart oranları 80-120 arası oluyor
Başlamadan önce Canlı menüsüne girdiği anda oranlar 30 lara düşüyor
Dün ABD maçı da böyleydi, çok güzel para kazandım ( 8 den 12 ye kadar tarama yapmıştım)
Kart bahsi alacaklar önce alırlarsa çok daha kazançlı olurlarYorum
Yorum