Copa America 2016 İletişim Alanı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Brezilya baya fırsat buldu özellikle ilk yarı ama sokamadılar. Eleman da geldi kolla attı golü gitti [emoji23]Yorum
-
ekvadorun oyun anlayışı daha dogrusu oyuncu yapısı futbolda bir devrim falan olabilir.. dünya üzerinde hücum hattı bu kadar yapılı olup bu kadar hızlı hücum edebilen başka ttakım tanımıyorum ben.. hani bayern de baya hızlı arı gibi hücuma çıkıyor ama forvetleri dışında kanat oyuncuları falan çelimsiz zayıf adamlar.. bu adamların ise her hücumu 100 metre finali gibi , tabi bunda haitinin de oyun anlayışının payı yüksek ama yine de adamlar öyle böyle koşmuyorlar.. genelde forvet oyuncusu hariç hücum hattı teknik ve kısmen zayıf oyunculardan oluşur, dogru budur diye düşünülür ama adamlar kafadan bu anlayışı degiştirmiş durumdalar.. abd ile karşılaşırsalar eger bir yerde inanılmaz keyifli bir maç izleyebilriz zira abd tam ekvadorun istedigi tarzda bir oyun oynuyor dehşet bir maç olabilir o maç..Yorum
-
Dün bir komboda son maç Peru - Brezilya maçının 3.5 kart üstü vardı 1.38'den , maçı izleyemedim ama mesajları okuduğum kadarıyla hakem kartları çıkartmamak için baya uğraşmış.
Ama bu sefer umarım böyle hakeme denk gelmeyiz Uruguay maçına 4.5 ve 5.5 kart üstleri aldım , maçın bir iddiası yok ama Uruguay yinede çok saçma derece sert oynayan , fauller yapan bir takım , hakem çok sabırlı davranmazsa maç kartlı geçebilir.Yorum
-
meksika bugün koyar geçer gibime geliyor ya. 1.65 MS bence fazla iyi bir oran ama işte hedefsiz maç vs. bilmiyorum.
yenilmezler eminim ama
edit:
Arjantinle eşlememek için lider çıkmaları gerekiyor. Normalde çok takacaklarını sanmıyorum da erkenden eşleşmek yerine bir tur sonrayı daha çok isterler. Beraberlikte yetiyor bunlara ama yatmazlar 1 puana. Direkt single'dan ML çakıyorum buna.En son Nathaniel tarafından düzenlendi; 14 - 06 - 16, 00 : 49.Yorum
-
-
Yorum
Yorum