Copa America 2016 İletişim Alanı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
tempodan oynamıyorum, maç başı alınanlarda kırmızıları 1 , canldan alınca 2 sayıyor diye biliyorumYorum
-
Yorum
-
haiti ne la ahahhaha. bugün perunun 3 ,4 artık ne kadar atabilyorsa atması lazım.. kim çagırmış bunları bu kupaya yav daha önce yoktular diye biliyorum, küçük ülkelerle okyanusya kıtasında mı ne kapışıyordular 1.70 de kazanır oranı iyiymiş hani.
editasyon;ülkeleri karıştırmışsım bu post yokmuş gibi davranın.En son ısaac04 tarafından düzenlendi; 05 - 06 - 16, 02 : 17.Yorum
-
Brezilyada Neymar Thisgo Silva David Luiz Firmino Marcelo Texaire Oscar Fernandinho Danilo kadroyaya alınmamış Douglas Costa ve Ramires sakatmış.
Sent from my iPhone using TapatalkYorum
-
Yorum
-
Peru yener yenmesine rakip çok kötü bir takım değil. Handikap yapamayabilir Peru da dengesiz. Bazen eline yüzüne bulaştırıyor. Ne buldum delisi gibi oynarsa işleri zor.Yorum
-
haiti ne la ahahhaha. bugün perunun 3 ,4 artık ne kadar atabilyorsa atması lazım.. kim çagırmış bunları bu kupaya yav daha önce yoktular diye biliyorum, küçük ülkelerle okyanusya kıtasında mı ne kapışıyordular 1.70 de kazanır oranı iyiymiş hani.
editasyon;ülkeleri karıştırmışsım bu post yokmuş gibi davranın.Yorum
-
Yorum
-
Copa Amerika' nın pazarlama kaygısı yok galiba. Bu nasıl bir organizasyondur ki maç oynanma saatler daha esnetilemez mi? 22:00 da başlayabilirdi bazı maçlar.Yorum
Yorum