Copa America 2016 İletişim Alanı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
1,5 kart alırken yediler kartı.
2,5 alınabilr
abdliler sinirlenmeye başladı.
aldım çıtır 1,60dan 2,5 kart üstüEn son TheBlueDanube tarafından düzenlendi; 04 - 06 - 16, 05 : 56.Yorum
-
Yorum
-
-
Hakemler boyle aptal saptal mac yonetecekse kart falan cikmaz bu turnuvada. Az girdim neyseki basima gelecdkleri bildigimden
Adam kontrayi kesti yuzde 100 gol pozisyonu 3 e 1 pozisyon ona bile vermedi 90 arti 1 deYorum
-
bir kaç saat önce maçın tekrarın izledim şok oldum adam bildigin penaltıya sarı vermemiş. genelde penaltıda sarı kart verilir, kart verilmeyen penaltılar da vardır ama abd kolombiya maçında adam bildigin topu elle kontrol edip penaltı yaptırmış yani tam olarak kontrol sayılmaz ama çarpma demiyorsa hakem ki penaltı verdigine göre demiyordur sarı kart olmalı.. baktım araştırdım acaba ben mi yanlış biliyorum diye ceza sahasına yakınsa ne olursa olsun sarı verilir diyor bu bırak yakınlıgı direkt içinde.. hangi kafayla bu hakemler bu derece net bir kuralı uygulamıyorlar anlayamıyorum valla. hayır kart vermeyince iyi mi maç yönetmiş oluyorlar anlamyorum ki vermedikçe maç daha fazla zıvanadan çıkıyor adam top tüfek giriyor, iyi ki ramazana denk gelmiş şu kupa yoksa ocak bırakmazdı..Yorum
-
Yorum