Copa America 2016 İletişim Alanı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • valinor
    • 27 Apr 2009
    • 1481

Bügün vidal yok yanlış hatırlamıyorsam geçen maç sarı yiyince cezalı duruma duşmüştü , ona rağmen şili tarafındayım. Turnuva öncesi şili şampiyon olur bahsi almıştım zaten hic taraf bahsine girmeden şili 1.5 üst gol atar 2,55 orandan aldım.

Yorum

• Rocco
      • 18 Aug 2007
      • 12179

İlk olarak zaferler35 tarafından gönderildi
      En güzel kasa hayallerim suya düştü
      250 Lirayla başladığım Kart bahsi kasası 8000 tepe noktasını gördükten sonra 2000 lere kadar düşünce
      Dün Altın vuruşu yapayım dedim, olmadı
      Sil baştan, bu gece tekrar başlıyorum bakalım
      Maç uygun, hakem çok uygun, ortam gerilmeye müsait
      Psikoloji çok önemli bir bilim , belkide en önemlisi sosyolojiyle beraber.Bugün Avrupa'da insanlar bize göre ileri seviye hayat yaşıyorlarsa öncelikle bu 2 bilim dalına çok önem vermeleri ve geri kalan bütün herşeyi bunlar üzerine inşaa etmeleri olabilir.

Şimdi 250TL ile başlamışsın , kasa 8000'e gelmiş , bu olağanüstü bir başarı ama 2000'e düştüğünde niçin başarızlık hissediyorsun ve ne var ne yok riske ediyorsun , 2000'de dahi +%700'de kasan

Bunu hepimiz yapıyoruz , ve her seferinde enteresan bir biçimde hepimiz bu psikolojiyi yaşıyoruz ve kimi zaman üstesinden gelip , kasamızı devam ettiriyoruz , ama kimi zamanda üstesinden gelemeyip , kasa olduğu gibi gidiyor.Belli bir yatırdığımız rakam yükseldiğinde , ardından gelen kayıplarla beraber o yükseldiği noktadan düşmeye başladığında kasayı zararda sanıyoruz , halbuki hala daha kardayızdır çoğu zaman , ama o an ki psikoloji gerçekten öyle işlemiyor malesef.

Sanıyorum karlılık azaldıkça beyinde geçmiş dönemlerde yaşadığımız olumsuz olayların , başarısızlıkların depolandığı korteks bölge devreye giriyor ve insan kendini o anda bir şekilde yeniden başarısız olduğu/olucağı psikolojisine sokuyor.

Bütün mesele başarısızlık anlarında devreye giren korteks bölgeyi devre dışı bırakmak , bu da ciddi bir psikoloji gerektiyor.

Yorum

• valinor
        • 27 Apr 2009
        • 1481

Colombia lineup: Ospina; Fabra, Murillo, Zapata, Arias; Torres, Sanchez; Cardona, James, Cuadrado; Martinez.

Chile lineup: Bravo; Beausejour, Medel, Jara, Isla; Hernandez, Aranguiz, Silva; Fuenzalida, Sanchez, Vargas.

Colombia - Chile 2-ci Takımın Golleri Üst (1.5) 2,55
        Vargas gol atar 3,20
        Vargas 1,5 üst gol atar 16
        Vargas 2,5 üst gol atar 100
        Bol şanslar.
        En son valinor tarafından düzenlendi; 23 - 06 - 16, 02 : 34.

Yorum

• Neustadter
          • 15 Oct 2013
          • 13496

Tam KG maci oranda nefis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• dysjav
            • 23 Jan 2012
            • 5392

Kolombiya topla oynama %40.5 üst yüklü girdim
            Tempo @1.85

Yorum

• zaferler35
              • 21 Aug 2012
              • 2439

İlk olarak Rocco tarafından gönderildi
              Psikoloji çok önemli bir bilim , belkide en önemlisi sosyolojiyle beraber.Bugün Avrupa'da insanlar bize göre ileri seviye hayat yaşıyorlarsa öncelikle bu 2 bilim dalına çok önem vermeleri ve geri kalan bütün herşeyi bunlar üzerine inşaa etmeleri olabilir.

Şimdi 250TL ile başlamışsın , kasa 8000'e gelmiş , bu olağanüstü bir başarı ama 2000'e düştüğünde niçin başarızlık hissediyorsun ve ne var ne yok riske ediyorsun , 2000'de dahi +%700'de kasan

Bunu hepimiz yapıyoruz , ve her seferinde enteresan bir biçimde hepimiz bu psikolojiyi yaşıyoruz ve kimi zaman üstesinden gelip , kasamızı devam ettiriyoruz , ama kimi zamanda üstesinden gelemeyip , kasa olduğu gibi gidiyor.Belli bir yatırdığımız rakam yükseldiğinde , ardından gelen kayıplarla beraber o yükseldiği noktadan düşmeye başladığında kasayı zararda sanıyoruz , halbuki hala daha kardayızdır çoğu zaman , ama o an ki psikoloji gerçekten öyle işlemiyor malesef.

Sanıyorum karlılık azaldıkça beyinde geçmiş dönemlerde yaşadığımız olumsuz olayların , başarısızlıkların depolandığı korteks bölge devreye giriyor ve insan kendini o anda bir şekilde yeniden başarısız olduğu/olucağı psikolojisine sokuyor.

Bütün mesele başarısızlık anlarında devreye giren korteks bölgeyi devre dışı bırakmak , bu da ciddi bir psikoloji gerektiyor.
              Doğru söze diyecek bir şeyim yok
              Ve fakat ben 8000 den, bi 2000 yemiştim zaten
              Psikolojiden çok, dünki maçın hakemi sayesinde kasam coşmuştu
              İlk yönettiği Cupa America maçında 12 kart çıkmıştı, Meksika maçıydı
              Yine aynı hakemi görünce dayanamadım
              Şeytana bi dürteyim dedim, o bana dürttü

Yorum

• mr.sevil
                • 29 May 2015
                • 2708

kırmızı olur 3.25

vargas gol atar 3.20

sanchez gol atar 3.00

5.5 kart üst tempo 1.87

Yorum

• 1905ARMADA
                  • 06 Jan 2014
                  • 2305

Vidal cezalı

Yorum

• vantuz
                    • 20 Jun 2002
                    • 4469
                    • eğitmen

alexis vargas ve james gol 2 gol ht alasım var..

Yorum

• benlave
                      • 17 Dec 2015
                      • 3648

telefondan izliycem link ateşler misiniz

Yorum

• Realizmo
                        • 05 Jul 2010
                        • 583

Kim tur atlara şili aldım. bugün her aldığım yattı. Kazanmak isteyen kolombiya alsın.

Yorum

• ilovekobe
                          • 07 Apr 2008
                          • 1716

Artık şu maçta Aguilar gibi kartçı bir hakem de varken, deli gibi kart gelmezse ayıptır

ODDS are never in our FAVOR ✌️

Yorum

• anthony06
                            • 25 Dec 2011
                            • 4900

Gol olmaz penaltılarda Kolombiya atlar

Yorum

• Fortune
                              • 05 Feb 2007
                              • 17291

Valla 500 tl kırmızı kart olur aldım kenara çekildim

Yorum

• 1905ARMADA
                                • 06 Jan 2014
                                • 2305

İlk olarak ilovekobe tarafından gönderildi
                                Artık şu maçta Aguilar gibi kartçı bir hakem de varken, deli gibi kart gelmezse ayıptır

ODDS are never in our FAVOR ✌️
                                uyumadık pusudayız

Yorum

Çalışıyor...