Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Huoabi etkinliğinde son gün..peynir lazım arkadaşlar elinde tutarak işe yaramaz halde bekletenler bana gönderebilir mi takasa da açığım. Özelden yazabilirsiniz uid numarasını..kayıtsız kalmayalım son gün. Elde bekleyen kartlar etkinlik bittiği anda silinecek..
Okx verildi mi bilmiyorum ama kutu veriyor 2 $ çıktı bana 10 $ çıkan olmuş kimlik doğrulama bile istemiyor çekerken 5 dakika sürmedi paranın gelmesi. Kayıt olduktan sonra uygulama da açınca telefonu salla diyor kutudan coin hediye veriyor. Tel no ile üye olmak yetiyor
Easyexchange borsası airdrobundan kazanılan 40 gbr gabar tokeni olan varsa bana ulaşın hepsini birleştirip satalım . Kişi başı 3-3.5 dolar kalır . Satmak isteyen bana ulaşın.
Not : en az 20 dolarlık al sat oluyor o sebeple topluyorum
firat_efe Ayrıca binance pay kimliğim kısmında, "Kripto kutusu" -> Al kısmına, BINANCEPAY yazıp, al dersen, Fonlama cüzdanına küçük miktarda BUSD veriyor ay sonuna kadar günlük olarak. Verdiği bakiyenin 0,01'lik kısmına başkasına gönder 1,55 busd ödül veriyor anında.
Yorum