X
-
-
https://t.me/CakeDeFiTR Cakedefi Türkçe telegram kanalından bilgi alabilirsin ordakiler btc ödülünü defiye swap ediyorlar o şekilde çekiyorlar bir bak istersen -
-
-
Kullanan vardır,cüzdana gelen coinleri bu bot yardımıyla kolay bir şekilde takip edebilirsiniz
Altta menü kısmına giriyoruz ve Add wallet tıklıyoruz
Ardından takip etmek istediğimiz cüzdan adresimizi girip onaylıyoruz,istediğiniz kadar cüzdan ekleyebilirsiniz
Bsc-Eth-Polygon-Avax-Ftm ağlarındaki cüzdanları destekliyor
Herhangi bir hareket olduğunda otomatik bilgilendirme yapıyor
@EtherDROPS4_bot
Yorum
-
Bugün hi Dollar grubunda quiz vardı, arkadaşla beraber katıldık ödül garanti olsun diye, katılım azdı ikimizde ödül kazandık, arkadaş toplamıyor, o yüzden onun ödülünü mesajın altına "hi kullanıcı adını" yazan ilk kişiye gönderelim diyoruz. Ödül 20 hi, bir kaç gün sonra gelir hesabaYorum
-
falanfilan1 20 hi ödülleri göndermişler -
falanfilan1 aynı şekilde bir quizden daha 20 hi ödül gelecek, yine kullanıcı adını iletiyorum bilgin olsun.
-
LynKey airdrop alıpta masrafın yüksekliğinden dolayı satamayan cüzdanında bekleyen arkadaşlara bir önerim olacak . Bir YouTube kanalında gördüm mantıklı geldi. Olay şu.. benim cüzdanda 172 adet beklemede.. forumdan 5 arkadaş birlik olalım içimizden birine bu LynKey leri gönderelim alan kişi dapp yapsın masrafı bölüşmüş olalım böylece az masrafla işimiz görülmüş olacak.. malum etherium masrafı çok fazla..katılmak isteyen arkadaşlar yorum bıraksın takip edelim..Yorum
-
Bi zamanlar forumda paylaşılan Zoidpay airdropu vardı baya kişi almıştı halen elinde tutan varmı.Yorum
-
deniz111
https://app.luaswap.org/#/swap
Buradan yapabilirsin Cüzdanda biraz tomo olması lazım
Sonra Tomo ya çevirip borsalarda satabilirsin bende yeni buldum
-
Yorum
-
Ftx tr Twitter dan Stepn aktivasyon kodu dağıttı 1000 adet şansa ilk anda denk geldim ama bana lazım değil isteyen yazabilir özelden verebilirim koduYorum
-
Coin işinden anlayan arkadaşlar şu proje ekmek yefirirmi sizce.ceosu arkadaşım özgür ciftci Rusya'da yasiyo.
Metafity
NFT revolution of dating is just around the corner!
Dating in VR Headsets already exists today, but we're making it a part of the METAverse!
metafity.ioYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Casablancas olacagi oydu birde islem ucreti diye sayfa actilar iyice carpmak icinde ben almadim bu tarz seylere hic katilmayacak millet az kaldi kriptoyu bitirecekler bu sekilde bedava onsatis neredeyse hep 0 kazanca donustu
-
-
Bitranium ön satışa katılanları alenen tokatladı
Airdropların tamamı kilitli
Ön satış 0.54 den yapıldı listelendi ve fiyat 0.04
Adamlar ellerindeki tokenleri okutma peşinde
Bide diyorlarki ön satışa katılanlar satıyor yahu kim 0.54 den alıp 1-2 hafta sonra 0.04 e satarYorum
-
Qmall borsası 3 ayda bir kazanılan Airdrobun % 10 kilidini açacaktı. İlk kilit ikinci ayda açılmıştı çekim yapmıştık sonraki kilit Mayıs 15 di diye hatırlıyorum ancak hesapta görünür birşey yok henüz 1 qmall dolar fiyatına geldi 70 qmall var kilit açılmasını bekliyorum çekim için. Benim gibi bekleyen olacaktı forumda. Yatan oldu mu hesabına..yada bir bilgisi olan var mı..Yorum
-
Bekleyen varsa yattı tokenler %10 Luk kısmı..3 ayda bir alacağız bunu.. 1 k la yakın aldım..şu işe bak nasılda değerlendi tanıtımın ben yapmıştım değerleneceğini hatta 1 Euro'ya eşitlenebilir demiştim şuan 1 qmall 1 dolar civarı..refimden üye olanlar 500 Qmall kazanmıştı bende refle birlikte toplam 700 var bugün USDt ye excenge yaptım USDt ye ltc çevirdim türk borsasına çektim 950 TL keş para..
https://i.hizliresim.com/hzll1b2.jpg -
Buna katılmıştım sanırım tam emin olamadım. Rica etsem link atarmısın
-
-
Bugün hi Dollar grubunda quiz vardı, arkadaşla beraber katıldık ödül garanti olsun diye, katılım azdı ikimizde ödül kazandık, arkadaş toplamıyor, o yüzden onun ödülünü mesajın altına "hi kullanıcı adını" yazan ilk kişiye gönderelim diyoruz. Ödül 20 hi, bir kaç gün sonra gelir hesabaYorum
-
Esnek hesaptaki hi bakiyesi 10 dolarsa çekebilirsin, biriktidiğin ödülleri çekmen için en az 110 hi alıp stake etmen lazım, bu şekilde ödüller günlük olarak esnek hesaba geçiyor. falanfilan1 -
Yatırdığımız miktarı ne kadar bekletiyoruz bilgin varmı yu_cin -
Kasa hesabında 1 yıllık kilitli alıyorsun, aldığın miktar kadarı aylık ödül hesabından esnek hesaba geçiyor. 1 yıllık kilitli/365 kadarı günlük esneğe geçiyor. Aydan aya kitlediğin miktar 2 kat artarak gidiyor.
Burada daha detaylı yazıyor. @Mevzuderin
https://link.medium.com/RVliy9QH7mb
-
Yorum