Lynkey airdrobun kilidi açılmış diye duydum cüzdanı açtım hata veriyor çekebilen oldu mu ?
X
-
-
Bu hangi airdropptu hatırlayamadım link varmı rica etsem -
erc20 ağında olduğu için fee ücretlerinin olmadığı bir zamanda metamask adresinize çekin, eğer referans yaptıysanız veya yakın tanıdıklarınız dan katılan varsa bu projeye lynkey app den hepsini tek metamask cüzdanına çekin, ben fee ücretlerinin düşük olduğu anı kovalayarak 30 $ fee ödeyerek hallettim ( approve + swap + borsaya çekim (usdt), eğer 3-4 hesap birleşip tek cüzdan dan yaparsanız fee ücretini paylaşıp elinize iyi bir rakam kalabilir.
-
-
Lynkey Airdrop(Katılım yapan herkese 200 Lykney token)
Blockchain tarafından desteklenen katılım platformu
Üyeler için blok zinciri tarafından desteklenen, mülkiyet hakları ve turizm hizmetleri için merkezi olmayan bir platform
LynKey blok zinciri destekli ekosistem, başta Avustralya olmak uzre dünyanın diğer ülkelerinde 8 milyar doların üzerinde premium mülk/turizm ve lüks varlıklarını token haline getirmiş.
LynKey, akıllı sözleşmeler aracılığıyla küresel izleyiciler için lüks tatil deneyimleri için devremülk ve NFT çözümleri sağlayan blok zinciri etkin bir ekosistemdir. Dünyanın her yerinden turistler, iş seyahatinde olanlar, seyahat acenteleri, turizm operatörleri, konaklama zincirleri ve emlak müşterileri bu devrim niteliğindeki planı giderek daha fazla dahil oluyorlar . Birinci sınıf tatil mülkleri - tatil köyleri, oteller, marinalar ve daha pek çoğu dijital varlıklar olarak belirtilmiş.
Bu ekosistem de,
LynKey cuzdan
NFT pazarı
Borsa
Bulunacak.
1 milyar arzı bulunan LynKey token
Şuan önsatış fiyatı 0.09 usd.
Cuzdanı indirip KYC yapan uyelerine 100 token veriyor.
Refli linkten uyelik oluşturanlara ayrıca 100 token daha veriyor.
Toplam 200Lynkey token.
Nisan ayına kadar kilitli kalacak, Nisan ayında borsalarda listelenecek, kilit o zaman açılacak.
Abra cuzdan da, token listelenmesi 15 dolardan olmuştu diye hatırlıyorum.
Bu cuzdan tokenleri uzun bir sure değerli olabiliyor.
LynKey token daha yuksek değerli olacağını düşünsemde,
Borsada minimum 1 dolara listelense
Burdan kazanç 200 dolar olabilir diye beklentim var.
Daha buyuk getiri ise kesinlikle surpriz olmaz.
Ortakları arasında everland grup, ve criystal holidays gibi uluslararası turizm şirketleri var.
Yöntem kurulu, proje amaçları misyonları, ortaklarını şeffaf şekilde yol haritası ile birlikte açıklamışlar
Abra cuzdan kadar guvenilir geldi bana, KYC yapmanın sorun olmayacağını düşünüyorum kesinlikle.
Cuzdan ve borsa, ayrıca nft pazarını da gun gelir kullanabiliriz.
Uygulamasıda baya guzel geldi bana.
https://lynkey.com/signup/referrerCode/8t5cm5
Çektim metamaskta duruyor şu an.. 0.23$ olmuş şu an fiyatı.. 200 lynkey 48$ civarı yapıyor..Yorum
-
-
Avault sonuçları açıklanmış fakat aşırı yüklenme var dosyaya,pcden anca açarsınız
https://docs.google.com/spreadsheets...3oHGbsnNfrGJQ#Yorum
-
Terkehh TERK airdobuna katılanlar şimdiden hazırlığını yapsın cüzdanlarına komisyon ücretlerini hazırlasınlar, ayın 22 sinde kilit kalkacak muhtemelen değeri çok düşecek swap işlemlerinden dolayı erken kalkan yol alır demişler.
bu linkten kontrol edebilirsiniz.
https://countingdownto.com/?c=4109525Yorum
-
Huoabi borsasına giriş yapar yapmaz 12.5 dolar değerinde 5 ayrı Token hediye etti. Varlıklarına aktarmak için en az 20 dolar olmalı kurallarda böyle yazıyor ihmal etmeyin giriş yapın her gün saat 23.00 de kazanma şansı yenileniyor.
https://www.huobi.co.ma/tr-tr/v/regi...er_id=11345710En son Pr3on tarafından düzenlendi; 20 - 04 - 22, 07 : 11.Yorum
-
Astar Network airdroplarina katılın ula
Önemli diyoruz hiç katılan yok. Şuan 3 airdrop var ben üçünü 3 dakikada yaptım.Yorum
-
EndoplazmikBirKulum hocam çoğuna katılmıyorum hatta buna da katılmadım ama bu konuda zaman ve emek harcadığın için tebrik - teşekkür ederim.Yorum
-
EndoplazmikBirKulum hocam çoğuna katılmıyorum hatta buna da katılmadım ama bu konuda zaman ve emek harcadığın için tebrik - teşekkür ederim.Yorum
-
Legion Network uygulamasına güncelleme gelecekmiş.. güncelleme sonrası cüzdanda ki varlıkların kayıp .olma ihtimali varmış bu yüzden cüzdanın private keyinin alınması öneriliyor..
Toobemi cüzdan uygulamasındaki toob tokenler için mexglobal borsasında 21 Nisan saat 11.00 da listelenecek takipte kalalım
Toobemin listelenme süreci 1 gün uzatıldı..En son Pr3on tarafından düzenlendi; 20 - 04 - 22, 22 : 33.Yorum
-
-
Coinbase nft sitesi açıldı. beta olarak waitliste katılanlar mailleri kontrol etsin beta key gönderiyorlar onla üye oluyorsunuz coinbase nft betayı kullanabiliyorsunuz ben üye oldum matemask hesabını bağladım'da hediye nft filan verirler diye umut ediyordum şuan için gelen giden haber yok. biraz bekleyelim bakalımYorum
Yorum