Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Bendeki nft arkaplan yarısı mavi yarısı yeşil açık artırmaya bıraktım 26 dan şimdi. . Dün akşam 29 dan bıraktım alan olmamış piyasa durdu galiba..
Etkinlik bitti o yüzden satılmamıştır 2 milyontane mint edilmiş bir NFT'i 50 dolara satmak bile çok güzel bir başarıdır bence satana tebrikler. Arzı düşürülmeyip yakılmadıktan sonra böyle bir etkinlik bir kez daha olacak erken davranıp şanslı olanlar 50 100 dolar arası satarsa satar yoksa çöp.
bazen çok katılan var yanlış hatırlamıyorsam 5000 kişilik etkinliğe milyon kişi katılmıştı. Ben top goal nft yakaladım bır tek çıkarsa güzel paralar bırakır etkinlikler oluyor
Herkese garanti 23 dolar nakit var yatırım falan yok. Her katılan kesinlikle 23 dolari alacak, işlemlerde basit. Ne dersiniz duyuru başlığına gelsin mi?
Benimde bugun onaylanmış. Uygulamada gezinirken önüme çiktı benimde. Kod verdi. Kirmizi kodu arkadaşlarinla paylaş diye. Ama nerden bakiliyor vs hicbir bilgim yok.
https://app.avata.network/superpool avata network diye biir token var avax agında proje kendi token üretiyor bunlara iavat demiş onlarla idolara katılıyorsun hatta avax bile kazanabilicekmişsin avata ile şuan superpool 7 gun oldu ben whıtelistte katıldım konuşulanlara göre proje iyimiş ön şatıştan aldım ilk kez anlamadıgım için pek paylaşmadım. isterseniz bir bakın Btc düştüğü halde etkilenmiyor tabi super pool sonrası anlaşılır eğer btc yamuk yapmazsa 100 $ atmıştım bakalım ne kadar edecek mayıs sonunda
Bu Huobi ön satışından hiç alabilen oldu mu?
Bu kaçıncı oldu hala bir kez alamadım.
EndoplazmikBirKulum 20x yaptı egs biz avucumuzu yaladık.
Bu işin ayrı bir taktiği var mı?
Selamlar, uzun süredir katılıyorum bana 3 defa çıktı biri 25x kadar yaptı. Ayrı bir taktiği yok herkes eşit şekilde katılıyor. Katılım 150 bin kadar oluyor etkinliğe göre 500-5 bin arası kazanan seçiliyor
@falanfilan1 Onu demiyor egs Primelisti vardı. Senin dediğin CandyDrop, ondan bana Ceek ve Wallet çıkmış normalde çekilişlerde şanslı değilimdir.
Mexc borsasındaki teknik bir sorun nedeniyle mevduat kapatıldı. Mexc sorunu çözdüğünde depozito etkinleştirilecektir. Airdrop çekilme tarihi 15 Ağustos 2022'dir, Refferal 20 Nisan'a kadar uygun cüzdanlara dağıtılacaktır
Yorum