Mobox airdrop'una tam olarak nasıl katılıyoruz? Bsc adresimizemi göndermek gerekiyor NFT'i ??? Ve katılım sayfası linkini yada detaylı anlatımı biri yapabilir mi?
X
-
-
ice87 minimum 500 dolara direk satış olarak 1000 dolara oyun kategorisine koydum satışa eğer yarına kadar satılmazsa ki satılmaz bende etkinliğe katılmak istiyecem ama nasıl katılınır bilmiyorum. kısmette varsa bir şekilde katılırız yazan olursa çok makbule geçer orası ayrı meseleEn son eemir99 tarafından düzenlendi; 05 - 04 - 22, 23 : 44. -
-
fuaark Çok teşekkür ederim kuralları detaylı okumayıp direk binanceden aktarılan mobox nft ler bilet kazanamıyormuş haberiniz olsun galler.io'dan satın alıp satın aldığınızı gene galler.io'da listelerseniz bilet alabiliyorsunuz ona göre binanceden almayın.
-
-
-
metamask çekim yapılınca işleniyor deyip cüzdana aktarımda sorun yaşanıyormuş , yapıp yapmamak size kalmış .3-4 saat bekleyipte hala ulaşmayan varmış
En son altug1485 tarafından düzenlendi; 05 - 04 - 22, 23 : 23.Yorum
-
Binanceden mobox nfr satın alıp etkinlipe katılacağını sanan değerli forumdaşlar boşa paranızı 30 40 dolar verip binanceden satın alarak harcamayın yada matemaska aktarmayla uğraşmayın. kuralları var...
Bilet nasıl kazanılır?✍️Yorum
-
Yorum
-
Satışa sunulan nft'nin fiyatını nasıl değiştiriyoruz. Geri çekip, tekrar listelesek yine onay sırası bekler miyiz?Yorum
-
Yorum
-
Binanceden mobox nfr satın alıp etkinlipe katılacağını sanan değerli forumdaşlar boşa paranızı 30 40 dolar verip binanceden satın alarak harcamayın yada matemaska aktarmayla uğraşmayın. kuralları var...
Bilet nasıl kazanılır?✍️
Edit: Bizde yanlış bilgi verilirmiş, bizede güvenmeyecekse kime güvenecek bu millet aminu?. Kutuların fiyatı pahalıymış, size çıkarsa 0.1 bnb yani 45 dolar istiyor. Avatar fiyatı şuan kaç bilmiyorum ama cekilisteki kutu 135 dolar, o da çıkıp cikmayacagi belli değil. Ona göre isterseniz katılın. Ben binance da ki gibi satış olacak sanmıştım 0.1 bnb ücreti varmış.
1- Binance nft ye metamask bağla.
2- Nftni aç withdraw butonuna tıkla mail SMS onayı ver. Avatar bir kaç dakikaya cüzdanda olacak. Bscscan sitesine girip cüzdan adresini aratarak avatar cüzdana geldimi kontrol edebilirsin.
3- Yarın saat 3 de galler.io sitesine gir cüzdan bağla ve launchpade gir, Momo avatara tıkla. Orada satış olacak.
En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 06 - 04 - 22, 00 : 35.Yorum
-
Yorum
-
-
(65) Binance Mobox Avatar NFT ile $35 Almak veya Mystery Box Kazanma Şansı ! Mobox Launchpad Galler Nft ! - YouTube
bu kanalı takip edin güncel detaylıca paylaşılıyor yanlış bilgi verilmiyor en azından.Yorum
-
Yorum
-
benim nft nin arka planı mor renk yani nadir sınıfına giriyor, açık artırma usulüne çevirdim bakalım ne olacakYorum
Yorum