X
-
-
Yorum
-
bu nft çekilişlerini nasıl takip ediyorsunuz? matemaskta gözükmüyor sanırım. hepsinin duyursunu tek tek kontrol etmek mi lazımYorum
-
google'a bsc scan yaz gir cüzdan adresini oraya yapıştır hesap hareketlerini görürsün hangi ödül gelmiş. ayrı yetten katıldıgın nft veya herhangi bir token coin vs airdroplarını katıldıgın yerdeki yetkililerden telegramdan twitter adreslerinden kazanan kişilere göz atabilirsin cüzdan adresin yada kullanıcı adın varsa kazanmışsın demektir
-
-
Yorum
-
ice87 şimdi o da var ama engellemek doğru mu ben şimdi nasıl bilgi alacağım senin bilgin var mı bu flagdanYorum
-
Gemini airdrop duyurusunu benden önce ByTahmin01 yapmış. Kusura bakma dostum her zaman kontrol ediyordum ama bu defa direkt gelip hazilardigim duyuruyu yapıştırdım. Bir dahakine kontrol ettikten sonra duyuru yapacağım.Yorum
-
Forumda bir çok kişinin üyeliği bulunan Cakedefi borsası
Sevgililer gününe özel çekiliş yapıyor.
20 kişiye 1000 $ veriyor.
Formda 7 tane twitter rt telegram görevi var.
Benim 2 dkmı almadı katılmak.
Forumda 1 kişiye bile çıksa çok iyi para.
https://gleam.io/OUAQX-kQtZTOTY33
Katılım için KYC şart
https://cakedefi.com/?ref=937166
cke.PNGYorum
-
Gönderen bu mu baksana. Yani bakmayada gerek yok bin doların hayırlı olsunda yinede kontrol etmek istersen.Binlerce katılım var sadece 20 kişi ödül alıyor ve forumdan birine çıkıyor gerçekten büyük şans. Tebrikler...
Bu arada CakeDefi ye burada belittigim tarih aralığında kayıt olup yatır çek yapmayan varsa 55 doları halen alabilir. Yeni üyelere de bedavadan 35 Dolar veriyor üye olup bahsettiğim işlemleri yaparak ödül alabilirsiniz. Arada böyle Bin dolarlk güzellikler de yapıyor.
CakeDefi Bedavadan 55 Dolar Para Kazanın
Yeni Kampanya Yeni Üyelere 55$
CakeDeFi yeni kampanya başlattı. 27 Ocak - 10 Şubat arasında yeni üyelere 55-60 Dolar DFI veriyor.
Buraya Dikkat: Daha önceden üye olup kyc onaylı olmayanlar linkten farklı maille tekrar üye olup kyc yaparak kampanyadan faydalanabilirler. 55$ parayı bedavadan alıyorsunuz ve stake ediliyor. Çekim yaparken 120-150$ arası para çekersiniz.
Site güvenirliği açısından hiçbir sorun yok, defalarca çekim yaptık, zaten bilenlerde çok. Dfi tokenin piyasa değeri 1 milyar dolardan fazla.
Siteye mininum 50 Dolar yatıracağız ve hiçbir kaybımız olmadan 55 dolarlık dfi kazanacağız. 50$ Hemen yatır-çek yapacaksınız bir kaybınız olmadan bir saatte 55$ temiz para kazanacaksınız.
Site, 20 Dolar ilk yatırım bonusu + 10 Dolar +8 Dfi aşağıdaki linkten üye olma bonusuna ek Learn kısmında coinbase tarzi testi çözünce bir 5 dolar daha verecek.
Nasıl alıyoruz?
Kayıt linki: https://app.cakedefi.com/?ref=173500
1- Linkten kayıt olmak gerekiyor, kayıt olun ve mail onaylayın.
2- Kyc yapın; Kimlik belgesi ve ikametgah yüklenecek. Edevletten alabilirsiniz veya faturada olur. Kimlik doğrulaması birkaç saatte onay alacak. (Selfie çekerken: Ad soyad, Cake, günün tarihi gün ay yıl)
3- Google 2fa aktif hale getirin.
4- En düşük transfer ücreti Dash coinde. Dash coinde Deposite tıklayın. Çıkan adresi kopyalayıp minimum 50 Dolarlık dash coin yatırımı yapın (51 Dolar yapın garanti olsun). Dash birçok borsada listeli, istediğiniz borsadan yatırımı yaparsınız.
5- Ödüller hemen yüklenecek.
6- Yatırdığınız Dashları withdraw kısmından kendi kullandığınız borsaniza hemen geri çekebilirsiniz. 60 Dolar anında yatacak.
Bu basit işlemi yaparak DFI tokenları kazandık. Kazandığımız tokenlar 6 ay kilitli kalacak. Bu 6 sürede boş durmayacak bize %23 oranında stake geliri de sağlayacak.(Yıllık %46)
DFI Tokenların kilidi açıldığı zaman Kucoin borsasina çekebilirsiniz. DFI token Kucoinde listeli. Borsada DFlarinizi satar tron alarak yerli borsalara atarsiniz.
Kucoin kayıt linki: https://www.kucoin.com/ucenter/signu...e=friendInviteEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 21 - 03 - 22, 21 : 20.Yorum
-
alfrodo72 Senden de yukardaki gibi bir ekran alıntısı paylaşmanı bekliyorum. Hadi 20 de 2 yapalım şunu.Yorum
-
Bitexen eski üyesiyim, 25 hatay tokeni banada verdi 2-3 gün önce, ayrıca hesabımda 2 exen coin vardi, 1 tanesini kitledim 30 gün sonra 100 tl lik daha hatay coin verecekmiş... ilk verdigi 25 hatay coini satıp 80 tl çektim bankaya.Yorum
-
Yorum
Yorum