Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Bende şöyle birşey gördüm https://singulqrity.com/index.html?n=HUBiWXTeTBOmGeWn 10 suly veriyor siteye git airdropta tıkla solda bsc gir link paylaş her link 10 suly yani 15 dolar pankekte var görünüyor ama satış verir mi deneyince anlayacagız
Sİte de Participate airdrop tıkla soldaki Participate in the airdrop boşluga bsc yaz sonra ref başına 10 SULY
Minimum withdrawal of 100 SULY yazmış para çekmek için 9 ref max 25 ref var
En son ice87 tarafından düzenlendi; 06 - 03 - 22, 23 : 42.
oobit borsasından aldığımız ödüller 2022'nin ilk çeyreğinde kullanılabilecekti. Şimdi çekilebiliyor ama dönüştürülemiyor hangi borsada listeli nereye çekebiliriz?
beyler site düzelmiş 11 marta kadar vaktiniz var az kaldı hatırlatayım dedim. daha önce kayıt olunamıyordu.
İlk olarak _Vincent_ tarafından gönderildi
kyc yok yatırım yok sadece üye oluyorsunuz.
likten üye olursanız 10 dolar alırsınız yoksa alamıyorsunuz.
her üye yaptığınızdan 10 dolar alıyorsunuz.
denemek lazım olabilir mi olmaz mı bakalım .
ödüller 15 martta gelecekmiş. taş atıp kolumuz yorulmuyor. denemek lazım.
https://giv.gg/r/WFfIKM-hcRuy7 200 winners win 5 $USDT Top 50 Referrals win 20 $USDT böyle kenarda kıyıda kalmış 1 e 1.05 veren kupon gibi inat ettim tuttturacağım
MetaUfo isminde airdrobun tanıtımını yaptım trusta 5000 adet gönderdiler ön satışları devam ediyor hazirana kadar kilitli kalacak telegram çok aktif 200 bin kişi..5 bin adet 693 dolar yapıyor. Terk ile bu scam çıkmasa köşe oluruz ikisi de bekletiyor sonuçta yatırım falan yapmıyoruz sudan ucuz kaybedecek bir şey yok. Katılım devam ediyor..
Duyuru alanında paylaşmıştım bir kaç sayfa geride .linke tıkladıktan sonra join airdrop a tıkla orada telegram linki var ona tıkla bot yönlendiriyor zaten
Flag airdrop token den haberi olan var mı acaba
Mart ayında kilidi açılacak denmişti
Sitede de Şimd baktım mart ayında yaziyor,
Ama tam tarih ne zaman bilen var mı acaba
Arkadaşlar daha önce paylaşım yaptığım topcashback den param geldi. nasıl çekeriz diyenler olursa wise transferden hesap açyoruz. hesap onaylama için kimlik bilgileri ve wise sitesine 100 tl transfer yapıyoruz. zaten gbp yani paund hesabı açmak istediğinizde bunları isteyecek site. yönlendirecek sizi. hesap onaylanınca paund hesabı açıyoruz. açtığımız paund hesabı topcashback sitesine banka bilgileri bölümüne giriyoruz. çekim için işlemi başlatıyoruz.
3 ay gibi bir süre oldu ama 25 paund onaylandı.ve wise transfer aracılığıyla çektim. 35 paundluk kısmım beklemede o da onaylanınca ayrı çekeceğim. bekledik sadece taş atıp kolumuz yorulmadı.
Parayı çekebilmek için 10 paund olması gerekiyormuş. 3 paundluk bir üyelik daha buldum. tam bize göre bingo sitesine üye oluyoruz.
bunu yapmadan önce tavsiyelerimi dinleyiniz. para çekme işlemi yapmadan önce hesabımızı girmemiz gerekiyor. bunu daha sonra yapacağız. ama bu siteden para kazanmak için geçici yalandan banka bilgileri gireceğiz. para çekimi yapacağız zaman silip gerçek çekeceğimiz banka hesabına çekeceğiz.
3. kutucuğa. 8 haneli numara. tamamen salladım sıkıntı yok sonra değiştireceğiz zaten sil ve güncelle seçenekleri var. (daha sonra mail adresinizi kontorol edin . onay vermeniz gerekiyor.)
üye oluyoruz 1 dakika sürmüyor ve mailimizi onaylıyoruz bitti. 3 paund'da cepte. toplam 10.25 oldu. ve 1 ay bekleyeceğiz benden haber bekleyin. ben para çekimi yaptıktan sonra sizi bilgilendireceğim.
------------------------------
2.si
https://www.topcashback.co.uk/pennyfreedom/ giriyoruz. get cashback now. tıklayıp üye oluyoruz. sadece 1 dakikada 5 paund. Beyler bu kadar kolay nasıl olur diyorsanız onların parasına göre 5 lira gibi bir şey. bize göre 100 tl
Yorum