Binance mobox nft airdrop için son 10 dakika
Airdrop ve Önsatışlar İletişim Alanı
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
-
R10 da, 1260 kişinin görüntülediği bu konuya
1 kişi bile yazmadı, bana çıktı diye, bana çıkmadı diyor herkes
Yani benim takip ettiğim 3 forumda, kimseye çıkmamış.
Binance ismi olunca kimsenin aklına bir şey gelmiyor
Ama tuhaf yani 1 kişiye çıkmaz mı şu ortamlarda.
Çıkma olasılığı da, Oyle çok düşük te değil normal de
Yorum
-
You have joined our referral program at the end of last year to celebrate the launch of Fractal Mainnet. Today, we're glad to announce your rewards are distributed.
25 FCL has been sent to your wallet address: 5....... with the following Transaction ID: 0.........
We'd like to thank you for joining the program, and we appreciate your patience with regard to the distribution of the rewards!
Ne diyor bunlar anlamadım . Çekilemeyen 25 fcl değil 100 bin Fcl versen ne olurYorum
-
You have joined our referral program at the end of last year to celebrate the launch of Fractal Mainnet. Today, we're glad to announce your rewards are distributed.
25 FCL has been sent to your wallet address: 5....... with the following Transaction ID: 0.........
We'd like to thank you for joining the program, and we appreciate your patience with regard to the distribution of the rewards!
Ne diyor bunlar anlamadım . Çekilemeyen 25 fcl değil 100 bin Fcl versen ne olurYorum
-
Yok dostum çekilmiyor, spam bu sanırım en son baktığımda 500 civarı vardı -
Bunun dışında günlük 3.6 fcl gelmeye devam ediyor. Kendi ağını kurduktan sonra borsaya çekebiliyor olacağız. Referans ödülleri de geldiğine göre pek uzak olmayan zamanda ağ aktif olabilir. Bunlar daha önce de erc20 ağında airdrop yaptı çok da güzel para dağıttılar. Şuan bizim katıldığımız kendi ağındaki airdrop.
-
-
binance cüzdan özetinde aşağıda şöyle bir şey gözüküyor para edermi acaba
Ekli dosyalarYorum
-
Metamask cüzdanlarımdan bir tanesini bscscan da sorguladığımda ukr8.io diye 0
sıfır değerli 990.000 adet token görünüyor
ukr8.io adresine girdiğimde ise bu sayfa çıkıyor
Scam olduğuna şüphe yok elbette fakat merak ettiğim,bu şekilde bir token ismiyle ilgili bir airdrop vs katılmadım bunu da geçtim ben bu tokeni cüzdanıma import ettiğimde bu işten ne gibi bir kazançları olacak veya nasıl bir dolandırıcılık yöntemidir bu? Bilgisi olan varmı
Yorum
-
Mesele şu diye biliyorum pancakeswap gibi sitelerde swapkarken kontrat imzalıyoruz her coinde ve bu scam coinler o kontrat izinleriyle cüzdanları boşaltıyorlar bu yüzden işte bu airdrop kazanan cüzdan adresleri listesi felan oluyor bulabildikleri tüm cüzdan adreslerine gönderiyorlar olurda swap yapmaya çalışan olur diye,veya hodler sayısını suni arttırıp insanları coine çekmek için de olabilir -
Yebicer02 mantıklı söylediklerin,yani başka türlü bi açıklaması da olamaz gibi
Bu arada Trustwallet ile alakalı o kadar çok cüzdan boşaltma şikayeti varki,artık kullanmıyorum.
En güvenilir diyebileceğimiz bir cüzdan uygulaması varmıdır,hangisini kullanmalıyız acaba
-
-
Yorum
-
Bsc nin sitesinden adresini alip rastgele gonderebilir ayrica a etkinligine katiliyorsun sahte oldugu icin b urunu gonderiyorlar yani adam kendine data olusturuyor. Email atmalar oluyor arada kim ne dusururse. Gonderen sadidas addidas cakma urunde yapabiliyor. Yani adam sol aginda avax aginda bsc aginda kopyasi isim yapiyor daha niceleri sahte mi aga bakarak gonderene bakarak bulabilirsin
-
-
Coinmarketcap Bit2Me airdrop sonuçları açıklanmış,katılanlar buradan kontrol edebilir
Cüzdanlara dağıtım henüz olmamış,en azından benimki gelmemiş daha
https://media.bit2me.com/s/2KaBgr4Dk...nners_B2M.xlsxYorum
Yorum