Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Önce tokeni, trustwallet cuzdana tanıt. Contact adresi sitede var.
Sonra
TrustWallet cuzdana gir
Ana ekranda alt kısmında, daaps butonuna tıkla
Çıkan ekrana http://app.gbox.space/airDrop
Bu adresi yapıştır ve okey de,
Bağlantı sekmesi açılacaktır.
arduaz yok bunu okudum dostum ben sayfaya bile giremiyorum turstwallet ekledım onceden . tamam şimdi çözdüm site üzerinden yapıyrdum sağolasın okumayı ogrensek demekkı neler yapcagız Gerçi yüklenemedi sorunu alıyorum sonra denerım sagolasın
Bu senin şuan yaşadığın sorunu bir çok kişi yaşadı, ama bir şekilde çözdu çoğu
Ayrıca telegram admini form bırakmiş tı, sorun çözemeyenler,
İlgili formu doldursun diye.
O formu da bırakmiştım.
Halen çözemezsen, benim anlatımım bir eksik olabilir.
Blackmagic hocam da, bu airdrop u aldı, claim işlemini falan yaptı.
İstersen ona da sorabilirsin, o daha bilgili bu konularda.
ascendex.com'un çekilişlerinden bi haberi olan varmı? bir sürü çekilişe katıldık nerde çekiliş olduğu bile belli değil.haberi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
sen bana sor gardaşım aklına gelince . uzun uzun cevaplarım sanki ne olacak amk bizde başkasına sorup öğreniyoruz arada düzgün cevap vermeyen olursa es geç mamboo48 basit uzun lafın kısası
Gezinirken gözüme takıldı, binance ibax token paylaşımı yapmiş kendi sayfasında
Token zaten henüz piyasada değil.
Ama binance boş projelerin adını sanını telafüz etmez kesinlikle.
Olurda
İlerde ibax binance de listelenirse, 50x 100x yapması surpriz olmaz.
Airdrop a daha katılmayan kaldıysa, tekrar düşünsün.
KYC yok, birkaç sosyal medya görevlerini yerine getiriyoruz sadece.
Airdrop tan kazanılacak minimum 5 dolar bile olsa,
Binance de listelendiği anda 50x yapar, buda enaz 250 dolar kazanç demek.
Paylaşan arkadaşları tenzih ederim ama çoğuna katıldık bu linklerin ama hiç birşey alamadık bugüne kadar..
Ayni sitemi ben de yaklaşık 4,yada 5 ay önce yapmiştım burda, ve bu airdropların ekmeğini yiyen sadece 1 kaç kişi var demiştim.
Açıkçası biraz takip, biraz araştırma, ve bu konuda geliştirme çabası ile
O ilk fikrimde caydım.
Geçen surede bir çok airdroptan kazanç ufak ta olsa sağladım.
Örneğin LunarCrush tan şimdiye kadar 2k para çekimi yaptım ve 10 gunde birde enaz 150₺ almaya devam ediyorum.
TrustWallet cuzdan da bakiyem şuan 10k üstünde görünüyor, ilerde orda biriken tokenler scam çıkmazsa
Kilitleri açıldığında, ordan da para gelir diye düşünüyorum.
Öte yandan hi airdrop ta biriken 650 hi Dollars var bende.
Torum projesinde baya mesafe katettim, gerçi 28 gunluk banlanmam var orda ama olsun.
WhaleFin borsası airdropunda 42 ref kastım, şuana kadar ordan da 40 dolar çektim.
Ve 60 dolar da kesin gelecek görünüyor.
Cake DeFi airdropunda yaklaşık 100 dolar 12 şubat da kilidi açılacak bende, (bu airdrop ta burdan bir dostumuz yaklaşık 500 dolar ı var, ben den daha fazla emek verdiği için)
Cake DeFi den ayrıca 12 dolar da yakın zamanda çektim.
Daha 2 gun önce Gbox airdropundan ben de dahil, burdan birçok kişi çekim yaptı, minimum 125₺.
Yani uğraşinca birşeyler oluyor bence.
Zaman ile sende de olur diye düşünüyorum
umarım olur, ben bir tek artık Lunaarda kasıyorum diğerlerinde pek uğraşmıyorum zamanınd auğraştım sonuç alamadım o yüzden yılgınlık oldu bende. LunarCrushta nasıl bu kadar çok kazandığını paylaşıp yol gösterirsen sevinirim üstad.
LunarCrush ta senden eskiyim diyedir o fark.
Yaklaşık 3 hafta level 2 de kaldım 250 puan aliyor dum
Haftalık ödüller düşünce, level 2 den çıktım.
Şuan 190 puan ile gunluk ortalama 0.60 Lunr kazanç sağlıyorum
Ben katılmıştım ama verify yapma olayınj unuttum sanırım ondan gelmemiş bana birşey. Birde geçen sene bu gbox yine airdrop vermişti hatırlayan var mı 20.000 tane almıştık hatta bence
CoinList hesapları satın alanlar oluyor bu dönemde çokça
Özelikle R10 da gördüm 200tl ye kadar para verenler var.
Huobi puan misali
Burda dolap nedir arkadaşlar bilen var mı acaba
Donatello hocam, önsatışlar için aliyorlar falan dedi de, pek sanmıyorum ben, farklı bir şey olması gerek.
10 yada 15 hesap çok şansı armaz kimsenin, 100 hesap alsa bile olacak iş değil bence.
Ön satış için alıyorlar hocam ofis gibi mekan kurmuşlar 150 200 pc aynı anda ön satışa katılıyorlar. 1 tanesi kazansa 100x yapıyor alım hakkı 100-10.000 dolar arası veriyor yani bir hesap kazansa ve ön satıştan 10.000 dolarlık coin alsa 10x yapsa 100.000 dolar. 2-3 hesap yakalasa kral zaten
CoinList hesapları satın alanlar oluyor bu dönemde çokça
Özelikle R10 da gördüm 200tl ye kadar para verenler var.
Huobi puan misali
Burda dolap nedir arkadaşlar bilen var mı acaba
Donatello hocam, önsatışlar için aliyorlar falan dedi de, pek sanmıyorum ben, farklı bir şey olması gerek.
10 yada 15 hesap çok şansı armaz kimsenin, 100 hesap alsa bile olacak iş değil bence.
200$'a alıyorlardı alan azdı. Şimdi alan çoğalmış ve fiyat 50-60 liraya kadar düşmüş. Ön satış için alıyoruz diyorlar ama verdiğin hesap kyc yapilmis hesap. Alan adamlar senin hesabından token projesi adı altinda milyonluk vurgun yapabilir. Nasıl yaparlar? Ponzi sisteme borsanın apisini bağlarlar. Kara para aklamak için hesabını kullanabilirler. Bugün 50-60 liraya satanlar yarın hiç tahmin edemeyecekleri kadar büyük borçlarla karşılaşabilirler. İşin içine terör meselesi de girerse başına geleceklerin en küçüğü borçlanman olur.
Bu forumdaki birçok kişinin bürolara banka hesabını kiralayanların başına neler geldi biliyor olması lazım. Kycli global hesabını satan kişi sadece Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yasalarını karşısına almayacak...
Yorum