X
-
-
istediğin kadar alım satım yapabilirsin..(Twitter bonusunu almadın herhalde, herkes 26 dolar bonus aldı ) ama Phemex başlığında biri yazmış..karı spot hesaba aktarınca bonus direk siliniyor buna dikkat edin..hedef kazanca ulaşmayana kadar bonusu spot hesaba aktarmayın..Yorum
-
Fractal id ile ilgili bir problem var arkadaşlar. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
Ben kyc onayı yapalı 20-25 gün oldu heralde sorunsuz gidiyordu bugün bu mail gelmiş.
frctl.png
Normalde onaylıydı siteye girdiğimde de durum bu.
frctl2.png
Bu konuyla ilgili napabilirim acaba? Bir de fractal eklentisine send fcl kısmı gelmiş çekebiliyor muyuz artık acaba?
EndoplazmikBirKulumYorum
-
Yorum
-
Products>Welcome bonus>Social Media
phemex_official Twitter adresini takip et ve sabitlenmiş Twiti RT yap
sonra altta 3. yazan yer Submit your Twitter account oraya Twitter kullanıcı adını gir başa @ işaretini bırakmadan
bonus 5 dakika içinde yatıyorYorum
-
Yorum
-
Fractal için şuan hiçbir şey yapmanıza gerek yok. O kimlik onay işi bizim katildigimiz airdropla ilgili değil. Şu aşamada kendi ağına geçmesini bekleyeceğiz, sonrasında kazanılan ödülleri çekmek için yapılması gereken açıklanacak.Yorum
-
kimsesiz geldim kimsesiz giderim
Yorum
-
Yorum
-
Phemex'de neden öğren kazanlar bölge hatası veriyor? bulundugunuz yerde açık degil gibi bir şeyler diyor? türkiyede daha açılmadımı? ögren kazan phemex de?Yorum
-
ben 50 tl lil tron attım çektim sonra 3 saat lik bir sürede geldi min tutar yok zaten ne atarsan kabul ediyorlarYorum
Yorum