Arkadaşlar ben yanlış anlatmışım uygulamada kırmızı pakette size verdiği kodu hem siz hemde 1 kişi daha kullanabiliyor.oyüzden onu kendiniz kullanıp sonra size verilen kodları kendi aranızda takas edip hepiniz 10$ çekin herkes sadece 2 kod kullanabiliyor sanırım
X
-
-
1.5 saat oldu neredeyse onaylanmadı çekim . Bakalım ne olacak. Aslında bu site kendi parasıyla kötü reklam yapıyor Hayatta buradan işlem yapmamYorum
-
1 dolar komisyona kıyıp usdt çekim verdim. (trc20) ağından. bende de bekletti ama geldi. -
sergeninho aynı senin gibi verdim 10 dakika da geldi. Bch 2.5 saat oldu yatmamisti
-
Yorum
-
whalefin yükleyip kyc yapıyorsunuz ana sayfada kırmızı mektup gibi birşey var lite sürümü pro yapın üstte sağda ona tıklıyorsunuz kod girin diye bir yer geliyor buradan birinin kodunu girdiğiniz de sanırım 5$ veriyor sizede bir kod veriyor sizde onu burada paylaşırsanız biri kullanırsa 5$ daha alıyorsunuzYorum
-
Öncelikle whalefin borsanın da uyeliğin olmuş olması, ve hesabının onaylı olması gerekiyor.
Bu tamam ise (eğerki uyelik yoksa, kampanya devam ediyor diye biliyorum, uyelik yapıp hesap onayı yapınca
5 dolarlık btc hediye ediyor.
100 dolar yatırım yaparsan 5 dolarlık btc daha veriyor.
Bu yatırımını hemen çekim yapmazsan orda 10 gun bırakırsan kilitli olarak
Bir 15 dolar daha hediye ediyor)
Bu yuzeysel genel bilgi.
Bugun ki promosyon kısıtlı sure demişler belirteyim, kaç gun surer bilmiyorum, belki yarın sonlanır.
WhaleFin uygulamasını güncellemesini yapıp, Google Authenticator aktif ettikten sonra
Uygulama içinde
Bir sekme var, tıklayınca kod veriyor
Kodu aynı yerden nakte çevirebiliyoruz.
1 kodu 2 kişi kullanabilir şekilde.
Yani sen kendi kodunu kullandıktan sonra 5 dolar ortalama veriyor
Ayrıca kendi kodunu başkası ile takas edersen, 5 dolarda karşılık li, birbirinizin kodun dan aliyorsun uz.
Kırmızı paket butunu, kod veren yer
Uyelik oluşturup, 100 dolar yatırım yapacak arkadaşlara ref linkimi verebilirimYorum
-
-
Yorum