Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Thedeathmatch eklentıyı calısmana gerek yok sayfa yanı chome açılınca direkt aktif oluyor. Şimdilik ses yok. Zaten kyc katılar olmadıysa para işi zor şimdilik
Terkehh airdropu için bugün son gün, hala almayan varsa linkimi iletebilirim. Yeni katılanlara 10.000 Terk veriyor şuan ki değeri 220 usd.
Trustwallete çekim aktif.
Fruit diye birşey 500 TL verdi cüzdan uygulaması. Transferde kesinti bile yoktu borsaya . Kısacası kimin ne vereceği hiç belli olmuyor ama en cimri borsalar kuzenlerarduaz
arduaz ben çok yeniyim 3 aydır ve ref uğraşmıyorum. Görüyorum adam yazmış çok iyi şmyle iyi böyle iyi paylaşıyorum. açıkcası pek anlamam . Genelde siz yakalıyorsunuz. Ben nereye üye bile oldugumu anlamıyorum
FTX Borsasının Sand kampanyasına katılan oldu mu? Kampanya biteli 4 gün oluyor bir açıklama felan göremedim, bilgisi olan varsa beni de etiketlesin bir zahmet
Sand da çok düşmüş mille sattı mı ne.
Lcx dağıtmış sözde bize eklenen bir şey yok adresi ne yaptıysam doğrulayamamıştım. Yapanlar kontrol etsin.bugün tamamlanacakmış sözde piyasa böyle kan ağlarken de dağıtmaları çok manidar.
En son Yebicer02 tarafından düzenlendi; 21 - 01 - 22, 16 : 00.
Dağıtmış arkadaslar bana gelmiş.. Tekrar bi kontrol edin..bu arada ben ta ertesi gün öğlen üye olmuştum eğer sıra ileyse sizin hayli hayli almaniz lazim
Ne sand geldi lcx ten ne ascendex 500 bilete çekiliş çıkmamış (!) neyse devam
İkisinde de, çok denememe rağmen hesap doğrulama yı geçemedim.
İkiside ilginç borsalar
Özelikle bu lcx en son dememişmiydi, bu sand ödüllerini hackerler çaldı diye.
Hırsızları bulmuş olmalılar
AscendEX bedava reklamını yaptım etkinliğe katılarak, nasıl olsa hesap onayı olur diye düşündüm, bir turlu beğenmedi ibne sistemleri
KYC onayını geçemedim, sildim uygulama dahil herşeylerini, eksik olsunlar, bulunmaz hint kumaşı sandılar kendilerini
whaleinde hesap doğrulamayı adres kanıtı yüzünden 20 gündür geçemedim arkadaşlar siz ne gönderdiniz adres kanıtı için ben ikametgah gönderdim olmadı banka ekstresi gönderdim o da olmadı
Ben bekliyorum yazdım cevap vermeye bile tenenul etmıyorlar. Bekle uzgunuz sistem yogun dıyıp geçiştiriyor. Ekstra belge istemedi. BTc düştü onaylayabilirler bewlki
Metamusk ne yapsın artık, hiç bir inancı olmayan adama.
3 borsada listelenmiş halen guven sıfır.3 borsada dolandırıcı oldu metamusk listelendiği için
Neyse paranın yüzü sıcaktır, Nisan ayında fikriniz değişir.
Conmarketcap bugün ve yarın elmas karşılığı etkinlik açmış arkadaşlar bir göz atın. Yarın 1000 elmasa 4 dolar değerinde fan token verecek. Bugün verdiği şeyin ne olduğuna pek bakamadım o da 500 elmas
Yorum