Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Hak kazanmak için yeni bir kullanıcı olmanız ve kampanya döneminde kaydolmanız , KYC sürecini takip etmeniz ve doğrulanmanız gerekir. Katılma tarihi önemlidir (KYC onay tarihi değil).
Kampanya döneminde kaydolan tüm yeni ve doğrulanmış LCX kullanıcıları, cüzdanlarına 10 $SAND alacak. Kullanıcılar SAND ödüllerini hemen görecekler. Para çekme işlemleri 24 Aralık 2021'e kadar engellenecektir. Kampanya toplamı 10.000 uygun kullanıcıyla sınırlıdır. Hak kazanmak için yeni bir kullanıcı olmanız ve kampanya döneminde kaydolmanız, KYC sürecini takip etmeniz ve doğrulanmanız gerekir. Katılma tarihi önemlidir (KYC onay tarihi değil).
SingleGun biri diyor hemen ekleniyor diğeri diyor kyc zamanı değil kayıt tarihi önemli etkinlik bitince eklenecek ödül hiç bir şey anlamadım ben bu borsadaysa airdroptanda
Arkadaşlar, torum ile ilgili kaç kişi var burda.
En önemlisi torum tum görevleri vs mobilden yapılabiliyor mu (pc şart ise, şuan katılmam)
Sen bilirsin Mevzuderin
Toruma uyeliğim yok, ama Bugun baya bir inceledim, can sıkıntısından.
Görüşüm Facebook dan da sağlam bir sosyal platform. Çok şey okudum, yazılan çizilen şeylere baktım, video falan izledim.
LunarCrush tan daha guvenilir ve ayakları yere basan bir proje
Anladığım bu yolu bir grup olarak yürümek lazım.
Maximum 6 ayda 11k kazanç birakiyor.
Olabilirse, bununla ilgili LunarCrush gibi başlık açalım, yada telgram grubu buna özel kuralım.
beyler hep duydum ama hıc ıcıne giremedim, birileri scam dedi ondan dolayı soğudum, sizler arastırdıysanız yapılır tabi, lunar gibi baslık acarlar mı onu modlara danısmak lazım, ilk fırsatta projeyı ben de arastıracağım, hıc direkt arastırmadım
Yorum