Airdrop ve Önsatışlar Duyuru Alanı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • murat 06
    • 26 Nov 2006
    • 571

Layeredge puanlar birden 3 milyonlara yükseldi. Bazı şeyleri yanlış mı yaptım acaba 1 milyon civarında benim puan

Yorum

• _Vincent_
      _Vincent_ yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      hocam düzelmiştir benim de bir ara arşa çıkmıştı
  • matrock002
    • 21 Sep 2017
    • 511

binance da sureklı 20 usd trade bıldırımı gelıyor. nasıl alıyoruz ?

Yorum

• _Vincent_
      • 18 Jul 2009
      • 2697
      • Sinema -Futbol -
      • Yapımcı-Tiyatrocu -Oyun

Beamble toplanan puanlara kutu alıyorsunuz. bir kutu 1000 puan . o kutudan 100-1000 arası puan çıkıyor. tüm puanları kutu için harcayıp puana çevirin. kutuyu da profilinize girip open yapıp açabiliyorsunuz.

Yorum

• dearstar77
        • 25 Jan 2009
        • 5520
        • Her Türlü Spor Musabakası

_Vincent_ trust wallet ayarlar kısmına baktığımda connect wallet şuan hiç bir şey gorunmuyor. Boyle kayıtlı bir adres felan. Beamable sitesinden profilime girdigimde 1 wallet activated yazıyor.

Trust wallet bağlantı köprüsünün bağlantı kopmuş olsa bile bir adres bir işaret vs olması gerekmez miydi? Bağlantıyı kopardiginda orada hiç bir iz adres imleç hiç bir şey kalmıyor.

Yorum

• _Vincent_
          • 18 Jul 2009
          • 2697
          • Sinema -Futbol -

İlk olarak dearstar77 tarafından gönderildi
          _Vincent_ trust wallet ayarlar kısmına baktığımda connect wallet şuan hiç bir şey gorunmuyor. Boyle kayıtlı bir adres felan. Beamable sitesinden profilime girdigimde 1 wallet activated yazıyor.

Trust wallet bağlantı köprüsünün bağlantı kopmuş olsa bile bir adres bir işaret vs olması gerekmez miydi? Bağlantıyı kopardiginda orada hiç bir iz adres imleç hiç bir şey kalmıyor.
          Şu an tam anlamadım demek istediğini siteye bağlıysa sıkıntı yok.

Yorum

• _Vincent_
            • 18 Jul 2009
            • 2697
            • Sinema -Futbol -

beyler son düzlüğe geldik. edge de

25i son. 25ine kadar insan olduğunuza kanıt göstermeniz gerekir.. bu da bir borsada kyc niz varsa tamamdır.

aşağıdaki alıntıdır ben de onlara göre yaptım.

aşağıdaki programı kurun normal cüzdan yükler gibi. uzantılar kısmında gözükecek. metamask gibi...

https://chromewebstore.google.com/de...heppaoca?hl=en

daha sonra

https://chromewebstore.google.com/de...ss-transgate/a

kurun ve KYC yapacağımız uzantıyı kurun ve uzantıyı açıp siyah butona tıklayın. →ve daha sonra.
            https://poh.layeredge.io adresine gidin ve LayerEdge Testnet üzerinde kullandığınız cüzdanınızı bağlayın. → Borsalardan birini seçerek (hangisinde kayıtlı ve KYC sahibi hesabınız varsa) ben ilk önce borsaya girişimi yaptım sonra hemen altındaki verify now butonuna basın. → ben iki tane yaptım. giriş sayfasına yönlendirecek sizi, sağ alt tarafta çıkacak zkpass uzantısında KYC sürecini başlatmak için Start butonuna tıklayın. - Yaklaşık 10-15 saniye içerisinde KYC süreciniz onaylanmış olacak.

hesabınızda yukarıda 40 insan olduğunuza dair puan verecek ben 2 borsa yaptım. 80 olsun yüksek olsun diye anlamı var mı bilmiyorum.

Bundan sonra ne mi olacak. mainnete geçecek. bu insan olduğunuza dair kanıt yapmaları çok iyi oldu milyonlarca bot cüzdan elenecek.

artık en kısa zamanda airdropu bekleyeceğiz.
            En son _Vincent_ tarafından düzenlendi; 20 - 04 - 25, 18 : 44.

Yorum

• dearstar77
              dearstar77 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Bunlar beamable coin için degil dimi? Beamable cüzdan bağlantısı felan kurduk çünkü. Edge coin için mi?

• _Vincent_
              _Vincent_ yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              layer edge için. beamable için değil.
          Çalışıyor...