Airdrop ve Önsatışlar Duyuru Alanı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • _Vincent_
    • 18 Jul 2009
    • 2695
    • Sinema -Futbol -
    • Yapımcı-Tiyatrocu -Oyun

LayerEdge

sezon 1'i 1 hafta daha uzattığını duyurdu. Geç kalmadan giriş yapın.
    1. Siteye gidin ve cüzdanınızı bağlayın: https://dashboard.layeredge.io
    2. Kod girin: Zw7XhslQ
    3. Start Node'a tıklayın. Bunun için puan kazanmaya başlayacaksınız
    4. Arkadaşlarınızı davet edin ve günlük ödülleri toplayın!

100 ile 1000 dolar arası airdrop beklentisi var. hiç bir şey yapmıyorsunuz cüzdanınızı bağlayın node denilen yere tıklayın sayaç başlasın siteyi kapatın.
    her gün 12 saatte 24 saatte bir kontrol edin arada girin puan sayacı devam ediyor mu diye. kastığınız puan size para olarak dönecek. Globalde çok yükleniyorlar. Türkiye'de yavaş yavaş duyulmaya başlandı. buradan birlikte kazancımızı takip ederiz. ben devamlı duyurularım olacak. böyle garip airdroplardan 1000lerce dolar kazanan oluyor belli olmuyor. onlardan biri olalım. ücretsiz maliyetsiz 0 maliyetli airdopları paylaşacağım.
    En son _Vincent_ tarafından düzenlendi; 30 - 01 - 25, 16 : 09.

Yorum

• nothingman
      • 25 Apr 2019
      • 279

İlk olarak _Vincent_ tarafından gönderildi
      LayerEdge

100 ile 1000 dolar arası airdrop beklentisi var. hiç bir şey yapmıyorsunuz cüzdanınızı bağlayın node denilen yere tıklayın sayaç başlasın siteyi kapatın.
      her gün 12 saatte 24 saatte bir kontrol edin arada girin puan sayacı devam ediyor mu diye. kastığınız puan size para olarak dönecek. Globalde çok yükleniyorlar. Türkiye'de yavaş yavaş duyulmaya başlandı. buradan birlikte kazancımızı takip ederiz. ben devamlı duyurularım olacak. böyle garip airdroplardan 1000lerce dolar kazanan oluyor belli olmuyor. onlardan biri olalım. ücretsiz maliyetsiz 0 maliyetli airdopları paylaşacağım.
      MATEMASK actım bagladım ama Network error while starting node bu sekılde hata verıyor neden acaba

Yorum

• _Vincent_
        _Vincent_ yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        tamam çözdüm. phantom wallet ile bağlanın metamask sıkıntı yaratıyor.

phantom wallet . chrome extention yani eklenti diye indirin. metamask gibi bir cüzdanınız olacak onunla bağlayın. yardım için çekinmeyin
        En son _Vincent_ tarafından düzenlendi; 30 - 01 - 25, 16 : 11.

• kaos1907
        kaos1907 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        _Vincent_ bende phantomda da hata verdi ilginç

• _Vincent_
        _Vincent_ yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        anlayamadım. ara ara deneyin. herkes te çalışıyor ama ilginç.
    • nothingman
      • 25 Apr 2019
      • 279

İlk olarak nothingman tarafından gönderildi

MATEMASK actım bagladım ama Network error while starting node bu sekılde hata verıyor neden acaba
      yok reis gene aynı hatayı verdi beceremedım

Yorum

• _Vincent_
        _Vincent_ yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        İlginç sitede sıkıntı mı var anlayamadım.

• _Vincent_
        _Vincent_ yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        yapabildinzi mi. cüzdan phantom mu
    • murat 06
      • 26 Nov 2006
      • 563

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi

Az önce 355 Dolar ödeme aldım
      Yabancı numaralara kapattılar sanırım reflerin çoğunu bundan dolayı silmiş
      Kyc yok ref kasabilen yapsın
      Kaç telefon numarası ile 355 dolar aldın. Birde bütün kayıt edilenlere aynı erc20 adresini yazsak sorun olur mu ? Teşekkür ederim.

Yorum

• negatheef
        • 13 Mar 2008
        • 21414
        • Betting

üye oldum buraya kendi numaramla

2gündür dayının biri inanılmaz whatsapp spam yapıyor

Yorum

• _Vincent_
          • 18 Jul 2009
          • 2695
          • Sinema -Futbol -

Arkadaşlar 0 maliyet . sadece 30-40 saniye sürüyor. Siteye giriyorsunuz cüzdanı bağlıyorsunuz.

http://cult.world?r=cpzraed7mtdt

Globalde bayağı duyuldu. bazı böyle yerler garip airdrop verebiliyor. geçen sene bir mail bırakmıştık sadece 200 dolar almıştık.

Yorum

• eaglea
            • 31 Oct 2017
            • 2234
            • Tavla

Şuan aktif olan kaydadeğer bir şeyler var mıdır

Yorum

• _Vincent_
              _Vincent_ yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              olunca etiketlerim hocam
          • _Vincent_
            • 18 Jul 2009
            • 2695
            • Sinema -Futbol -

LayerEdge

22 mart da ikinci aşamaya geçiyor. şu anda yeni görevler geldi. 2 3 dakika sürmüyor. şu an isteyenler mintlenecek pass var. onunda 40 saatten az süresi var. base ağınızda 3 dolar etheriumunuz varsa alın puanı 3 kat daha hızlandırıyor. şu an benim 800 bin puanım oldu bakalım ne getirecek herkes beklenti içinde. aslında bir şey yaptığımız yok 24 saatte bir kontrol edip puanımıza bakıyoruz.

Yorum

• kaos1907
              kaos1907 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              bu ek görevlerde extra bir şey yapmamıza gerek var mı acaba eth yatırım hariç o puan hızlandırıyor da benim yatırmaya niyetim yok mesela proof gönder olayında ne yazıyorsun

• _Vincent_
              _Vincent_ yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              bazıları puan veriyor. ben yatırım eth. 3 kat hızlandı. proff oalyına girmedim. ama biri demişti bir şeyler yazıyorsunuz layer edge proje güzel v.s sonra onu yaptıktan sonra ekran görüntüsünü mü yolluyorsun bir şeyler dedi. 2000 puan için uğraşmak istemedim açıkçası.
          • eaglea
            • 31 Oct 2017
            • 2234
            • Tavla

LayerEdge

Please enter your invite code to access the platform bu nedir discord falan diyor şifre giriyorum kabul de etmiyor discord üyeliği de açmak lazım hee davet kodunu girince düzeldi tamamdır

Yorum

• _Vincent_
              _Vincent_ yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              24 saat te bir bakmayı unutmayın yoksa puan duruyor tekrar bağlanıp çalıştırmak gerek.
          • eaglea
            • 31 Oct 2017
            • 2234
            • Tavla

22 mart da ikinci aşamaya geçiyor. şu anda yeni görevler geldi. 2 3 dakika sürmüyor. şu an isteyenler mintlenecek pass var. onunda 40 saatten az süresi var. base ağınızda 3 dolar etheriumunuz varsa alın puanı 3 kat daha hızlandırıyor. şu an benim 800 bin puanım oldu bakalım ne getirecek herkes beklenti içinde. aslında bir şey yaptığımız yok 24 saatte bir kontrol edip puanımıza bakıyoruz.
            Kendi referans kodum olmuyor senin referans dağıtıcın oldum bedavadan benim kod niye olmuyor aga eksik olan nedir

Yorum

• kaos1907
              kaos1907 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              çok ihtiyacın olmaz bundan sonra gene kenarda dursun da. cüzdanını açıp siteye girince kod istemez otomatik bağlanır

• _Vincent_
              _Vincent_ yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Hahah Bazaen cüzdan bağlı görmeyince kod istiyor. v.s düzelmiştir umarım
          • fuaark
            • 27 Dec 2016
            • 828

Binance Ramazan'a özel bir etkinlik paylaşmış. Açtığınız kutulardan şansınıza belirli bir miktar kazanıyorsunuz. 0.01$ - 25$ arası ödül kazanabiliyorsunuz. Denemek isteyenlere.

https://s.binance.com/19mQWQ2N?utm_m...web_share_copy

Yorum

• negatheef
              negatheef yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              5.56 hamster coin diye bişey verdi

30 sent falan ediyor sanırım
          • _Vincent_
            • 18 Jul 2009
            • 2695
            • Sinema -Futbol -

Beyler 14 milyon dolara yakın destek aldı proje. aşağıdaki linkten üye olun. sonra start kısmına geliyorsunuz. orada ki görevleri yapın 5 dakika sürmüyor. görevler bitince sağda nft çıkıyor onuda bedavadan claim edin. sonra bekleyelim. erkenden yerimizi alalım.

https://hub.beamable.network/ref/38UDKAQ4

Bu arada layer projemizde discord açıldı. discorduna girin. üye olun mutlaka faydası var. Ben her projede buradan katılanlara destek oluyorum. sorularınız varsa sorun.

Yorum

• dearstar77
              dearstar77 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Görevleri yaptık başka bir şey yapmamız gerekiyor mu?

• dearstar77
              dearstar77 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Bunu cüzdana bağlayacak miyiz? Wallet felan onu göremedim. Trust wallet sağlayabiliyor muyuz?

• _Vincent_
              _Vincent_ yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Şu anda görevleri yapman yeterli dearstar77 . earn points kısmına girin. günlük arada 1 2 görev çıkabiliyor. görev yaptıktan sonra claim olmazsa sayfayı yenileyin. öyle claim edin. şu an cüzdan bağlamıyoruz. ben gelişmeleri haberdar ederim
          • eaglea
            • 31 Oct 2017
            • 2234
            • Tavla

Beyler 14 milyon dolara yakın destek aldı proje. aşağıdaki linkten üye olun. sonra start kısmına geliyorsunuz. orada ki görevleri yapın 5 dakika sürmüyor. görevler bitince sağda nft çıkıyor onuda bedavadan claim edin. sonra bekleyelim. erkenden yerimizi alalım.

https://hub.beamable.network/ref/38UDKAQ4

Bu arada layer projemizde discord açıldı. discorduna girin. üye olun mutlaka faydası var. Ben her projede buradan katılanlara destek oluyorum. sorularınız varsa sorun.
            Bu tür çok fazla görev yaptırıp çekim yaptıran site çok nadir gördüm şu layer daha iyi gibi. Umarım 2 taneden birinden 3-5 bir şey alırız. Nerede o eski coinbase gibi temiz üyelik onay yap çek dolarlar ahhh ahhh

Yorum

• _Vincent_
              _Vincent_ yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              İnşallah bekliyoruz. layer çok büyük geliyor. 2 gündür yoktum. 25 ine kadar artık puanlar durdu. 3 4 gün node satın alıp 3 4 dolar puan biriktiriliyor. Onu da aldım. Daha önce nft almıştım. az kaldı zaten layer eli kulağında bakalım neler verecek.
          • dearstar77
            • 25 Jan 2009
            • 5454
            • Her Türlü Spor Musabakası

_Vincent_ commemorative NFT key verdi. Pog digital sitesine yoneldiriyor. Oraya key girdim. #39 nolu bir adet pogs NFT verdi sanırım. Node alıp satmak olayı nedir?

Yorum

• _Vincent_
              _Vincent_ yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              layer deydi node olayı bitti. node satın aldık. key verdiler. siteye bağladık puan çalıştı. layer edge olayı şimdi bitti beklemedeyiz. bakalım güzel bir şeyler bırakır inşallah pog nft si aldığın iyi oluş sınırlı sayıda belki ona da ayrı airdrop verir. ve beamable de çarpan da verir.
          • dearstar77
            • 25 Jan 2009
            • 5454
            • Her Türlü Spor Musabakası

Beamable network cüzdan bağlama olayı başladi. Trust wallet solana cüzdanımı bagladim. Bekliyoruz bakalim

Yorum

• _Vincent_
              _Vincent_ yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              bende solanayı bağladım. phanom dan yaptım. trust da olur. size kalmış. bilmeyenler phantom cüzdan da bağlayabilirsiniz. extension phantom wallet deyip google chome veya başka tarayıcıya yeni cüzdan ekleyebilirsiniz.

beamble güzel bir haber paylaşmış.

Beamable Network Güncellemesi - 25/03/2025
              Herkese merhaba! Çok şey oluyor. İşte kısa bir güncelleme:

Büyük IP aralıklarını yasaklamadan bot trafiğini filtrelemek için çalıştığımız için site oldukça istikrarlıydı . Bu noktada, çok az kişi 403 almalı.
              Twitter'ın sizi Bot olarak işaretleyeceğini öğrendik, bu da hesabınızın görevleri tamamlayamayacağı anlamına geliyor. Eğer bu başınıza gelirse, yalnızca yeni bir hesap oluşturabilir ve bunu Beamable.Network görevleriniz için kullanabilirsiniz.
              Bugün (25 Mart) POG görevleri için 55 bin kupon daha yayınladık . Ayrıca bunun için bir Discord katılım görevi ekledik. Yakında bir oyun görevi geliyor!
              Solana cüzdan bağlantısı bu hafta geliyor! Oynamaya devam etmek için bir Solana cüzdanı bağlamanız gerekecek. Phantom'u öneriyoruz.
              Boru hattında birçok başka oyun ortağı görevimiz var . Beamable Network oyunlarla destekleniyor ve yüksek trafikli bir ağ ile hepimizin kazanması için ortaklarımızı desteklemeniz bizi heyecanlandırıyor.
              Airdrop'un boyutu ve zamanlaması hakkında detaylar yakında açıklanacak.
              Yakında yepyeni harika oyunlarla yeni bir puan sistemi geliyor.
              Beamable.Network Discord sunucumuz neredeyse hazır, bu noktada katılabileceğiniz ve mesaj gönderebileceğiniz görevler olacak.
              Daha fazlası gelecek! Bu proje için Beama-BULL olmaya devam etmenizi umuyoruz!
          Çalışıyor...