Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Çok basit birşey pek anlamam bundan ama bsc mail verdim yetti 5 dolar veriyor memebank diye birşey belki işe yarar değerlenir https://www.memebank.com/en/airdrop?id=babca7
Ftx Tr borsası 100 TL yatırıp aşağıdaki detayları uyguladığı anda 100 TL kazanç sağlayacak . Ödül çekilebilir ve sadece yeni üyeler içindir
Üyelik Linki : https://ftxtr.com/#a=80782067
* Görev 1: Kimlik Doğrulamanı Tamamla!
* Görev 2: En az 100 TRY Yatır!
* Görev 3: AVAX/TRY İşlem Çiftinde 100 TRY’lik İşlem Yap!
Sen de 2.000.000 TL’lik Ödül Havuzundan Payını Al!
Kucoin Türk kullanıcılarına özel 10$ çekilebilir ödül veriyor. Hemen çekenler olmuş o yüzden paylaşıyorum. Referanssız veriyor mu bilmiyorum yine de koyalım tabi
15 $ değerinde usd veya trx,btc,eth,bnb yatırıyoruz. ( benim tavsiyem trx çünkü fee ücreti 1 trx buda 1 tl ye falan geliyor )
daha sonra nakit 10 $ ödül kazanıyorsunuz. usdt olarak. trxe çevirip paribuya oradan paparaya atabilirsiniz .
Arkadaşlar Kagla Finance projesi etkinliğe katılan tüm kullanıcılarına toplam 50.000.000 $KGL token paylaştırıyor, güzel bir değeri olacak diye tahmin ediyorum.
Adımlar
Twitter, telegram ve discord görevlerini yap
ETH (erc20) cüzfan adresini gir (metamask, trust wallet vb.)
Tüm görevleri tamamlayınız ( ref. görevi hariç)
Ödül alabilmek için gönderdiğiniz eth cüzdan adresinde daha önce işlem yapılmış olması gerekiyor arkadaşlar, bundan dolayı katılımcı sayısı yüksek olsa da çok sayıda kişi elenecek ve ödül güzel olacak diye düşünüyorum, kaçırmayın.
Biraz daha açıklayıcı yazsaydın keşke . Bu yatırım yapılmadan alınamaz 5 doları kabul etmiyor rica etsen gene katılrım çoğu boş etkinlik bunu herkes biliyor ama katılıyoruz
0.72 den satiliyor 144 milyon dolar market cap yapar bu imkansız. Verdiği para 26 dolar değil aslında maksimum 0.1-3 dolar o da gerçekten listelenirse.
- KYC doğrulamasını tamamlayın.
-Müşteri Tanıma Formunu eksiksiz bir şekilde doldurun.
Bu adımları tamamladıkdan sonra hesabınıza 1 BİTEXEN tanımalanacak.
Sitenin ara ara kampanyaları oluyor, mesela en son 1 Bitexen coin kitleyene 1 ay sonunda 100 TL değerinde hatay coin veriyordu, o işlemi yaptım ben kilit 19 Nisan da açılacak.
Ayrıca sizde referans linkiniz ile üye olan diger kullanıcılardan dogru 1 bitexen kazanacaksınız.Referans 100 kişi ile sınırlı.
50$ Ödül (40$ değerinde DFI Token + 10$ Quiz)
Referans ödülü 20$
Ödül için referans linkiyle kayıt zorunludur.
Kayıt olun ve KYC tamamlayın,
KYC'den sonra adres doğrulamayı geçiniz,
Google2FA aktif hale getirin,
50$ değerinde DASH/DOGE yatırıp hemen geri çekebilirsiniz,
Adres doğrulama yaparken dekont veya ikametgah kullanabilirsiniz yazdığınız adres ve belgedeki adres birebir aynı olmalıdır,
‼️Kazanılan DFI'ler 6 ay kilitli kalıcaktır. Kampanya bitişi 25 Nisan
Ekstra 2-5-10 veya 50 refe ulaşırsanız ekstra ödül gelecek tablodaki gibi
Yorum