Airdrop ve Önsatışlar Duyuru Alanı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • bykahraman
    • 04 Jun 2013
    • 8146

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
    Freecash ile Cryptocom Borsasından 86 Dolar Kazan!

Uzun süredir aktif olan güvenilir görev sitesi Freecash üzerinden Cryptocom Borsasına kayıt olanlar 86.5$ kazanıyor.

Airdroba Geçmeden Önce Bir Not: Borsaya uzun süre önce üye olduysanız farklı maille tekrar üye olabilirsiniz büyük ihtimalle kyc onayı alırsınız.

Reklam engelleme programı, uygulaması veya eklentisi varsa kayıt olurken kapatmaniz gerekiyor.

Freecash Kayıt Linki: https://freecash.com/r/69cec1c686

Airdrop Adımları:

Linkten Freecash'a üye olun. Freecashe kyc istemez. (Önceden Freecash'a üye oldunuz fakat bir süredir kullanmıyorsanız linkten farklı bilgilerle yeni üyelik açın.)

'Earn' kısmına tıklayın, en üstte yer alan CRYPTOCOM görevini bulup tıklayın ve açılan sayfada borsaya üye olun. Üyelik ve KYC adımlarını tamamen yapın.

Kyc onaylandıktan sonra Cryptocom borsasına 7$'lık yatırım yapın. Örneğin Binance üzerinden Usdt Bep20 ağını kullanarak 0.20 Dolar komisyonla yatırım yapabilirsiniz. Yatırdığınız tutarın tamamıyla bir defa herhangi bir coinden alın ve satın. (Ödül Freecash'e yansıyana kadar yatırımınız borsada kalırsa daha garanti olur. Böyle bir şart belirtilmemiş siz karar verin isteyen yatırıp çekebilir.)

Ödüller görev yapıldıktan bir hafta sonra dağıtılacaktır. Ödülünüz, Freecash hesabınıza yattığında Cashout kısmından LTC olarak çekebilirsiniz. Freecash'ta 1000 coin 1 Dolara eşittir.

BURAYA DİKKAT:

⚠️ Trade (al-sat) işlemini exchange kısmından yapmanız gerekiyor: https://crypto.com/exchange
    ⚠️ Diyelim ki freecash ödeme yapmadı sizin yatırdığınız tutarın kaybolma imkanı yok. Crypto.com sağlam borsadır yatırımı sorunsuz geri çekersiniz.
    Freecahs'e üye oldum bu site üzerinden cyripto.com 86 dolar yazan yerden cyripto.coma üye oldum , şimdi bu borsaya üye olurken her hangi bir kod filan çıkmadı bu borsadaki görevi tamamladığımı freecashe nereden bilecek .
    En son bykahraman tarafından düzenlendi; 09 - 09 - 22, 05 : 41.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
      EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Hocam anlattığım şekilde üye olduysan onlar bilir sen hiç merak etme Çaktırmadan reften yönlendiriyor.
  • EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4983
    • Kripto Para - Airdrop

546 Lira Kazanç Kanıtı:

Gateio Çekilebilir WLKN Airdrobu (Eski Yeni Tüm Üyeler Katılabilir)

1820 Liraya Kadar Çekilebilir Ödül Kazanma Şansı! Resimde gördüğünüz gibi arkadaşıma 546 lira değerinde 600 wlkn çıktı. Bana sadece 1.8 Liralık çıktı.
    Bir wlkn 0.91 Lira

Gete Üyeliğiniz Yoksa Kayıt Olun: https://www.gate.io/signup/3437434

Airdrop Adımları:

Üyeliğiniz yoksa yukarıdaki linkten üye olun. KYC1 ve KYC2 belge doğrulama işlemlerini yapın. Tarayıcıdan borsaya giriş yapin. Aşağıdaki etkinlik sayfası linkine tıklayın. Link: https://www.gate.io/tr/activities/trading-fair#/

Ücretsiz 1 adet çekiliş hakkı için; Sayfanın aşağısındaki görev 4'e tıklayın. Twitter'a giriş yapın, uygulamayı bağla'ya tıklayın. Sonra tekrar görev 4 e tıklayın ekrana gelen tweet'i paylaşın. 1 çekiliş hakkı kazandınız. "Başlat" butonu ile çekilişi yapın.

Yeni üye olduysanız ücretsiz +1 çekiliş hakkı daha kazandınız. Yeni üyeyseniz 50$ spot işlem hacmi yaparsanız +2 çekiliş hakkı daha kazanırsınız. (Borsaya 9 Dolar yatırım 3 defa BTC Al-sat yapın 50 dolardan fazla hacim olur.)

Arkadaşlarınızı yeni kayıt olmaya davet edin. Kyc 2 veya üstü doğrulama yapsın +1 çekiliş hakkı kazanın. Maximum refarans sınırı 10 kişidir.

Etkinlik sırasında spot işlemlerde ve herhangi bir işlem çiftinde günlük 200 dolar işlem yapın 1 çekilis hakkı kazanın. 800 Dolar hacim yapın 2 bilet kazanın. Daha yüksek hacimlerin karşılığına etkinlik sayfasından bakabilirsiniz.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4983
      • Kripto Para - Airdrop

Gateio Borsasından Bedava NFT Alın & 10 Bin Dolarlık Ödül Havuzunu Paylaşın
      8 NFT verilecek bu ilki. Nft'lerin tamamını toplarsanız 10.000$'lık havuzdan da pay alacaksınız.Size çıkan NFT'lerin değerine ek bir de bu ödül var.

Gateio Kayıt Linki: https://www.gate.io/signup/3437434

Airdrop Adımları:

Aşağıdaki linke tıklayın, giriş yapın.

NFT Linki: https://www.gate.io/tr/activities/ga...am&uid=3437434

Arkadaşını davet et'e (Invite friends) tıklayın. Kutucuk da ki kodu silin bu kodu yazın: 3437434 (Tıkla kopyalanır) hemen yanındaki onay butonuna tıklayın.

Ücretsiz al butonuna tıklayın. Tek seferlik avatar aldık, daha sonra aşağıdaki oyna butonuna tıklayın. Tıklanmıyorsa sayfayı yenileyin, yine olmazsa bir dakika bekleyin deneyin.

Nft'lerin değeri konusunda henüz bilgi yok. Bedava veriliyor, NFT'lerin tamamını toplayana güzel bir sürpriz olabilir.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
        • 02 Dec 2017
        • 4983
        • Kripto Para - Airdrop

GÜNCELLEME: Freecash & Cryptocom airdrobu bitti.

Ben KYC onay aldıktan sonra yatırımı yaparak ödülün gelmesini bekleyeceğim. Kyc onayı uzun sürüyor. İkametgah belgesi talebi de olabilir.

Yorum

• Casablancas
          • 28 Jan 2011
          • 3452

KuCoin x Saddle DAO Quiz Airdrop
          Katılan herkese 200,000 $SDL ödül havuzu
          Airdrop Formu
          https://docs.google.com/forms/d/e/1F...AVisw/viewform

Soruları cevaplayın,
          Kucoin UID'nizi yazın,

Quiz Cevapları

1. Saddle is a automated market maker (AMM) for swapping any crypto assets
          2. Saddle enabling enables trading between pegged value crypto assets, such as stable coins
          3. All of the above
          4. SDL
          5. All of the above
          6. FRAX

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
            • 02 Dec 2017
            • 4983
            • Kripto Para - Airdrop

Mexc Borsası Airdrobu Toplam 40 Dolar Kazan

Ödüller : Vadeli 10$+Nakit 5MX+Vadeli 25$

Vadeli bonusları kolayca nakit yani çekilebilir hale getiriyoruz. Aşağıdaki ajans linki ile mexc'ye kayıt zorunludur.

Etkinlik Tarihi:
            30 Ağustos 00:00-13 Eylül 19:00

Buradan kayıt ol: https://m.mexc.com/auth/signup?inviteCode=1GUk4

Airdrop adımları:
            ✅Yukarıdaki linke tıkla kayıt ol. 24 saat içinde KYC tamamla. Sadece kimlik önü göndermek yeterli oluyor. (İlk 10 dolar ödül 1-3 gün içinde gelecek.)
            ✅1000$ spot alıcı hacmi yap (Ödül : 5MX=5$). İşlem hacmi yapmak kolay. 10$ Bonus yattıktan sonra nakite çevirip bu 10$ ile hacim yaparak 5mx'i ve aşağıdaki 25 doları alabilirsin. Spottan önce 5mx satın alıyoruz. Profil ve komisyonlara tıklayıp Mx indirimini kullan butonunu aktif ediyoruz. Sonra spotta BTC/usdt de alıcı kısmı bin dolar olana kadar hacim yani alım-satım yapıyoruz. Toplam aldığın hacim bin dolar olmalı sattığın sayılmıyor.
            ✅Spot alıcı işlem hacmi ≥3500USDT veya vadeli işlem hacmi ≥16000USDT yap (Ödül : 25$)

Not : 5 MX her ayın 11. 21. ve 31. günlerinde yatacak.

Borsayı kullandıkça ekstra bonuslar da kazanırsınız. Detaylar burada:
            https://www.mexc.com/tr-TR/futures-activity/bonus

Not 2 : Vadeli bonusu nasıl nakite çevireceğizi de buraya yazacağım. Borsaya henüz üye olmayan varsa linkten üye olabilir.
            ⚠️ Yeni Üye Olan H​erkese 20 Dolar Nakit Teklifi

Bu linkten yeni üye olunmuş ve kyc yapılmış hesaplarınız 20 Dolar nakit karşılığı 1-2 günlüğüne kiralanır. Ödemeler hesapta işlem bittikten sonra yapılacak. Vadeli işlem bonusları için 20 dolar nakit ödeme yapıyorum. ( Daha doğrusu 15 Dolar ben göndereceğim, hesapta 2 Bin dolardan fazla hacim yapacağım için ayın 20'sinde Mexc hesabınıza 5 dolar nakit daha gelecek.)

✅ Bonuslar belirli kesintilere nakite dönüşüyor ama çok zaman alıyor çok uğraştırıyor. Ben tecrübeli olduğum için bu işlemleri yaparım ondan kiralamak istiyorum.

✅ Süre kısıtlı: Yapmak isteyen gün içinde üye olup kyc göndersin. Kyc hemen onay alır ilk bonus bir gün sonra gelir.
            En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 11 - 09 - 22, 05 : 47.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
              • 02 Dec 2017
              • 4983
              • Kripto Para - Airdrop

Yeni PHİLLApp Airdrobu
              Ödül: 2.5$ PHL +Referans: 2.5$ PHL

Borsada listeli birkaç gün içinde çekim yapacağız

Tıkla Uygulamayı indir: https://bit.ly/3CWNFXl

Not : Referans kodu girmezseniz ödül alamazsınız!

Referans kodu: PHL30593282

Airdrop adımları:
              ✅Yukarıdaki linke tıklayın uygulamayı indirip mail ile kayıt olun.
              ✅Kişisel bilgilerinizi doldurun.
              ✅Referans kodunu girin :
              PHL30593282
              ✅KYC (Kimlik Doğrulama) tamamlayın. (Uygulamada Sol üste 3 noktaya tıklayın ve hesabımı doğrula kısmından işlemlerinizi tamamlayın.)
              ✅Cüzdan oluşturun ve 12 Kelimeyi kaydedin. (Trust Walker veya metamask cüzdan oluşturmakla aynı. Kelimelerin ekran görüntüsünü alın teker teker kelime girmeniz gerekecek.)
              Bunda çekimler açık airdrop devam ediyor.

Nasıl çekim yapılır?

Öncelikle bağışlara tıkla, herhangi birini seç, max'a tikla hepsini gönder. Sonra ödül ver ve al'a tıkla, sana verildi yazana tıkla onu Claim et. 2.5 Dolar zorunlu bağış yaptın 2.5 dolar da sana kaldı. Şimdi cüzdana tıkla, binance coine tıkla, al'a tıkla, cüzdan adresine 0.30 Dolar bnb gönder. Bnb alamam dersen bana o adresi PM at ben göndereyim. Bnb geldikten sonra; Cüzdan ve Philcoine tıkla, mexc hesabına gir yatır de phl yi seç, cüzdan adresini kopyala philapp a gel çekim yap. Mexc ye paylaştığım ajans linkinden üye olmayı unutma
              Paylaştığım kod ile kayıt olanlar: Bnb yoksa PM atın hallederim.

Yorum

• ice87
                • 13 Nov 2009
                • 1556

Zedxion Borsa Airdrobu !
                Ödül : 5,78$
                Ref : 0.55$
                Ben daha önce bu borsaya üye olup aldığım için bu 5 doları deneyemedim .

TEK SORUN KYC İSTİYOR .ÖDÜL ÇEKİLEBİLİR. Çok isteyen deneyebilir
                KYC 3. seçenek nasıl yapılır ?
                Kagida zedxion yazın tarih imza atip kimlikle fotoğrafınızı çekip yükleyin.
                https://www.zedxion.io/register?inviteCode=QWTGVGTT

Kaydı telefondan denemeyin hata mesajı çıkıyor . Pc den kayıt olmak lazım yada masa üstü sitesinden
                Zexionda (404 hatası alırsanız Refsiz linke tıklayıp , REF KODUNU MANUEL GİRİN)

Video anlatım https://youtu.be/O3VvRywurm8

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                  • 02 Dec 2017
                  • 4983
                  • Kripto Para - Airdrop

Mexc borsasına reften üye olup 20 Dolar nakit almak için son 1 saat kaldı, 19.00 son.
                  En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 13 - 09 - 22, 18 : 06.

Yorum

• ice87
                    • 13 Nov 2009
                    • 1556

Sweat token 21.00 acilacak baya borsa var herhangi birine atip cekebilirsiniz . X10 dan fazla yapti sonra geri cekildi. Bakalim tutunabilecekmi

Yorum

• deniz111
                      deniz111 yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      nerdeki için diyorsunuz çekebilirsiniz diye, kendi cüzdan uygulamasındakini çektirmiyor çünkü, benim gördüğüm?

• ice87
                      ice87 yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      deniz111 her seferinde ertlediler sadece suan kisel cuzdana gonderim var %10 acildi ama borsalar gonderim acilmadi duyarsam gorursen yazarim
                  • EndoplazmikBirKulum
                    • 02 Dec 2017
                    • 4983
                    • Kripto Para - Airdrop

Freecash&Cryptocom 86.5$ Ödülleri Freecash Hesaplarına Yatmaya Başladı

Değerlendirenlere tebrikler...

Size henüz gelmediyse Profile/Earning kısmından Pending (Beklemede) olan ödemenizi kontrol edebilirsiniz. Tüm işlemleri anlattığım şekilde yaptıysanız ödemeniz gelecektir.

Paranızı Cashout kısmından LTC olarak kendi borsanıza çekebilirsiniz.

Yorum

• ice87
                      • 13 Nov 2009
                      • 1556

Sweat token cekmeyi ogrendim cok basit 1 sweatinizi alirim olay sadece near cuzdana cekim var yani kucoin gir swt kriptoyubarat para yatirma de yontemi near olarak sec sonra sweat wallet git arkadasa gonder de cuzdana yapistir adresi 1 dk surmuyor gelmesi. Hesabin yoksa benim cuzdana atip trx ltc seklinde baska borsaya atabiliriz derdim demiyorum cunku bu gozler burda neler gordu . Acin hesap near olan sweat token cuzdani cekebiliyorsunuz yani

Yanliz kullanim disi kucoinde yetisemedik kapattilar satamiyorsunuz suan

Duzeldi spottan ana hesaba atmayi unutmayin normalden sattirmiyor , market emiri olarak kolayca satildi .
                      En son ice87 tarafından düzenlendi; 16 - 09 - 22, 01 : 42.

Yorum

• ice87
                        ice87 yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        deniz111 cekebilirsin simdi
                        yu_cin wallet kurarken baglantiyi kurdum gorundu direkt guncelleme geliyor surekli guncelle belki duzelir. Ekstra birsey yok

• deniz111
                        deniz111 yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        yani send kısmında username yazan yere near adresi yazarak da gönderebiliyoruz
                        wallet kurarken uygulamada o andaki miktarı wallet a aktardı ama ondan sonra uygulamada o rakama eklenenler aktarılmadı bende, aynı miktarda duruyor hep

• ice87
                        ice87 yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        deniz111 evet dogru fakat wallet guncelleniyor . Telefondan guncelle uygulamayi belki cozulur
                    • betdeep34
                      • 12 Feb 2013
                      • 2008

https://www.bilira.co/ogren-ve-kazan/anasayfa

5 usdc anket öğren kazan anketi

Yorum

• betdeep34
                        betdeep34 yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        devam ediyor. Bu arada benim 5$ ftx global hesabına gelmiş
                        En son betdeep34 tarafından düzenlendi; 24 - 09 - 22, 07 : 58.

• Notsorry
                        Notsorry yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        Bu ben tamamladım bitti son anda yetiştim

• Notsorry
                        Notsorry yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        Bugün geldi ödül
                    • Donatello
                      Yönetici
                      • 13 Oct 2005
                      • 5811

Bitexen Club Akademi Çekilebilir Para Kazan

✅Bitexen club uygulamasını indirin.
                      ✅Bitexen uygulamasına kayIt oldugunuz hesap bilgileri ile hesap entegre olacaktir.
                      ✅Üstte ki sagda bulunan Club Akademiye tıklayın.
                      ✅Sol üste tıklayın.
                      ✅Kazandlglnlz puanlar hangisine yetiyorsa o tokeni alın.
                      ✅Bitexen hesabınıza hemen geçcektir.

✅ÖDÜLLER✅

3300 PUAN - 3 Sly TOKEN ( 38 TL )
                      7.500 PUAN - 5.5 KYSR TOKEN ( 81 TL)
                      12.000 PUAN - 11 AKREP TOKEN ( 142 TL )
                      50.000 PUAN - 7 DEMIR TOKEN ( 562 TL )

HESABINIZ YOKSA: ​​​https://www.bitexen.com/sign-up?ref=855107

Yorum

• ice87
                        ice87 yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        Cok fazla soru var cevaplarla kimse ugrasmaz . 1 saat surer yavas yavas çözmekten baska care yok

• Donatello
                        Donatello yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        500 tane soru var ve çoğu soru kolay değil

• Notsorry
                        Notsorry yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        Her hediye 1 kere alınıyor ve min çekim 50 TL ona göre harcayın puanları
                    • Notsorry
                      • 26 Feb 2006
                      • 4486

Linkten email ile üye olursanız sevinirim.(Her referans da yeni kutu açma hakkı veriyor.) Uygulama üzerinden aç. Hediye kutusunda iken telefonu salla. Çıkan hediye coinse çek. İndirim kuponu da verebiliyor. Kutu açmak için kyc istemiyor. Çekerken isteyebilir.
                      https://www.okx.com/join/46307052

Yorum

Çalışıyor...