Airdrop ve Önsatışlar Duyuru Alanı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • FreeKickerz
    • 07 Apr 2016
    • 712

CakeDEFI Airdrop
    Çin Yeni Yılı Şerefine ödül 60 USD + 5 USD Learn Test

Öncelikle siteye üye olun - https://cakedefi.com/?ref=173515 - referanslı linkten üyelik zorunludur.

Kimlik onayı yapın- kimlik ön ve arka fotoğrafı ve belge göndereceğiniz günün tarihi - isminiz ve cake yazılı bir şekilde kimlikle beraber tutup o fotoğrafıda göndermeniz gereklidir.

Sizden adresinizi kanıtlayacak bir belge isteyecek orada government document kısmını seçerek edevletten indirdiğiniz ikametgahı yükleyiniz. Ayrıca bir adım öncesinde adres sorucak sizden, elle girmenizi isteyecek fakat orada ikametgahtaki adresi kopyalayıp direk oraya yapıştırın. Diğer türlü adres yanlış diyerek red verebiliyor.

Daha sonra herhangi bir borsadan 51 USD ve üzeri karşılığı doge gönderin. Binance'de doge çekim ücreti 5 Doge - Şuan 10 TL'ye karşılık geliyor. Yatırdığınız 51 USD hesabına geçince 65 USD Bonus yüklenecek hesabınıza, bu bonuslar 6 ay kilitli kalıcak, 6 ay sonra kilidi açılacak ve çekilebilir hale gelicek. Bonus yatınca yatırdığımız Dogeyi tekrar binance veya borsa hesabımıza çekebiliriz. Sakın kaçırmayın, ödeme garantili bir airdroptur. Ayrıca işlemler bittikten sonra yukarıdaki Freezer kısmından DFI leri Off yapınız, eğer Off yapmazsanız 6 ay sonra tekrar kilide alır. 6 Ay sonrası için 65 USD çok iyi para, herkes değerlendirmeli.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
      EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Paylaştık hocam bunu arka sayfada var ama 6 ay bekleme var diye yapan da yok
  • EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4983
    • Kripto Para - Airdrop

Herkese 500 - 2Bin Dolar Para Kazanma Fırsatı | Huobi Borsası Primelist

Huobi 1500$ Airdrop Fırsatı

HUOBI'DEN KAÇIRILMAYACAK YENİ ÖN SATIŞ

‼️Hacim yaparken Primelist hakkı kazanma şansınız da var, detaylar aşağıda...

KingdomX Primelist (Ön Satış) çekilişini kazananlar 500-2000$ arasında para kazanacaklar. Piyasa da düzelmişken çok güzel para kazandıracaktır.

Öncelikle üye değilseniz büyük fırsat kaçırıyorsunuz, her hafta bu tutarda para kazanma fırsatınız var. Üye değilseniz aşağıda ki linkten kayıt olmanız ve Kyc (Belge doğrulaması) yapmanız gerekiyor. Yeni ve eski üyelere sihirli madencilik, çark ödülü gibi ödüller de var. Bana çarktan 1 HT ödül çıktı yaklaşık 10$. Üye olduktan sonra primefeste tıklayın oradan nftnizi alın.

Huobi Kayıt Linki: https://bit.ly/3JrTs7F

Primelist'e Nasıl Katılıyoruz?
    Çarktan Nasıl Primelist Kazanılır
    ?

Primelist çekilişine katılırken aynı zamanda çarktan Primelist hakkı da kazanma fırsatınız var. Toplam 1000$ hacim yapmamız gerekiyor. Sadece 55$ yatırımla bile bu Hacmi yapmak mümkün. Tabiki parası olan yatırıp tek seferde veya daha az işlemle hacmi yapabilir. İşlemleri uygulamadan yapmanızı tavsiye ederim.

Nasıl Hacim yapılır?

1- Huobi'ye 55$ Trx yatırın.
    2- Ana sayfada Trx'i aratın. Trx/Usdt çiftini seçin. Satın Al'a tıklayın.
    3- Limit emri yazana tıklayın ve piyasa emrini seçin.
    4- Trx sat yazanın üstündeki %100'e tıklayın. Trx sat butonuna tıklayın. Sonra hemen "Satın al Trx" yazanın üstündeki %100'e tıklayın ve satın alın.

55$ ile bunu yaptığınızda yaklaşık 110$ hacim yaptınız. Şimdi aynı Al-Sat işlemini 4 defa daha yapın. Toplam 550 Dolar hacim yapar. Burada ara verin ve ana sayfada üstte "3M Dolar değerinde günlük airdrop" yazan tıklayın, 500$ hacim yaparak 1 çark çevirme hakkı aldınız çarkı çevirin. Bakarsınız Primelist hakkı çıkar.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4983
      • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
      CakeDefi Bedavadan 55 Dolar Para Kazanın
      Yeni Kampanya Yeni Üyelere 55$

CakeDeFi yeni kampanya başlattı. 27 Ocak - 10 Şubat arasında yeni üyelere 55-60 Dolar DFI veriyor.

Buraya Dikkat: Daha önceden üye olup kyc onaylı olmayanlar linkten farklı maille tekrar üye olup kyc yaparak kampanyadan faydalanabilirler. 55$ parayı bedavadan alıyorsunuz ve stake ediliyor. Çekim yaparken 120-150$ arası para çekersiniz.

Site güvenirliği açısından hiçbir sorun yok, defalarca çekim yaptık, zaten bilenlerde çok. Dfi tokenin piyasa değeri 1 milyar dolardan fazla.
      ​​​​​​
      Siteye mininum 50 Dolar yatıracağız ve hiçbir kaybımız olmadan 55 dolarlık dfi kazanacağız. 50$ Hemen yatır-çek yapacaksınız bir kaybınız olmadan bir saatte 55$ temiz para kazanacaksınız.

Site, 20 Dolar ilk yatırım bonusu + 10 Dolar +8 Dfi aşağıdaki linkten üye olma bonusuna ek Learn kısmında coinbase tarzi testi çözünce bir 5 dolar daha verecek.

Nasıl alıyoruz?

Kayıt linki: https://app.cakedefi.com/?ref=173500
      ​​​​
      ​​​​​​1- Linkten kayıt olmak gerekiyor, kayıt olun ve mail onaylayın.
      2- Kyc yapın; Kimlik belgesi ve ikametgah yüklenecek. Edevletten alabilirsiniz veya faturada olur. Kimlik doğrulaması birkaç saatte onay alacak. (Selfie çekerken: Ad soyad, Cake, günün tarihi gün ay yıl)
      3- Google 2fa aktif hale getirin.
      4- En düşük transfer ücreti Dash coinde. Dash coinde Deposite tıklayın. Çıkan adresi kopyalayıp minimum 50 Dolarlık dash coin yatırımı yapın (51 Dolar yapın garanti olsun). Dash birçok borsada listeli, istediğiniz borsadan yatırımı yaparsınız.
      ​​​​​​5- Ödüller hemen yüklenecek.
      6- Yatırdığınız Dashları withdraw kısmından kendi kullandığınız borsaniza hemen geri çekebilirsiniz. 60 Dolar anında yatacak.

Bu basit işlemi yaparak DFI tokenları kazandık. Kazandığımız tokenlar 6 ay kilitli kalacak. Bu 6 sürede boş durmayacak bize %23 oranında stake geliri de sağlayacak.(Yıllık %46)

DFI Tokenların kilidi açıldığı zaman Kucoin borsasina çekebilirsiniz. DFI token Kucoinde listeli. Borsada DFlarinizi satar tron alarak yerli borsalara atarsiniz.
      Kucoin kayıt linki: https://www.kucoin.com/ucenter/signu...e=friendInvite
      Masrafsız 6 ay sonra çekilebilir en az 750 liranız var diyoruz yapmıyorsunuz ama yinede hatırlatalım: Son 3 gün kaldı. Yatır çek 55$ ödülü al hepsi bu kadar

Yorum

• arduaz
        arduaz yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        budela hocam, benim durumlar musait olsa, düşünmeden Yatır çek yapardım ben, ama kahretsinki yok Oyle bir durum.
        EndoplazmikBirKulum veya @Donatello
        Etiket edeyim
        Yada benim ref linkten uye olursa, barrios hocayıda etiket etmiş olayım.
        Yardımcı olan zaten kendi de 60 dolar kazanacak.

Burda bulamazsan, R10 da bir çok kişi ref linkten uyeliğe yatırım karşiliyor diye aklımda,

• budela
        budela yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        arduaz sağol hocam Teşekkür ederim. R10 da o kadar kıdemli değilim üyeliğim yeni sayılır yatırmaya yardımcı olan kişilerde belli bir kıstas arıyor forum üyelerinden haklı olarak. O yüzden burada yazayım dedim o kadar emeğimiz geçti

• EndoplazmikBirKulum
        Yorum düzenleme
        budela Bugün pek müsait değilim ama yarın işlemi yapalım, üye olabilirsin istersen.
    • ice87
      • 13 Nov 2009
      • 1556

Bu paylaşılmış mı göremedim . Aramadım da çıkmadı. 400,000 METO for 100 Winners
      https://giv.gg/r/LR3ecn-hcRuy7 dediğine göre 100 Kazanan 4.000 Meto 130$ MEXC borsasında listeli şansa bugun biraz yükselince değerlendi

Bir başla airdrop ise şu 20 dolarlık token verecek
      https://airdrop.squadx.club/384491 bu adrese bsc girerek 2 bilet alıyorsun. 5 kişi şart sahte ref elenir mi bilmiyorum en son çare onu deneyecegız

Aynı şirket gleamdan da çekiliş yapıyor

https://wn.nr/swhQkK

ilk yuz refli 100 $SXC/player 500 kişi 20 dolarlık $SXC
      En son ice87 tarafından düzenlendi; 08 - 02 - 22, 20 : 58.

Yorum

• budela
        • 01 Feb 2009
        • 3650

DEXALOT Airdrop

Bu airdropa katılmanızı şiddetle tavsiye ederim içimizden birileri güzel miktarlar kazanabilir

Dexalot Avax ağına bağlı merkeziyetsiz bir borsa projesi

14 şubatta ön satış tarihinin açıklaması olacak en az x5 - x10 bekleniyor ve ön satış fiyatı 0.6 tahmin ediliyor.

Linke tıklayıp en altta mail, twitter v.s seçenekler var herhangi biriyle giriş yapıp görevleri yerine getirmeniz gerekiyor
        Klasik Twitter, medium discord kanal takip görevleri var
        En son C-chain adress yazan yere metamask veya trust wallet bep20 adresinizi yazın bu adres eth ve avax adresinizle aynıdır

Dexalot Topluluk Etkinliği 1) 1.500 kazanan (500 lider tablosunun tepesinde + 1.000 rastgele seçilmiş) toplamda 500k ALOT paylaşacak

2) Skor tablosunun tepesindeki 500, toplanan puanlarla ağırlıklı olarak 250k ALOT paylaşacak

Bu yarışmada herhangi bir şey kazanmaya hak kazanmak için ilk 5 hedefi tamamlamanız gerekir. İlk 5 hedefi tamamladıktan sonra size daha fazla giriş alma seçeneği sunulacak.
        En son budela tarafından düzenlendi; 09 - 02 - 22, 02 : 38.

Yorum

• Donatello
          Yönetici
          • 13 Oct 2005
          • 5811

Yeni Airdrop
          HarmonyLauncher 1.2 Milyon HARL Token

https://referral.harmonylauncher.io/...r?ref=wXkfDdF7
          Linke tıkla açılacak sayfanın alt kısmında email ve BSC cüzdan adresini ekleyip kayıt ol,
          Emailine gelecek kodla airdrop sayfasına giriş yapıp görevleri yapın.

15 Şubat 03.00'e kadar katılabilirsiniz.. 1.2 Milyon Token bütün kullanıcılara dağıtılacak..

İlk 100'e Nft ve whitelist ödülü olacak ayrıca.. Ref linkimden katılırsanız sevinirim arkadaşlar..

Yorum

• adsl456
            adsl456 yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            twitter görevlerinde sıkıntı var yorum yaptım rettweet yaptım fakat bi türlü onay almıyor şu an sıkıntılı birazdan tekrar deneyip yazacam

• adsl456
            adsl456 yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            sonunda yaptım şu anda yapılıyor görevler fakat ana sayfada bir ağırlık var o yüzden sabırla bekleyip tek tek yavaş yapabilirsiniz görevleri

• kenan52
            kenan52 yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Kesene bereket adminim yapıyorum bakalım
        • sswdarius
          • 13 Nov 2021
          • 6

Merhaba arkadaşlar bibox borsasına kayıt olup kyc tamamlarsanız güzel ödüller veriyor. Ödülleri almak için kyc şart borsaya üye olun uygulamayı indirin referans kodunu girin ve kyc tamamlayın. Referanssız ödül veriyor mu bilmiyorum referansımdan kayıt olursanız sevinirim.
          Kyc için kimlik yada ehliyet ilk pencerede kimliğin ön yüzü ikinci pencerede arka yüzü 3. pencerede kimlikle beraber bir kağıda bibox ve bugünün tarihini yazıp selfie çekiyorsunuz.
          Kaydı tamamladıktan sonra kyc çok kısa bir sürede onaylanıyor benimki 1 saatte onaylandı.

Ödüller 1BTC 1ETH 2EOS 5HT 3LTC 50BIX 3USDT 2USDT Ödüller kazandıktan 24 saat sonra cüzdana geliyor.

Referansli Link: https://www.bibox.cc/en/login/regist...te_code=0FIcnT

Referans Kodu: 0FIcnT

Üyelik aşamalar bittikten sonra Rewarded Sing in Non-Stop Suprize yazan reklamı tıklıyorsunuz kyc niz tamamlanmışsa size 1 çevirme hakkı veriyor.
          7 gün art arda giriş yaparsanız 1 çevirme hakkı daha veriyor. Spot ve vadeli işlemlerde işlem yapınca da çevirme hakkı veriyor.

Yorum

• ice87
            • 13 Nov 2009
            • 1556

https://giv.gg/r/XEwBH0-hcRuy7 1000 şanslı kişiye 12 BNB vereceğini söylüyor MetaMemeStarter coin grubu bilginize

Listeli değil hiçbiryerde bunlar popüler oldugu için şansımı denedim. 2 gün var sayfası
            https://metamemestarter.com/

Yorum

• arduaz
              • 06 Jul 2006
              • 9376

Mebox.io
              BSC ağı kullanan, ve mining ortam sağlayan
              NFT pazarı ve mobil oyun platformu diye lanse edilmiş.
              telegram uyesinin 300k olması, ve Twitter hesaplarını 200k kişinin takip ediyor olması nedeniyle airdroplarına katıldım.

Airdrop tokenini max 2 gun içinde gönderilecek deniyor, ama dün katılım yaptım, Bugun gelmiş tokenler, trustwallet cuzdanıma

15 nisanda PancakeSwap da listelenmesi yapılacak yazmişlar, Swap yapabilirmiyimiz o zaman görürüz, bu konuda bir şey dememişler.

Şuan önsatışları devam ediyor
              Önsatış fiyatı ile
              30.000 mbok =150 dolar ediyor

Ben ce katılım sağlayın, tokenleri cuzdana alın.
              Scam çıkmazsa, çok iyi para kazandırır bu airdrop.
              Zaten katılım çok basit, 5 tane sosyal medya görevi var sadece. 5 dakika almiyor.

İsteyen burdan katılım sağlayabilir.

https://t.me/Mebox_airdrop_bot?start=Wz9N0XIW5

Yorum

• _Vincent_
                _Vincent_ yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                arduaz hocam bottaki bitti düğmesine tıklanmıyor Özel mesaj atamıyoruz sana yahu bizi mi engelledin ne ettin

• arduaz
                arduaz yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Yok ya sevgili dostum, engel olur mu hiç.
                Pm kapalı benim.
                Bitt düğmesi değil
                Bitince balance tıkla
                Sonra claim butonuna tıkla gelmesi gerek tokenlerin
                _Vincent_

• _Vincent_
                _Vincent_ yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Tamamdır dostum
            • Donatello
              Yönetici
              • 13 Oct 2005
              • 5811

Phemex Borsasında 8$ ödüllü quiz açılmış kaçırmayın..

Bonus vadeli işlem bonusu olarak hesaba geçiyor, 8$ ile elde ettiğiniz karı çekebilirsiniz.

Cevaplar
              1. quiz : b-c-a-b
              2. quiz: limit price / a-d-b-a-d-c
              3. quiz: c-c-a
              4. quiz: a c d b a d

Yorum

• Global44
              • 28 Dec 2016
              • 4122

Nox coin Airdrop Telegram görevler basit yine yakında listelenecek 100.000 tane veriyor alın cüzdanda dursun. Coinmarketcap da yeri var scam çıkacağını düşünmüyorum. 13 Şubatta bitiyor Airdrop sonra yollanıyor.

Edit
              Rastgele 10.000 kişiye verilecek diyor çıkar belki deneyelim

https://t.me/Noxcoin_bot?start=r0839982983
              En son Global44 tarafından düzenlendi; 10 - 02 - 22, 23 : 06.

Yorum

• mamboo48
                • 23 Dec 2021
                • 1483
                • Zaman İlizyondan ibarettir
                • Karanlık Büyüyor

kenan52 çok zor ben ilk aldığımda 35 dolar çekmiştim şimdi 8 dolarla bir cacık olmadı bitcoin bu aralar fena düşüşte

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                  • 02 Dec 2017
                  • 4983
                  • Kripto Para - Airdrop

Yeni Airdrop Bondex BNDX Airdrop (Günlük)

Binance Twitter hesabından projeyi paylaştığına göre çok para kazanacağız.

Kayıt Linki: https://bondexapp.page.link/EFC9RLAF417nDseH7
                  Referans kodu: 9I1B5
                  1-Linke tıkla, uygulamayı indirip kayıt olun, telefon numarası ve e-mail doğrulayın.

2-Uygulamaya giriş yapıp "Start earning" butonuna basın. Günlük BNDX kazanmaya başlayın. Her 24 saatte butona basmayı unutmayın.

3-Profil sekmesinde username ve diğer bilgilerinizi girin, kazanma hızınızı artıracaktır.

‼Üstteki linkten indiremeyenler android ve Ios sürümlerini indirip referans kodu bölüme 9I1B5 yazabilirler.
                  En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 13 - 02 - 22, 16 : 45.

Yorum

• ice87
                    ice87 yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Bana bunu miss ava diye biri twiterdan yazdı kale almamıştım . Sözde bondex moderator yazıyor sen yazınca bir daha bakayım
                • mamboo48
                  • 23 Dec 2021
                  • 1483
                  • Zaman İlizyondan ibarettir
                  • Karanlık Büyüyor

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
                  Yeni Airdrop Bondex BNDX Airdrop (Günlük)

Binance Twitter hesabından projeyi paylaştığına göre çok para kazanacağız.

Kayıt Linki: https://bondexapp.page.link/EFC9RLAF417nDseH7
                  Referans kodu: 9I1B5
                  1-Linke tıkla, uygulamayı indirip kayıt olun, telefon numarası ve e-mail doğrulayın.

2-Uygulamaya giriş yapıp "Start earning" butonuna basın. Günlük BNDX kazanmaya başlayın. Her 24 saatte butona basmayı unutmayın.

3-Profil sekmesinde username ve diğer bilgilerinizi girin, kazanma hızınızı artıracaktır.

‼Üstteki linkten indiremeyenler android ve Ios sürümlerini indirip referans kodu bölüme 9I1B5 yazabilirler.
                  Para edermi sence bro ben bunu çok uzun süredir yapıyorum
                  Resim Screenshot 20220213 165128 kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resim

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                    Yorum düzenleme
                    Burası duyuru başlığı iletişim başlığına yazman gerekiyor
                • ice87
                  • 13 Nov 2009
                  • 1556

https://wn.nr/4TjbMH Pax.world x CoinMuhendisi Özel Etkinlik Ödül : 500$ Değerinde $USDT

25 şanslı kazanan adam başı 20 dolar

Etkinlik tarihi: Tarih: 25 Ocak - 15 Şubat

Yorum

Çalışıyor...