Teşekkürler hocam, twitter hariç diğer 2 bonus geldi 16 dolar oldu. Şimdi bunu nasıl vadelide kullanacağız?
phemex borsası anında 6$ quiz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
piyasa olarak btc-usd olsun
sağ tarafta emir ver yazan yerin altında Limit- Piyasa - Şartlı yazar işemleri siz piyasa olarak seçin kolay olsun
al ve sat yazan yerin altında kaldıraç var oradan kaldıracı ayarlayın 1x-2x-5x-10x yazar bence max 20 olsunki kolay likit olmayın
sonrasında al -ve sat yazan yerin üstünde emir değeri ayarlama çubuğu var onu %100 e kadar getirebilirsiniz ama %90 yaparsanız daha iyi olur
bu ayarlamalardan sonra
bitcoin düşecek dyorsanız sat yazan butona basıp işlemi onaylıyorsunuz
bitcoin yükselecek diyorsanız al yazan butona tıklayıp işlemi onaylıyorusunuz
böylece işlem açılmış oluyor
işlemi kapatmak içinse açık emirinizin göründüğü bölümün yanında limit ve piyasa yazar piyasaya tıklayıp işlemi kapatabilirsinizYorum
-
-
Sonunda kafayi bozup kripto isine sifirdan baslayacagim. Sozde fenomenlere ders vermek ilk isim olacakYorum
-
Biraz önce chatte yetkiliyle konuştum bonus direkt olarak çekilemiyor ancak vadeli işlemlerde kar yapılırsa bonustan elde edilen kazançlar çekilebiyor ..
Sam: Ne yazık ki, bonuslar doğrudan spot cüzdanlara çekilemez veya ticaret hesapları arasında aktarılamaz. Ancak, bonuslardan elde edilen herhangi bir kâr, spot cüzdanlara çekilebilir ve spot piyasada kripto satın almak için kullanılabilir veya başka bir cüzdana çekilebilir. (tercümeYorum
-
ürünler kısmında twitter bonusu yok bende mi çıkmıyor acaba sorun nerde,bir de diğer soruların cevapları yok mu arkadaşlar
edit:twitter olayını yaptım 10 dolarlık öğren kazan var ama cevapları doğru bulamıyorumYorum
-
Kyc onayı yapmıyor 2 sefer denedim anında doğrulanmadı dedi şimdi program indirdim bu seferde 24 saat sonra tekrar deneyin diyor.Yorum
-
-
Yorum
-
50x kaldıraçla shorta girecektim giremedim. Şimdi longa girecektim yine giremedim. Mübarek 16 dolares hesapta neden işlem açtırmaz kiYorum
Yorum