Ins olur takipteyiz
Gate.io Eski Yeni Tüm Üyelere 50 Dolar Veriyor YENİ Kampanya
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Onay gelmeden yatırım yapıp işlem açabilirsin. İkametgah istemiyor. Onay birkaç saatten uzun sürmez. Bugün gece 3 e kadar paylaşımı yapıp katılabilirsin.Yorum
-
https://t.me/gateio_futures/42204Yorum
-
Yorum
-
50 doları almak için son 2 saat 20 dakika kaldı. Gece 3 e kadar ilk gün paylaşımları yapılmalı.
Şuan üye olup daha belge yüklemeden işlem yapabilirsiniz. Üye olun vadeli işlemlere girin deneyin sorunsuz şekilde açılır. Para atip işlem yapabilirsiniz. Kyc yi sabahta yapsanız olur.Yorum
-
EndoplazmikBirKulum hocam bir özel mesaj bakar mısın müsait olunca bi problemim varda gate ile ilgili.. -
PM den yanıt verildi, işler yoğundu şimdi gördüm.
-
Kaçırdık heralde EndoplazmikBirKulum ilk görev dün müydü?
Şurda en altta var. Telegrama yönlendiriyor katılıyorsun, sonrası yok. Form falan mı var acabaYorum
-
Telegramda gate.io yazın aratın, çıkan resmi gate hesaplarını takip edin ve sonra bu sayfayı yenileyin. Ben bu şekilde yaptım 5 dolarda pending yazdı inceleme sonrası yüklenir. Bu 5 dolar için form falan yok.
50 dolar için her gün paylaşılacak demiş, bence bir gün eksik olsa yüklemezler. Siz yinede desteğe sorun, olumlu yanıt gelirse ekran alıntısı alın, yüklenmezse lazım olur.
Yorum