Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
sorun bizde değil dostum sen önemli bir detayı atlamışsın adam kendi refiyle üye olana atıyor biz senden olduk ondan vermedi kaç yerden denedim neyse katıldım sağol yinede
+ Şimdi sadece ss mi atıyoruz başka birşey yapmaya gerek varmı
Kayıt sonrası 30 tl bakiye anında hesaba yansıyor. Hesap görüntüsü SS alıp (id numaranızın göründüğü sayfa) aşağıda ki grupta paylaşırsanız 23 tl Bonus yüklemesi yapılıyor.
hocma böyle demişsiniz ama ekran görüntüsü attım . Bana "Önce satın alma görevini tamamlayın ." dediler. Ne yapmam gerekiyor ?
Kayıt sonrası 30 tl bakiye anında hesaba yansıyor. Hesap görüntüsü SS alıp (id numaranızın göründüğü sayfa) aşağıda ki grupta paylaşırsanız 23 tl Bonus yüklemesi yapılıyor.
hocma böyle demişsiniz ama ekran görüntüsü attım . Bana "Önce satın alma görevini tamamlayın ." dediler. Ne yapmam gerekiyor ?
Uygulamada alt kısımda ortada olan butona basınca bu ekran çıkıyor sonra ara yazan yere tıklayın size satın alınacak sayfa gelecek.
Olmuş zaten 2-3 kalıyor ,23 bonus verecekler o zaman 26 olacak o bakiye ile tekrar satın alınacak
Tamamdır gelen bonusu da harcadım. Sen olmasan baslikta ilk yazan yoruma göre 30+23 sekldinde hepsini tekrar harcicaktim. Umarım 53 TL için başımızı yakmamisizdir. Çünkü ne oldu ne yaptım alışveriş ne hiç bisy anlamadım
Yorum