Hocam kötü haber şu ki scam. %99.99
Vid ( VI ) Airdrop - 80 Dolar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Scam olsa bile en azından denedim derim, ama resmi sitelerinde ki twitter telegram vs adresleri bizim katılım yaptıgımız sayfalar, ayrıca coini biraz araştırırsanız, opensea da onaylı nft hesabı var.. .. bugün 17 gibi çekim zamanı görecegiz bakalım scam olup olmadıgını )Yorum
-
Son zamanlarda paylaşılan genel olarak herkesin aldıkları harici hep boş çıktı . Herkes ref kasmak için başlık açıyor. Kriter yok mu acaba bu işlerde scam olduğu belli olanları önlemek adına acemilikten soruyorum.Yorum
-
Yorum
-
Orada çıkan görevleri twitter takip telegram takip, rt fav vs onları yaptıktan sonra falan zaten kendisi orada botta veriyor contact adresini. işlemlere devam edeceksniz. contact yazmanıza gerek yok ki, işlemlere devam ettiginizde o veriyor direk zaten adresi. -
@akhenaton67 yaptim hepsini ama Bişey vermedi
-
Benim Airdrop konusunda 1.konum bu ayrıca benim anlamadığım şu , sitenin resmi sayfasında, twitter ve telegram adresleri dogru, Vİ Coin, coinmarketcap ta da bilgileri mevcut, Binance de de listelenecekmiş, Opensea da onaylı NFT hesabı var, 284 etheriumluk satışı da mevcut, yani ben scam olmayabilir büyük ihtimal diyorum, ama scam diyenler bir neden söyleyemiyor onu anlamıyorum, evet scam da olabilir olmayabilir de, denemek isteyen dener, zorla bıçak dayamıyorlarki kimsenin bogaazına, kaldıki para yatırmıyorsun etmiyorsun. Bugün 17 de çekimler aktif edilecek, manuel olarak bottan çekim talebini verecegiz o vakit görecegiz scam olup olmadıgını.Yorum
-
-
Senin refden yaptım inşallah scam çıkmaz çıkarsada çok üzülmem yapması 2 dakika falan sürdü zaten
Aklıma takılan tek şey Trust wallet den özel token ekleden yaparken orda üstte Ethereum ağı yazıyordu galiba onu değiştirmedim doğru mu yaptım orayı tam bilmiyorum
Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
Bu galeride 1 fotoğraf var.Yorum
-
Senin refden yaptım inşallah scam çıkmaz çıkarsada çok üzülmem yapması 2 dakika falan sürdü zaten
Aklıma takılan tek şey Trust wallet den özel token ekleden yaparken orda üstte Ethereum ağı yazıyordu galiba onu değiştirmedim doğru mu yaptım orayı tam bilmiyorumYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
Yorum