20 dolar ayırdık yatırdık 100 dolara mı çıkmış şansa bak.
Bybit Borsası Üye Ol 40 Dolar Bonus Kazan + Bybit Ön Satışlarından Düzenli Gelir Fırsatı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
20 usd bonus alıp. ana paramı çekmiştim, vadelide 20 usd de gitti, ödüllerim sayfasında 5 usd bonus talep ettim eklendi, şansıma bakiye vadelide 103 usd oldu, spot tarafına aktardım 95 usd geçti, xlm çevirip paribuya çektim, paylaşan arkadaşa teşekkürlerYorum
-
Ulan son sayfayı okumadan 20 dolar civarı ekleme yaptım ilk sonra da 100 dolar civarı ekledim ama ilk 20 dolar gitmiş oldu şimdi bu şekil hak kazanamam di mi ?bilgisi olan var mıYorum
-
Bu arada kampanya devam ediyor, tek fark ilk yatırım 100 dolar ve üzeri olmalı. Zaten para olduktan sonra 20 de yatirsan 100 de yatirsan fark etmiyor, sonuçta senden toplamda 1 dolar gibi bir ücret kesiliyor.
Daha önce üye olmuş fakat henüz yatırım yapmamış olanlarda, 100 dolar yatırıp spotta bir defa satıp tekrar alarak 40 dolar bonusu alabilirler. Ayrıca ilk yatırıma 5-10 dolar arkadaşın bahsettiği kuponlardan veriyor. Sonra 500 dolar hacim olduğunda 15 dolar daha veriyor.En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 08 - 11 - 21, 16 : 32.Yorum
-
20 Kişiye 1 BTC (640 Bin TL) ödül çekilişi de var. Tek butona tıklayarak katılıyorsunuz buradan katılın: https://blog.bybit.com/tr-TR/post/1-...1d64177fc3d47/
Yorum
-
Hocam simdi senin linkten uye oldum. Bir arkadaşınız sizi 20 dolar kazandırmak icin siteye davet ediyor gibi birşey yazdı. Neden 40 degil acaba.
edit. evet yazmışsın hocam. 40 ekleniyor iki katı arttı diye işlemler, kurallar. Yatıralım bakalımEn son Sonictips tarafından düzenlendi; 09 - 11 - 21, 13 : 01.Yorum
-
hesabımda 5 dolarlık ltc var,çekmem lazım ama burda minimum çekim 20 dolara eş değer tüm coinlerde,daha altında çekim yapabileceğim bir coin var mı acaba 10 dolara tamamlıyıp borsada alıp çekeyimYorum
-
Yorum
-
Selamlar 10-15 gün önce üye olmuştum ben bu siteye herhangi bir işlem yapmadım bugün email gelmiş ödülleriniz hesabınızda diye girdim 10 dolar trade ödülü verdi talep ettim ekledi hemen hesaba bunu nasıl kullanabilirim bu çekilebilir bir bakiye mi acaba bilginiz var mı?Yorum
-
Vadeli işlemlerde kullanabiliyorsunuz. Kaldıraçlı işlem yapın. Önerim 15x kaldıraçlı Shiba/USDT çiftinde kullanmanız tam zamanı bence. YTD -
ForeverYoung bir kaç işlem yaptım hiç anlamıyorum bu işlerden bir kaç işlem açıp kapattım naptığım hakkında bile bir fikrim yok Bu bakiyeyi çekebilir miyim yoksa napacağım ben bu bakiyeyi? -
BTC olarak yüklendiyse üst menüden Vadeli işlemlere gelip BTCUSD çiftinde kullanılabiliyor sanırım ama eğer USDT olarak yüklendiyse yine aynı yerden USTD-M Vadeliye gelip sağdan Shiba UST seçin açılan sayfada Piyasa fiyatından %100 ü seçip kısa veya uzun al deyin
-
-
Selamlar 10-15 gün önce üye olmuştum ben bu siteye herhangi bir işlem yapmadım bugün email gelmiş ödülleriniz hesabınızda diye girdim 10 dolar trade ödülü verdi talep ettim ekledi hemen hesaba bunu nasıl kullanabilirim bu çekilebilir bir bakiye mi acaba bilginiz var mı?
kimsesiz geldim kimsesiz giderim
Yorum
-
Selamlar 10-15 gün önce üye olmuştum ben bu siteye herhangi bir işlem yapmadım bugün email gelmiş ödülleriniz hesabınızda diye girdim 10 dolar trade ödülü verdi talep ettim ekledi hemen hesaba bunu nasıl kullanabilirim bu çekilebilir bir bakiye mi acaba bilginiz var mı?Yorum
Yorum