Hocam nerde bu cüzdan bir türlü anlamadim EndoplazmikBirKulum
Yatırımsız 30 Dolar Kolay Katılım - Soy Finance
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hocam nerde bu cüzdan bir türlü anlamadim EndoplazmikBirKulumEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 10 - 11 - 21, 12 : 17.Yorum
-
Yorum
-
Başkan 14 kasımda ne kadar elimizde olur sence?Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Bu airdropta bir ayda toplam 500 bin token dağıtılacak, 500.000 token dağıtımı 10 gün öncesinde tamamlandığı için bu rakamı havuz haline getirdiler. Hiç istemesekte son 7 gündür üye olanlarla tokenlerimizi paylaşıyoruz. Kaldı şurada yaklaşık 3 gün, bu gidişle elimize 13-14 soy geçmiş olacak.Yorum
-
Sonictips Bitti demekle inanmazlar biraz ırkçılık gibi olacak ama Hindistani yok edersek 16 da sabit kalır. Kımıl zararlısı gibiler, bir yerde 3 kuruş görseler hep birlikte saldırıp sömürüyorlar.
-
Armadaşlar bu verdikleri token i nerde göruýorsunuz telegram gorevlerinden başka bişe yapmadim EndoplazmikBirKulumYorum
-
-
Edit: Bu deli yine ne anlatıyor diye düşünebilirsiniz. Soy finance bir DeFi platformu, bir Dex borsası aynen Uniswap veya pancakeswap gibi. Bir gün bu ağ değerlenmeye başlarsa 10-15 kat yükselmeden durmayacak.
Farmda Soy-Clo çiftine yıllık %630 apr (faiz gibi bişey diyelim) var. Soylar yatsın ben çekmem, hemen farma atarım. Callisto ağında potansiyel var 10-15 kat yürüyebilir. Şimdi atıp unuttuğum 15 Soy (yaklaşık 15$) seneye bana 300-400 Dolar olarak dönebilir. Cake'nin 0.50 den 40 dolara yüremesi gibi bişey yapar umuduyla farma atıp unutacağım. Umarım bana kendini hatırlatır. Buradaki arkadaşlar diğer tokenları bilmiyor olabilir ama mesela airdropta dağıtılan exenin 100 kat yükseldiğini unutmuş olamazlar. Benim exenleri satmayın tutun dedigimi de hatırlayanlar çıkacakdir.En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 10 - 11 - 21, 19 : 42.Yorum
-
Yorum