Bu soy tokenin değeri nerede yazıyor tam olarak, coinmarketcap de göremedim.
Yatırımsız 30 Dolar Kolay Katılım - Soy Finance
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
EndoplazmikBirKulum reis 24 saat oldu benim 17 soy da kaldı hala takipteyim o görevleri sorunsuz ama yapmıyolar ne yapmamı önerirsin 17ye boyun eğelimmi dürtebilceğimiz biyer varmı bu adamlarıYorum
-
EndoplazmikBirKulum reis 24 saat oldu benim 17 soy da kaldı hala takipteyim o görevleri sorunsuz ama yapmıyolar ne yapmamı önerirsin 17ye boyun eğelimmi dürtebilceğimiz biyer varmı bu adamlarıYorum
-
EndoplazmikBirKulum hocam bu soy için üye olduğumuz gruplardan birinde bir paylaşım yapılmıştı high profit ethereum falan diye bende onu rt leyip yorum atmıştım girdim bu cloe yazıyor botta bu nedir nasıl çekeceğiz bir fikrin var mı?
telegramdan Support SOY Finance and Get Rewarded
We offer 1000 CLOE tokens to 1600 supportive CalliSOYans yazmışlardı bende rt fav atmıştım onun için gelmiş sanırım.Ekli dosyalarEn son littlepsycho tarafından düzenlendi; 06 - 11 - 21, 20 : 41.Yorum
-
SingleGun benimde aynı konuyu açan arkadaş açıklamıştı bunu dagitilacak airdrop sayısı bittiği için yeni üye olanlara mevcut üyelerin coin sayısını azaltıp dagitacaklar. -
Bu günlük dağıtılıyor şuan pek değeri yok. 1 Cloe 0.03 Dolar
-
-
EndoplazmikBirKulum hocam şu bot olayını çözemedim ilk defa telegram kullanıyorum senin dediğin linke tıkladım. sadece merhaba v.s diyor. daha ilerlemiyor. bunun ayarı falan mı var?Yorum
-
EndoplazmikBirKulum hocam şu bot olayını çözemedim ilk defa telegram kullanıyorum senin dediğin linke tıkladım. sadece merhaba v.s diyor. daha ilerlemiyor. bunun ayarı falan mı var?Yorum
-
Yorum
-
Merhaba Aminu beyfendi, sanırım bir önceki sayfada bu durumun neyden kaynaklandığını yazmıştım -
EndoplazmikBirKulum reis ilk zamanlar sifir mi neydi uzun zaman sonra az once baktim 22. Sonradan katilanlar soy u dusuruyoru demissin o mudur sebep. Oyleyse 20 ye kadar yolu var desene. Her ne isa bahtimiza ne duserse 1 dolar cebe girsin yeter
-
-
EndoplazmikBirKulum aynen bu şekilde dostum ya. kalıyor sonrası yok.Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
Bu galeride 1 fotoğraf var.Yorum
-
Kusura bakma sana yanıt vermemişim ama bu konuda bilgim yok. Telegram bazen engek atıyor ondan kaynaklanır mi onuda bilmiyorum. -
EndoplazmikBirKulum estağfurullah yoğunluktan anladım. Oldu yaptım az evvel. Biraz bende inat ve takıntı var sonunda hallettim
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
Yorum