Yatırımsız 30 Dolar Kolay Katılım - Soy Finance
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Airdrop bitmemiş arkadaşlar devam ediyor.
Ödülünü göremeyenler: Başlıkta paylaştığım bot linkine tıklayın. Başlat'a (Start) tıklayın. Promotiona ve Referralsa tıklayın. Referral statsa tıklayın, Soy Finance globale tıklayın.
Burada bende, Tasks reward: 25 SOY
yazıyor.
Your stat for SOY Finance Global referral program:
Started: Thu Oct 14 2021
Days to end: 11
Tasks reward: 25 SOY
Attracted users: 0
Referrals reward: 0 SOYYorum
-
17 soy için işlemi yaptın diyor burada 17 soy var diyor ama cüzdana bakınca bakiye 0 bu nasıl iş
En son bykahraman tarafından düzenlendi; 03 - 11 - 21, 00 : 56.Yorum
-
bende herşeyi yaptım 15 soy yazıyor.(task rewards)
twitter şeylerini kontrol etmeleri zaman mı alıyor? yarını bekleyelim olmadı?
edit:twitter'ı kontrol ettim hepsini doğru yapmışım. manuel yapmalarını beklicem sanırım kontrol etmelerini ?Yorum
-
Görevleri yaptım 0 gösteriyor soy.
Edit:Yanlış yere bakıyormuşum şuan baktım 15 gözüküyor twitter da manul eklenecekse 25 olacak demek ki teşekkürler konu için.En son littlepsycho tarafından düzenlendi; 03 - 11 - 21, 02 : 23.Yorum
-
Yorum
-
Telegramdan hüküm giymiş olabilir misin? TG bazen ceza veriyor botlara gruplara yazamiyorsun. -
yok yahu EndoplazmikBirKulum hocam telegramı yeni yükledim kullanmam da hiç.
-
-
Görevler de refresh dediniz hiç görev kalmamışsa 25 Soy aldınız. 2 Twitter görevi görünüyorsa manulel kontrol edilecek birkaç saat sonra refreshe tiklayin görevler kaybolacak. Görevler sayfasını göremeyen herkesin tokeni hesabinda merak etmeyin.Yorum
-
Star deyince 'You are already registered by referral link' bu komutu veriyor demek ki görevler tamamlanmış.Yorum
-
EndoplazmikBirKulum aga ben 2 twitter görevinide yapmıştım hani kalan takip de ediyorum rt favda yaptım herşeyi ama geceden beri 17 soy gözüküyor takipten çıkıp tekrarmı yapayım , yoksa bekliyimmi anlamadımYorum
-
-
-
10 gün kala 500 bin tokene ulaştık fakat airdrobu bitirmedik diyorlar. Kalan 10 günde katılanlar bizim token sayımızı azaltacak, ödülü havuz haline getirmişler.
Toplam 20 bin kişi katılmış. Kalan 10 günde 4 bin kişi daha katılsa 25 Soy tokenimiz 20 ye düşecek. Bize olumsuz gibi gelsede token fiyatına olumlu yansır.
Telegram duyuru linki: https://t.me/Soy_FinanceNews/96
Yorum
Yorum