Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
Kafasına göre vermiyor hocam bir yerde yanlış yapmış olman lazım. Bu bot Soy Finance'a ait değil, Callisto Networkün kendi telegram botu üzerinden airdroba katılıyoruz. Keşke sende alabilseydin, nerede hata oldu bilsem yardımcı olmaya çalışırım.
Metehan şu blockhain deki stx leri ne zaman kullanabileceğiz bilgin var mı 100 STX var fakat kullanamıyorum
Biz onu bedavadan sattık yahu senin daha duruyor mu? Duruyorsa çok iyi abi ya keşke bende satmasaydim yaklaşık 200 dolar para. Biz 15 dolara verdik tam manyaklik.
Stacks Cüzdan kurmak gerekiyordu falan tam hatırlamıyorum. Bana akşam telegramdan hatırlatırsan yardımcı olacağım.
EndoplazmikBirKulum starta bastım bunları söyledi öyle kaldı metin falan yok
Merhaba! Ben Crypto.Bot'um Airdrop'ları ve İpuçlarını kripto paralar ile halledebilirim! Daha fazla bilgi için kılavuzu okuyun: Crypto.Bot özellikleri.
Benim görevlerin hepsi yapıldı ve onaylandı. Bende hala 12.5 soy gözüküyor . Bazı arkadaşlarda 0 bazılarımızda 12.5 gözükmesi ilginç... Belki yarın düzelir.
Yorum