5 Dakikada Para Kazandıran 3 Sağlam Airdrop: $Human $Benzinga $DBC
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
benzinga'nin zinga token airdropunu arastirdim 3-4 aydan beri aktif durumda ve telegram gruplarinda gördügüm kadari ile büyük bir acigi var millet 300-500 bin token kasmis yani bu kadar miktar arz'da eger bu token borsaya girerse bircok kisi dolar milyoneri olabilir ki bana göre totalde 1 Milyar arz edilecegi varsayilan bu token belkide coktan sahiplenildiYorum
-
muhtemelen mobil uygulama için bot yazmışlardır o şekilde kasıyorlar olabilir -
elturco1923 olabilir. acaba ne zaman listelenecek? ne twitter'da ne de diger mecralarda bilgi yok konu ile ilgili
-
-
benzinga'nin zinga token airdropunu arastirdim 3-4 aydan beri aktif durumda ve telegram gruplarinda gördügüm kadari ile büyük bir acigi var millet 300-500 bin token kasmis yani bu kadar miktar arz'da eger bu token borsaya girerse bircok kisi dolar milyoneri olabilir ki bana göre totalde 1 Milyar arz edilecegi varsayilan bu token belkide coktan sahiplenildi
Ben de günlük claim sınırı var,
Yani bot ile tüm haberleri kaçırmadan token toplama sanmiyorum olsun
Reward limit Reached
Bu uyarıyı veriyor, 100 token ödül sonrası bendeYorum
-
arduaz ipneligini cözdüm ref linkini tarayiciya kopyala rastgele sallamasyom mail adresi yaz kayit yap aninda 100 zing geliyor ben 40000 yaptim zing'i sabaha kadar ugrasirsan 1 milyon zing kazanabilirsin -
100% scam bu benzinga airdropu ben uygulamayi falan sildim is almayalim basimiza
-
-
benzinga'nin zinga token airdropunu arastirdim 3-4 aydan beri aktif durumda ve telegram gruplarinda gördügüm kadari ile büyük bir acigi var millet 300-500 bin token kasmis yani bu kadar miktar arz'da eger bu token borsaya girerse bircok kisi dolar milyoneri olabilir ki bana göre totalde 1 Milyar arz edilecegi varsayilan bu token belkide coktan sahiplenildi
Evet bir süredir aktifti ama fazla katilanda yoktu, son bir haftadır yoğun katılan oldu. Elinde 500 binlerde olan kişi vardır ama çok azdır o da ref geliri ile.olmuştur. Token çıkabilirse piyasa değeri 25 milyon dolar olsa 500 bin token yaklaşık 13 bin dolar yapar, 2 bin token 50 dolar yapar. Yani öyle dolar milyonerligi falan mümkün değil.
Aynen bu şekilde dağıtım yapan farklı proje 3 ayrı borsada listeleme haberiyle piyasaya çıktı ve yeni üyelere ödüller 10 kat azaltıldı. Bakarsın Benzinga da öyle olur.
Uygulamaya güvenmeyen telefonuna ek kullanıcı yaparak airdrobu alıp uygulamayi silebilir..Yorum
-
Benzingadan mail geldi;
Not: Airdrop devam ediyor katılmayan şuan yapabilir.
"Due to a substantial amount of spam, we have temporarily removed incentives for posting trade ideas and leaving comments on articles.
Bugün, 4 Kasım 23:55 EST'deki canlı güncellemeyi izleyin:" https://www.youtube.com/watch?v=JrOpOvtjN44
Makaleye yorum ve ticari fikir göndermeye ödüller kaldırıldı demiş. Bunların olduğunu bende bilmiyordum. Bilmediğim biseyi kaldirmişlar.
Neyse sonuç olarak bu Zingler bir Zingimize yarayacak, bundan eminim de ne Zingimize yarayacak ondan emin değilim.Yorum
-
-
-
Benzingadan mail geldi;
Not: Airdrop devam ediyor katılmayan şuan yapabilir.
"Due to a substantial amount of spam, we have temporarily removed incentives for posting trade ideas and leaving comments on articles.
Bugün, 4 Kasım 23:55 EST'deki canlı güncellemeyi izleyin:" https://www.youtube.com/watch?v=JrOpOvtjN44
Makaleye yorum ve ticari fikir göndermeye ödüller kaldırıldı demiş. Bunların olduğunu bende bilmiyordum. Bilmediğim biseyi kaldirmişlar.
Neyse sonuç olarak bu Zingler bir Zingimize yarayacak, bundan eminim de ne Zingimize yarayacak ondan emin değilim.
1.airdrop için
kimsesiz geldim kimsesiz giderim
Yorum
-
Yorum
-
Az önce kontrol ettiğimde Human appta withdraw butonu aktif halde görünüyordu..butona tıkladım gate.io borsası adresin hatalı gibi bir uyarı verdi ftx deki adresi verip güncelledim bu seferde 24-48 saatte size dönüş yapılacak aşağıdaki formu doldur dedi ( email, hmt adress gibi bilgiler ) formu gönder dedim bu seferde şu masaj çıktı;
Hey
This form is now closed
It would have been awesome as it was made with Typeform. What’s that?
Bu ne demek bu form kapandı mesaj gitti anlamında birşey mi anlayamadım doğrusu .sizde kontrol edin hesaplarınızı..Yorum
-
Human Protocol çekimleri açıldı manuel çekim vermeniz gerekiyor. Withdraw butonu ile çekiyoruz ama şuan yoğunluktan kaynaklı sorun var, sadece biraz daha sabretmek gerekiyor düzelir.
Airdrop da devam ediyor, yapmayan varsa şuan yapabilir.Yorum
-
Hocam bu ilk kayıtta chatptayı geçemedim 100 defa denedim doğru seçiyorum ama hatalı deyip öteye geçmiyor.Yorum
-
Yorum
-
Az önce kontrol ettiğimde Human appta withdraw butonu aktif halde görünüyordu..butona tıkladım gate.io borsası adresin hatalı gibi bir uyarı verdi ftx deki adresi verip güncelledim bu seferde 24-48 saatte size dönüş yapılacak aşağıdaki formu doldur dedi ( email, hmt adress gibi bilgiler ) formu gönder dedim bu seferde şu masaj çıktı;
Hey
This form is now closed
It would have been awesome as it was made with Typeform. What’s that?
Bu ne demek bu form kapandı mesaj gitti anlamında birşey mi anlayamadım doğrusu .sizde kontrol edin hesaplarınızı..Yorum
Yorum