5 Dakikada Para Kazandıran 3 Sağlam Airdrop: $Human $Benzinga $DBC

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Notsorry
    • 26 Feb 2006
    • 4486

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi

Sadece bota girmen yeterli. Twitter takip telegram takip görevini yaptıktan sonra en son dbc adresi istiyor.
    Ne kadar sürüyor hesaba gelmesi

Yorum

• K4N4K3N K0LL4B0
      • 17 Dec 2016
      • 2679
      • Tek suçlusu biziz neyse vergi bağla aç kalalım, Rollerimiz değişmiyor senaryoyu baştan alın.
      • Muhasebeci

benzinga'nin zinga token airdropunu arastirdim 3-4 aydan beri aktif durumda ve telegram gruplarinda gördügüm kadari ile büyük bir acigi var millet 300-500 bin token kasmis yani bu kadar miktar arz'da eger bu token borsaya girerse bircok kisi dolar milyoneri olabilir ki bana göre totalde 1 Milyar arz edilecegi varsayilan bu token belkide coktan sahiplenildi

Yorum

• elturco1923
        elturco1923 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        muhtemelen mobil uygulama için bot yazmışlardır o şekilde kasıyorlar olabilir

• K4N4K3N K0LL4B0
        K4N4K3N K0LL4B0 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        elturco1923 olabilir. acaba ne zaman listelenecek? ne twitter'da ne de diger mecralarda bilgi yok konu ile ilgili
    • arduaz
      • 06 Jul 2006
      • 9376

İlk olarak K4N4K3N K0LL4B0 tarafından gönderildi
      benzinga'nin zinga token airdropunu arastirdim 3-4 aydan beri aktif durumda ve telegram gruplarinda gördügüm kadari ile büyük bir acigi var millet 300-500 bin token kasmis yani bu kadar miktar arz'da eger bu token borsaya girerse bircok kisi dolar milyoneri olabilir ki bana göre totalde 1 Milyar arz edilecegi varsayilan bu token belkide coktan sahiplenildi
      Bu dediğin 300 500 bin token alanlar, Reff kasmiş olabilirler mi

Ben de günlük claim sınırı var,

Yani bot ile tüm haberleri kaçırmadan token toplama sanmiyorum olsun

Reward limit Reached

Bu uyarıyı veriyor, 100 token ödül sonrası bende

Yorum

• K4N4K3N K0LL4B0
        Yorum düzenleme
        arduaz ipneligini cözdüm ref linkini tarayiciya kopyala rastgele sallamasyom mail adresi yaz kayit yap aninda 100 zing geliyor ben 40000 yaptim zing'i sabaha kadar ugrasirsan 1 milyon zing kazanabilirsin

• K4N4K3N K0LL4B0
        Yorum düzenleme
        100% scam bu benzinga airdropu ben uygulamayi falan sildim is almayalim basimiza

• arduaz
        arduaz yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        O zaman dediğin gibi scam bu
        Sileyim ben de
    • EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4983
      • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak K4N4K3N K0LL4B0 tarafından gönderildi
      Ve arduaz hocam, uygulamayı kontrol ettirdim güvenilirlik açısından bir sıkıntı olmadığını için paylaştım. Kolay kolay scam proje paylaşmayan kişiler bu airdrobun duyususunu yaptılar.

Evet bir süredir aktifti ama fazla katilanda yoktu, son bir haftadır yoğun katılan oldu. Elinde 500 binlerde olan kişi vardır ama çok azdır o da ref geliri ile.olmuştur. Token çıkabilirse piyasa değeri 25 milyon dolar olsa 500 bin token yaklaşık 13 bin dolar yapar, 2 bin token 50 dolar yapar. Yani öyle dolar milyonerligi falan mümkün değil.

Aynen bu şekilde dağıtım yapan farklı proje 3 ayrı borsada listeleme haberiyle piyasaya çıktı ve yeni üyelere ödüller 10 kat azaltıldı. Bakarsın Benzinga da öyle olur.

Uygulamaya güvenmeyen telefonuna ek kullanıcı yaparak airdrobu alıp uygulamayi silebilir..

Yorum

• K4N4K3N K0LL4B0
        Yorum düzenleme
        aga peki ben simdi 40000 zinga kastim yani zorlasam daha da kasarim bu sekilde yapanlar ne olacak sence?

• EndoplazmikBirKulum
        EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Bunu yapamazsın demiyor. Yapanlar ne olacak hep birlikte bekleyip göreceğiz.
    • EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4983
      • Kripto Para - Airdrop

Benzingadan mail geldi;

Not: Airdrop devam ediyor katılmayan şuan yapabilir.

"Due to a substantial amount of spam, we have temporarily removed incentives for posting trade ideas and leaving comments on articles.

​​​​​Bugün, 4 Kasım 23:55 EST'deki canlı güncellemeyi izleyin:" https://www.youtube.com/watch?v=JrOpOvtjN44

Makaleye yorum ve ticari fikir göndermeye ödüller kaldırıldı demiş. Bunların olduğunu bende bilmiyordum. Bilmediğim biseyi kaldirmişlar.

Neyse sonuç olarak bu Zingler bir Zingimize yarayacak, bundan eminim de ne Zingimize yarayacak ondan emin değilim.

Yorum

• K4N4K3N K0LL4B0
        Yorum düzenleme
        Aga uygulamayi silsek problem olurmu sence?
    • StOpLAZmAnYaX
      • 16 Jun 2007
      • 14740
      • Bitirim Müh. GOT degree

Human protocol giris ve sifre sifirlamada ag hatasi veriyoru

Yorum

• formen1903
        Banned
        • 19 Jan 2007
        • 7151
        • dünya futbolu,sinema
        • cylindrical tank sprvisor

Deneyelim

kimsesiz geldim kimsesiz giderim

Yorum

• formen1903
          Banned
          • 19 Jan 2007
          • 7151
          • dünya futbolu,sinema

Benzingadan mail geldi;

Not: Airdrop devam ediyor katılmayan şuan yapabilir.

"Due to a substantial amount of spam, we have temporarily removed incentives for posting trade ideas and leaving comments on articles.

​​​​​Bugün, 4 Kasım 23:55 EST'deki canlı güncellemeyi izleyin:" https://www.youtube.com/watch?v=JrOpOvtjN44

Makaleye yorum ve ticari fikir göndermeye ödüller kaldırıldı demiş. Bunların olduğunu bende bilmiyordum. Bilmediğim biseyi kaldirmişlar.

Neyse sonuç olarak bu Zingler bir Zingimize yarayacak, bundan eminim de ne Zingimize yarayacak ondan emin değilim.
          Ben sürekli bu hatayı alıyorum üyelik oluşturamadım
          1.airdrop için

Yorum

• Pr3on
            • 08 Feb 2020
            • 1118
            • Futbol - Sinema - Gezi
            • Profesör

sadece üyelik değil sisteme ulaşılamıyor bende login hatası alıyorum.. kısaca ulaşılamıyor..umarım dönerler geri.

Yorum

• formen1903
              Banned
              • 19 Jan 2007
              • 7151
              • dünya futbolu,sinema

İlk olarak kkimsesiz tarafından gönderildi
              Ben sürekli bu hatayı alıyorum üyelik oluşturamadım
              1.airdrop için

Düzeldi başka telden girdim

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Yorumunu gec gördüm, yoksa kimsesiz değildin yanıt alırdın

Akşam telegrama gelmen lazım.
            • Pr3on
              • 08 Feb 2020
              • 1118
              • Futbol - Sinema - Gezi
              • Profesör

Az önce kontrol ettiğimde Human appta withdraw butonu aktif halde görünüyordu..butona tıkladım gate.io borsası adresin hatalı gibi bir uyarı verdi ftx deki adresi verip güncelledim bu seferde 24-48 saatte size dönüş yapılacak aşağıdaki formu doldur dedi ( email, hmt adress gibi bilgiler ) formu gönder dedim bu seferde şu masaj çıktı;

Hey
              This form is now closed
              It would have been awesome as it was made with Typeform. What’s that?

Bu ne demek bu form kapandı mesaj gitti anlamında birşey mi anlayamadım doğrusu .sizde kontrol edin hesaplarınızı..

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                • 02 Dec 2017
                • 4983
                • Kripto Para - Airdrop

Human Protocol çekimleri açıldı manuel çekim vermeniz gerekiyor. Withdraw butonu ile çekiyoruz ama şuan yoğunluktan kaynaklı sorun var, sadece biraz daha sabretmek gerekiyor düzelir.
                ​​​​​​
                Airdrop da devam ediyor, yapmayan varsa şuan yapabilir.

Yorum

• akrep6565
                  • 15 Jul 2011
                  • 1481

Human Protocol çekimleri açıldı manuel çekim vermeniz gerekiyor. Withdraw butonu ile çekiyoruz ama şuan yoğunluktan kaynaklı sorun var, sadece biraz daha sabretmek gerekiyor düzelir.
                  ​​​​​​
                  Airdrop da devam ediyor, yapmayan varsa şuan yapabilir.
                  Hocam bu ilk kayıtta chatptayı geçemedim 100 defa denedim doğru seçiyorum ama hatalı deyip öteye geçmiyor.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                    • 02 Dec 2017
                    • 4983
                    • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak akrep6565 tarafından gönderildi

Hocam bu ilk kayıtta chatptayı geçemedim 100 defa denedim doğru seçiyorum ama hatalı deyip öteye geçmiyor.
                    Çekim yeni açıldığı için yoğunluktan kaynaklanıyor, bende zor girdim. Farklı tarayıcı ile giriş yaptım.

Yorum

• ugurcelik
                      • 29 Nov 2013
                      • 1441

İlk olarak Pr3on tarafından gönderildi
                      Az önce kontrol ettiğimde Human appta withdraw butonu aktif halde görünüyordu..butona tıkladım gate.io borsası adresin hatalı gibi bir uyarı verdi ftx deki adresi verip güncelledim bu seferde 24-48 saatte size dönüş yapılacak aşağıdaki formu doldur dedi ( email, hmt adress gibi bilgiler ) formu gönder dedim bu seferde şu masaj çıktı;

Hey
                      This form is now closed
                      It would have been awesome as it was made with Typeform. What’s that?

Bu ne demek bu form kapandı mesaj gitti anlamında birşey mi anlayamadım doğrusu .sizde kontrol edin hesaplarınızı..
                      Bende de aynı sorunu veriyor. Bir arada network fail hatası veriyor.

Yorum

Çalışıyor...