Yetisemedik beyler, TR yi kaldirdilar. ( Ben de gorunmuyor )
Anında 250 TL Yatırım Yok. Uğraşmak Yok!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
blackmagic reis teşekkürler bende 260 trx aldım şuan son sorum şu diğer arkadaşlarda faydalansın.
ascendex'de 24 saat işlem yapamıyoruz 24 saat sonunda borsa KYC'si yapmadan direk çekebiliyomuyuz yüksek tutar olmadığı için ?Yorum
-
Aynısı bende de oldu hocam bir saat uğraştım . Sonra VPN ile girdim o kısmı asabildim ama sonrasında kyc kısmında hata aldım . Şimdi de ülke secemiyoruz zaten Türkiye'yi kaldırdılar. ŞanssızlıkYorum
-
Blockchain. Com da var deso ben oraya gönderip orda swap yapıp paribu hesabıma çekyim direkt yanlız toplam kesinti 5 doları buluyor bu şekilde belki fee düşük olan başka bir coin le de swap yapabilirsinizYorum
-
Black kardes biz alamadik ama yine de sag olasin, bircok insan faydalandi sayende. Hadi eyvallah.Yorum
-
-
ben tek bişi sorucam bu 25 dolar kyc yaptıktan sonra my walllette gözüküyo....arama kısmına deso linkini kopyaladım sonra send te miktarı max yapıom cıkmıyo elle giriyom gönder diyorum hata veriyo sürekli? kyc onayı olmamış olabilirmi olmasa o 25 dolar gözükmezmiydi? kafam allak bullak olduYorum
-
Sağol hocam sayende kapanmadan üye olup çektik. Ascendex borsası çekim için kyc istemez sanırım ? blackmagicYorum
-
Ben de aynı yolu yaptım desoyu sattım 24.5 usdt oldu onuda 255 tron yaptım.Galiba 25 dolar olayını kapatmışlar,Türkler saldırınca adamlar bize kilitlemiş.Yorum
-
Teşekkürker paylaşım için. Ascendex"e çekim verdim. 20 dakikadır Engelleme onaylandı uyarısı var . Geldi mi Deso acaba ?Yorum
Yorum