Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Ben banka hesabına çekim verdim. Bu yazılanlardan sonra benim Thodex mağduru arkadaşla aynı duruma düşmem söz konusu olur. Salak gibi niye kripto ile çekmediysem. Ama bir de düşünüyorum bir tek ben değilimdir bankaya çeken. Aksi durumda herkesi mi alacaklar?
blackmagic hocam uygulama sorunsuz çalışıyor demişsin paintle ben bundan daha güzel uygulama yaparım bir cacık olmaz bu sistemden hoş üye olup kyc yaptık ama böyle amatörce bir sistem görmedim hiç.ödeme yaparlarsa mucize. 618E9462-22B6-4B2C-BB2B-99A8EFD286AF.png
blackmagic konuda site açılmıyor fakat uygulama sorunsuz yazdığın için sitem ettim bu uygulamanın neresinde al sat yapılabiliyor neresinde cüzdan kontrolü var sadece saat başı girip coinin değerini yazmam için uygulama yapmışlar adamlar.
ben 10 ekimde 100 tl almıştım forumda ki başka bir arkadaşın konusundan görüpte üye olmuştum. şuan veriyorlar mı bilmiyorum. 10 ekimde üye oldum kyc yaptım 11 ekimde 100 tl lik btc yansıdı hesabıma. tl ye çevirip bankaya çekmiştim
bunlar tam bir sahtekar arkadaş bunlar değil promosyon kendi paramızla yatırım yapsak onun bile üstüne yatarlar kyc onayından sonra 48 saat diyor benim 72 saat oldu bir tık yoküye olmayan arkadaşlar boş yere kimlik yollamayın
bunlar tam bir sahtekar arkadaş bunlar değil promosyon kendi paramızla yatırım yapsak onun bile üstüne yatarlar kyc onayından sonra 48 saat diyor benim 72 saat oldu bir tık yoküye olmayan arkadaşlar boş yere kimlik yollamayın
Adamlar referans ile 1500 lira al sat yapana havadan 300 lira dağıtıyor ,200 lira verecekleri ödülde eklenir merak etmeyin sadece amatörler bunun dışında sıkıntı olmaz gibi.Bizlerin para etmez kimliğini ne yapsınlar zaten 200-300 peşindeki adamlar bitmiş boş kişilerdir ,bu 200-300 peşindeki (ben dahil ) kişiler bankaya başvursun bakalım kaç para kredi alabiliyor.
Arkadaşın dediği gibi xrp aldım binanceden 25 xrp yolladım buraya 7 defa al sat yaptım toplamda 25 tl tutarında bir gider oldu hemen 300 tl Btc yüklendi hesabıma hemen çekiyorum teşekkürler
şimdi mesaj geldi 197 liralık bitcoin yolladılar hesabıma 2 onay bekliyor..Tecrübeli arkadaşlara sorayım banka havalesi harici başka bir borsaya en hızlı şekilde nasıl çekim yapabilirim acaba
Yorum