Merhabalar, illa 1500 tl yollamam şart mı ? Yoksa 500 tl yollayıp tron ile hacim oluştursamda olur mu ?
Raintürk Herkese 200+300 TL
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ref link ile üye olmayan alamıyor mu arkadaşlar bu extra 300 tl'yi? 200 için ref e gerek yok sanırım ama ben baska bir yerden görüp direk siteden üye oldum bilmiyordum ref olayini.Yorum
-
Referansınızdan üye oldum blackmagic XRP yolladım fazla fazla al sat yaptım. 299 TL tutarında BTC anında yüklendi. Direk sat dedim onu TRY hesabımdan Garanti bankasına çekim verdim. Bakalım 1-8 iş günü diyor umarım kısa zamanda gelir. Paylaşım için teşekkürlerYorum
-
Arkadaşlar gönder, al butonundan al a tikliyorum bu işlemi sadece onaylı hesaplar yapabilir diyor? Siz nasıl hesap onaylanmadan yaptınız?
bir de google play de uygulamayı bulmak için tarayıcı kısmına ne yazayım? Rainturk yazdım bir şey çıkmadı.Yorum
-
İşlemler çok basit sırasıyla yapan herkes 300 TL Kazanacak
1- Linkten Üye ol : https://www.rainturk.com/?ref=8OF8UMY
2 - Kimliğini onaylat.
3 - 200 - 300 TL değerinde XRP gönder (yaklaşık 25 adet) ve toplamda 1500 TL al sat yap.
Bunları yaptığınızda anında 300 TL hesabınıza geliyor.
4- Hem Gönderdiğim XRP yi hem kazandığın 300'ü çekYorum
-
Arkadaslar ref linki baslik icinde paylasmak yasak.
Genel kuralimiz budur, bu bolumdeki
- Her Crypto-Airdrops icin bir tane referral link paylasimi serbesttir, eger olur ki ayni Crypto veya Airdrops icin ikinci referral link paylasimi olursa, son paylasilan silinecektir.Yorum
-
XRP Çakıldı arkadaşlar iyi değerlendirin bu fırsatı.
Neden Önemli?
Raintürkte xrp ile al sat 1500TL'lik işlem yapabilmeniz için minimum işlem limiti 20XRP.
Yani sizin en az 25 xrp göndermeniz gerekiyor sağlıklı şekilde işlem yapabilmeniz için.
Yapmaya niyeti olan varsa hazır XRP çakılmışken yapabilir.
Yorum
-
konuya zarar vermıs olmayım ama bu rainturkun domaını 06.11.2021 de doluyor. Aklı basında bir borsa da olmayacak bir detay
bir de bu adamların site ıcınde destek talebi olusturulamıyor, no record yazıyor, site ıcınde diğer bilgi alabileceğimiz coğu link bozuk.
Bonusu hediyesi falan alınır ama rutin gunluk hayatta bu adamların sitesi kullanılmaz bence.
Bunların temiz iş yaptığına ben inanmıyorum ayrıcaYorum
-
Komplo teorisi gibi olacak ama bunlar bizim bilgilerle farkli borsa cuzdan vsde uyelik acip ordan tirtikladiklarinin bir kismini bize veriyor olmasinlar sakin..yani bu mumkun mudur..boyleyse guven saglayip topuklayabilirler.Yorum
-
Çoğu borsa artık selfie yi elinde borsa ismi ve tarih görülü şekilde selfieli istiyor artık o yüzden başka borsada senin adına hesap açmaları mümkün değil. Mesela gate.io da kimliğini onaylayabilmen için bir kağıda bugünün tarihini yazıyorsun altına gate.io ID numaranı yazıyorsun foto çekiniyorsun o şekilde onaylıyor. çoğu borsa bu şekilde yapıyor o yüzden mümkün değil.
Yorum