Edit: Konu güncellendi detaylar eklendi.
Selam beyler bu kampanya bi 2000 kişiyle sınırlı bi 5000 kişiyle sınırlı dendi ama şu an devam ediyor an itibariyle ben aldım dün kayıt oluşturmuştum.
normalde 1 hafta önce bitmesi gerekiyordu ama bitmemiş.
EDİT: geçen haftaki kampanya ayrıymış o kyc yapana 100 TL Ödül veriyordu bu yeni kampanya halen devam ediyor
bu sefer kyc yapana 200 TL ödül veriliyor. daha önce ben de dahil bir çok kişi çekim yaptı.
Üye olmayan varsa aşağıdaki linkten üye olun
https://www.rainturk.com/?ref=8OF8UMY
Ref linkten üye olmanız önemli yoksa 300 TL ödülü alamıyorsunuz.
200 TL Ödülü alabilimek için kyc yapmak yeterli.
300 TL ödülü alabilmek için ise kycden sonra toplamda 1500 TL 'lik coin al sat işlemi yapmanız gerekiyor.
Bütün işlemler bu kadar.
Üye olduğunuzda kampanyanın devam ettiğine dair mail alacaksınız 48 saat içinde kyc onaylat 200 TL kazan diye
mail gelirse kyc nizi onaylayın ve 200 TL kazanın
acele edin kampanya bitmeden yetişin
Ödeme Kanıtı:
Önemli detaylar:
Websitesi arada çökebiliyor yoğunluğa göre panik yapmayın.
Playstoreden uygulamasını indirsin siteyle uğraşmak istemeyenler uygulamada bir sorun yok çalışıyor.
1500 TL Hacim oluşturmak için öncelikle hesabınıza gelen parayı başka bir borsaya çekmeniz gerekiyor.
Hesabınıza yaklaşık gelen para 0.0005 BTC oluyor fakat site en az 0.005 BTC al sat a izin veriyor o yüzden önce parayı başka borsaya çekeceğiz.
Paribu tercih edebilirsiniz.
Çektikten sonra btc mizi bozup xrp alacağız ve tekrar raintürke göndereceğiz.
Sonra 1500 TL hacim işlemini XRP ile yapacağız al sat yapa yapa.
İşlemi yaptıktan sonra anında 300 TL ödülünüz hesaba ekleniyor.
Üye oldum KYC yaptım ödülüm gelmedi? Sorusunun cevabı:
Önemli Not: Siteden para çekerken her zaman BTC ağını kullanın başka ağlara göndermeyin.
Mesela BTC Çekecerken BEP-20 Adresi yazmayın.
veya USDT çekerken TRC-20 adresi yazmayın her zaman ERC-20 olması gerekiyor adreslerin.
Ekstra Plus:
Eğer ben beklemek istemiyorum derseniz direk kyc onaylandıktan sonra hesabınıza xrp gönderip 1500 TL işlem yapın anında 300 TL Ekleniyor.
Buradaki önemli nokta referans linkten üye olmanız.
KYC onayı olanlar dilerse direk xrp gönderip 1500 TL al sat yapsınlar anında 300 tl yükleniyor. sonra çekiyorsunuz hepsini.
27 Ekim 05:30 Editi:
KYC ödülleri henüz yatmadı ama Hacim ödülleri anında geliyor arkadaşlar 0 sıkıntı.
1-2 saat önce reelden arkadaşıma hesap açtırmıştım kycsi onaylanmış onun yanına gittim onda tek tek kendim al sat yaparak hacim oluşturdum 1500 TL anında geldi 300 tl ve çekimi yaptık hiçbir sıkıntı yok.
Al sattan kesilen komisyonu da yazayım detaylıca:
Hesapa 25 XRP gönderdik, 1500 TL al sat işlemi sonunda 22.5 XRP kaldı hesapta, yani 2.5 XRP komisyona ödedik. 30 TL gibi bir rakam
Sonra hem 22.5 XRP mizi çektik hem de gelen 300 tl BTC yi
Eğer referans linki kullanarak üye olursanız hesabınıza girdiğinizde sizi aşağıdaki gib bir mesaj karşılıyor. Referans linki kullanmayanlara bu mesaj çıkmıyor. Bu mesajı görüyorsanız 1500 TL hacim oluşturup anında 300 TL btc kazanıyorsunuz saniyesinde yükleniyor.
Ekstra bilgi çekerken işlemi anında yap diye bir kutucuk var onun tikini kaldırırsanız komisyon ödemiyormuşsunuz telegram kanalında o şekilde anlatılıyor.
Ben de o şekilde tik işaretini kaldırarak çektim yaklaşık 45 dk da kesintisiz geldi para hesabıma hiçbir sıkıntı yok.
İşlemler çok basit sırasıyla yapan herkes 300 TL Kazanacak
1- Linkten Üye ol : https://www.rainturk.com/?ref=8OF8UMY
2 - Kimliğini onaylat.
3 - 200 - 300 TL değerinde XRP gönder (yaklaşık 25 adet) ve toplamda 1500 TL al sat yap.
Bunları yaptığınızda anında 300 TL hesabınıza geliyor.
Etkinlik devam ediyor.
Selam beyler bu kampanya bi 2000 kişiyle sınırlı bi 5000 kişiyle sınırlı dendi ama şu an devam ediyor an itibariyle ben aldım dün kayıt oluşturmuştum.
normalde 1 hafta önce bitmesi gerekiyordu ama bitmemiş.
EDİT: geçen haftaki kampanya ayrıymış o kyc yapana 100 TL Ödül veriyordu bu yeni kampanya halen devam ediyor
bu sefer kyc yapana 200 TL ödül veriliyor. daha önce ben de dahil bir çok kişi çekim yaptı.
Üye olmayan varsa aşağıdaki linkten üye olun
Ref linkten üye olmanız önemli yoksa 300 TL ödülü alamıyorsunuz.
200 TL Ödülü alabilimek için kyc yapmak yeterli.
300 TL ödülü alabilmek için ise kycden sonra toplamda 1500 TL 'lik coin al sat işlemi yapmanız gerekiyor.
Bütün işlemler bu kadar.
Üye olduğunuzda kampanyanın devam ettiğine dair mail alacaksınız 48 saat içinde kyc onaylat 200 TL kazan diye
mail gelirse kyc nizi onaylayın ve 200 TL kazanın
acele edin kampanya bitmeden yetişin
Ödeme Kanıtı:
Önemli detaylar:
Websitesi arada çökebiliyor yoğunluğa göre panik yapmayın.
Playstoreden uygulamasını indirsin siteyle uğraşmak istemeyenler uygulamada bir sorun yok çalışıyor.
1500 TL Hacim oluşturmak için öncelikle hesabınıza gelen parayı başka bir borsaya çekmeniz gerekiyor.
Hesabınıza yaklaşık gelen para 0.0005 BTC oluyor fakat site en az 0.005 BTC al sat a izin veriyor o yüzden önce parayı başka borsaya çekeceğiz.
Paribu tercih edebilirsiniz.
Çektikten sonra btc mizi bozup xrp alacağız ve tekrar raintürke göndereceğiz.
Sonra 1500 TL hacim işlemini XRP ile yapacağız al sat yapa yapa.
İşlemi yaptıktan sonra anında 300 TL ödülünüz hesaba ekleniyor.
Üye oldum KYC yaptım ödülüm gelmedi? Sorusunun cevabı:
Önemli Not: Siteden para çekerken her zaman BTC ağını kullanın başka ağlara göndermeyin.
Mesela BTC Çekecerken BEP-20 Adresi yazmayın.
veya USDT çekerken TRC-20 adresi yazmayın her zaman ERC-20 olması gerekiyor adreslerin.
Ekstra Plus:
Eğer ben beklemek istemiyorum derseniz direk kyc onaylandıktan sonra hesabınıza xrp gönderip 1500 TL işlem yapın anında 300 TL Ekleniyor.
Buradaki önemli nokta referans linkten üye olmanız.
KYC onayı olanlar dilerse direk xrp gönderip 1500 TL al sat yapsınlar anında 300 tl yükleniyor. sonra çekiyorsunuz hepsini.
27 Ekim 05:30 Editi:
KYC ödülleri henüz yatmadı ama Hacim ödülleri anında geliyor arkadaşlar 0 sıkıntı.
1-2 saat önce reelden arkadaşıma hesap açtırmıştım kycsi onaylanmış onun yanına gittim onda tek tek kendim al sat yaparak hacim oluşturdum 1500 TL anında geldi 300 tl ve çekimi yaptık hiçbir sıkıntı yok.
Al sattan kesilen komisyonu da yazayım detaylıca:
Hesapa 25 XRP gönderdik, 1500 TL al sat işlemi sonunda 22.5 XRP kaldı hesapta, yani 2.5 XRP komisyona ödedik. 30 TL gibi bir rakam
Sonra hem 22.5 XRP mizi çektik hem de gelen 300 tl BTC yi
Eğer referans linki kullanarak üye olursanız hesabınıza girdiğinizde sizi aşağıdaki gib bir mesaj karşılıyor. Referans linki kullanmayanlara bu mesaj çıkmıyor. Bu mesajı görüyorsanız 1500 TL hacim oluşturup anında 300 TL btc kazanıyorsunuz saniyesinde yükleniyor.
Ekstra bilgi çekerken işlemi anında yap diye bir kutucuk var onun tikini kaldırırsanız komisyon ödemiyormuşsunuz telegram kanalında o şekilde anlatılıyor.
Ben de o şekilde tik işaretini kaldırarak çektim yaklaşık 45 dk da kesintisiz geldi para hesabıma hiçbir sıkıntı yok.
İşlemler çok basit sırasıyla yapan herkes 300 TL Kazanacak
1- Linkten Üye ol : https://www.rainturk.com/?ref=8OF8UMY
2 - Kimliğini onaylat.
3 - 200 - 300 TL değerinde XRP gönder (yaklaşık 25 adet) ve toplamda 1500 TL al sat yap.
Bunları yaptığınızda anında 300 TL hesabınıza geliyor.
Etkinlik devam ediyor.
Yorum