Noldu şimdi kandirildik mi ?
Raintürk Herkese 200+300 TL
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Ben salak gibi bankaya çektim. Başkasını bilmem ama bana göndereceklerini düşünmüyorum. Benim yaptığımı yapmayın. Mutlaka kripto çekinYorum
-
30 saati geçti 200 TL bonus yatmadı bana mail geldikten sonra 12 saat içinde KYC yapılması şartı yazıyordu..ben gece hesap açtım yattım..gece mail gelmiş 200 TL Bitcoin kazanın diye.. 12 saat kuralı ile ilgili bir şey yazmadığı için geç baktım..14 saat filan geçmişti ancak KYC yaptım..Referans bonusunu aldık çektik..bakalım kısmet 200 TL yatarsa güzel olur..
Sadece sınırlı bir süre için, hesabınızın başarılı bir şekilde doğrulanmasının ardından Rain hesabınıza yatırılacak 200 TL değerinde Bitcoin hoşgeldin bonusu sunuyoruz.
Hoşgeldin bonusunu haketmek için, kayıt olduktan sonraki 12 saat içerisinde KYC hesap doğrulamanızı tamamlamanız yeterlidir.Yorum
-
30 saati geçti 200 TL bonus yatmadı bana mail geldikten sonra 12 saat içinde KYC yapılması şartı yazıyordu..ben gece hesap açtım yattım..gece mail gelmiş 200 TL Bitcoin kazanın diye.. 12 saat kuralı ile ilgili bir şey yazmadığı için geç baktım..14 saat filan geçmişti ancak KYC yaptım..Referans bonusunu aldık çektik..bakalım kısmet 200 TL yatarsa güzel olur..
Sadece sınırlı bir süre için, hesabınızın başarılı bir şekilde doğrulanmasının ardından Rain hesabınıza yatırılacak 200 TL değerinde Bitcoin hoşgeldin bonusu sunuyoruz.
Hoşgeldin bonusunu haketmek için, kayıt olduktan sonraki 12 saat içerisinde KYC hesap doğrulamanızı tamamlamanız yeterlidir.Yorum
-
Yorum
-
Hepte bizi bulur onaylanmayan yada geç onaylanan hesap muhabbeti, hala beklemedeyiz 30 saat oldu
, millet üye olduktan 1 saat sonra onaylanıyor.Yorum
-
Dün geceden beri yatirim - çekimler kapalı
xrpler askıda kaldı telegramdan calismalar devam ediyor falan diyolar ama bakalim nolurYorum
-
Yorum
-
Hep bizden olanların madikleriyle uğraşıyoruz şu adamlar bizden üçkağıtçı bir grupla anlaşmayıp kendileri gelseydi bunların 10'da 1'i olmazdı. Yine 3 kuruş hesabı yapan nomissiz biri vardır ekibin başında emin olun. Hesap 1 haftadır onaylı ne gelen var ne giden.Yorum
-
Hep bizden olanların madikleriyle uğraşıyoruz şu adamlar bizden üçkağıtçı bir grupla anlaşmayıp kendileri gelseydi bunların 10'da 1'i olmazdı. Yine 3 kuruş hesabı yapan nomissiz biri vardır ekibin başında emin olun. Hesap 1 haftadır onaylı ne gelen var ne giden.
Not:siteye üye olmadım belge falan da yollamadımYorum
-
ben umudu kestim artık. 24 sabahı üye olmuştum. 25i akşamı belgelerim onaylandı. Benden sonra üye olup benle aynı vakit belgeleri onaylanan arkadaşlar aldı bana yatmadı. bu saatten snra gelirse sürpriz olur kovalamayı kontrol etmeyi bırakıyorumYorum
-
Arkadaşlar malum bende xrp ile çekim vermiştim dünden beri az önce işlem iptal olmuş para hesabıma iade oldu şimdi tekrardan çekim vercem yalnız bunun için mail atmanız lazım en güzeli o çekimin ekran alıntısını alıp mail atmak şimdi tekrardan çekim talebi vercem sonucu yazarımYorum
-
adsl456 arkadaşımızın dün yaptığı XRP çekimi askıda kalmıştı. Mail attı durumu ve askıda kalan çekimini iptal ettirdi şimdi tekrar çekecek. işlemi askıda kalanlar mail ile düzeltebilirler 1-2 saat içinde düzeltiliyor.
-
-
Nasıl bir yer ne maile cevap verdiler Twitter da yazdık adamlar hiçbir şekilde dönüş yapmıyor. Mail adresleri sitedeki adres heralde değilmiYorum
Yorum