Raintürk Herkese 200+300 TL

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • pocketaces
    • 23 Aug 2015
    • 2614
    • mühendis

Noldu şimdi kandirildik mi ?

Yorum

• ForeverYoung
      • 20 Jun 2020
      • 6651

Ben salak gibi bankaya çektim. Başkasını bilmem ama bana göndereceklerini düşünmüyorum. Benim yaptığımı yapmayın. Mutlaka kripto çekin

Yorum

• LaNCe
        • 03 Oct 2004
        • 1464

İlk olarak pocketaces tarafından gönderildi
        Noldu şimdi kandirildik mi ?
        30 saati geçti 200 TL bonus yatmadı bana mail geldikten sonra 12 saat içinde KYC yapılması şartı yazıyordu..ben gece hesap açtım yattım..gece mail gelmiş 200 TL Bitcoin kazanın diye.. 12 saat kuralı ile ilgili bir şey yazmadığı için geç baktım..14 saat filan geçmişti ancak KYC yaptım..Referans bonusunu aldık çektik..bakalım kısmet 200 TL yatarsa güzel olur..

Sadece sınırlı bir süre için, hesabınızın başarılı bir şekilde doğrulanmasının ardından Rain hesabınıza yatırılacak 200 TL değerinde Bitcoin hoşgeldin bonusu sunuyoruz.

Hoşgeldin bonusunu haketmek için, kayıt olduktan sonraki 12 saat içerisinde KYC hesap doğrulamanızı tamamlamanız yeterlidir.

Yorum

• pocketaces
          • 23 Aug 2015
          • 2614
          • mühendis

İlk olarak LaNCe tarafından gönderildi

30 saati geçti 200 TL bonus yatmadı bana mail geldikten sonra 12 saat içinde KYC yapılması şartı yazıyordu..ben gece hesap açtım yattım..gece mail gelmiş 200 TL Bitcoin kazanın diye.. 12 saat kuralı ile ilgili bir şey yazmadığı için geç baktım..14 saat filan geçmişti ancak KYC yaptım..Referans bonusunu aldık çektik..bakalım kısmet 200 TL yatarsa güzel olur..

Sadece sınırlı bir süre için, hesabınızın başarılı bir şekilde doğrulanmasının ardından Rain hesabınıza yatırılacak 200 TL değerinde Bitcoin hoşgeldin bonusu sunuyoruz.

Hoşgeldin bonusunu haketmek için, kayıt olduktan sonraki 12 saat içerisinde KYC hesap doğrulamanızı tamamlamanız yeterlidir.
          Bana mail geldi hemen kyc yaptım . 200 TL yüklenmedi. Referans bonusu ne oluyor ? Bizim referansimizla hesap acip hesabı onaylatandan mi kazaniyoruz yoksa referansimizl hesap açilmasi yeterli mi ?

Yorum

• ForeverYoung
            ForeverYoung yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            İlk mesajda yazıyor. 1500 Tl lik hacim oluşturursan otomatik yansıyor 300 TL değerinde Bitcoin
        • ARGEUSS
          • 11 Nov 2019
          • 163
          • Marihuana
          • Slot Mühendisi

Daha çok acemiler işlemler aşırı yavaş raintürk de

Yorum

• LaNCe
            • 03 Oct 2004
            • 1464

İlk olarak pocketaces tarafından gönderildi

Bana mail geldi hemen kyc yaptım . 200 TL yüklenmedi. Referans bonusu ne oluyor ? Bizim referansimizla hesap acip hesabı onaylatandan mi kazaniyoruz yoksa referansimizl hesap açilmasi yeterli mi ?
            blackmagic başlığı açan her şeyi yazmış 1500 TL lik herhangi bir coini AL/SAT yapınca referans bonusu otomotik yatıyor..eğer referans linkinden üyelik açmadıysan 300 TL referans bonusunu alamazsın..Eğer senin referans linkinden biri üyelik açıp 1500 TL lik AL/SAT yapınca sende oda 300 TL allıyor..

Yorum

• winner365
              Banned
              • 26 Mar 2020
              • 1678

Hepte bizi bulur onaylanmayan yada geç onaylanan hesap muhabbeti, hala beklemedeyiz 30 saat oldu
              , millet üye olduktan 1 saat sonra onaylanıyor.

Yorum

• Deeprise
                Deeprise yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                10 gun - 2 hafta bekleyen var bu beyinsiz rainturk hepsini ayni anda onayladigi icin onaylanma zamani degisiyor .
            • titanserdar
              • 04 Sep 2021
              • 506

Dün geceden beri yatirim - çekimler kapalı
              xrpler askıda kaldı telegramdan calismalar devam ediyor falan diyolar ama bakalim nolur

Yorum

• ForeverYoung
                • 20 Jun 2020
                • 6651

İlk olarak titanserdar tarafından gönderildi
                Dün geceden beri yatirim - çekimler kapalı
                xrpler askıda kaldı telegramdan calismalar devam ediyor falan diyolar ama bakalim nolur
                Bu demek oluyor ki çeken çekti çekemeyen benim gibi salaklık edip banka hesabına çeken yarı yolda kaldı. Bu saatten sonra topuk artık. Bana ve bu durumu yaşayanlara geçmiş olsun

Yorum

• adsl456
                  adsl456 yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Bende xrp çekim talebi verdim 20.28 den beri hayla hesaba gelen bişey yok

• titanserdar
                  titanserdar yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Bizim kripto çekimleride geceden beri bekliyor ama sana ilk başta dediğim gibi bankaya çekmek büyük hataydı destek taleplerinede geri dönüş yapmıyorlar bekliyelim bakalim sonu nereye varır
              • teolive
                • 09 May 2016
                • 6450

Hep bizden olanların madikleriyle uğraşıyoruz şu adamlar bizden üçkağıtçı bir grupla anlaşmayıp kendileri gelseydi bunların 10'da 1'i olmazdı. Yine 3 kuruş hesabı yapan nomissiz biri vardır ekibin başında emin olun. Hesap 1 haftadır onaylı ne gelen var ne giden.

Yorum

• ForeverYoung
                  ForeverYoung yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Bir de 150 referans yapmaya çalışanlar vardır. Fake kimlikle kendilerini akıllı sanan. Yapmadıklarını bırakmamışlardır biraz da onun da etkisi vardır
              • curry2014
                • 03 Oct 2014
                • 3882

İlk olarak teolive tarafından gönderildi
                Hep bizden olanların madikleriyle uğraşıyoruz şu adamlar bizden üçkağıtçı bir grupla anlaşmayıp kendileri gelseydi bunların 10'da 1'i olmazdı. Yine 3 kuruş hesabı yapan nomissiz biri vardır ekibin başında emin olun. Hesap 1 haftadır onaylı ne gelen var ne giden.
                "Hep bizden olanların madikleri" derken bitci 100 tl bitexen mi birşey 50 tl vermişti hemde çok kısa sürede hesap onaylayıp. Thodex de 50 doge mu birşey vermişti galiba free olarak diğer tarafta ben aldım ama coinbase bazı arkadaşların hala 1 ay olmuş evrak onayı vs kısaca bizden olan herkes madikçi diğerleri iyi yok yani. Bu Rainin sahibi de adam akıllı biri olsa Türkiye ortaklarını daha disiplinli seçerdi Türkiye de işini dürüst yapan yok mu sanki.

Not:siteye üye olmadım belge falan da yollamadım

Yorum

• HornyHornet
                  • 25 Aug 2012
                  • 5170

ben umudu kestim artık. 24 sabahı üye olmuştum. 25i akşamı belgelerim onaylandı. Benden sonra üye olup benle aynı vakit belgeleri onaylanan arkadaşlar aldı bana yatmadı. bu saatten snra gelirse sürpriz olur kovalamayı kontrol etmeyi bırakıyorum

Yorum

• adsl456
                    • 04 Apr 2015
                    • 1428

Arkadaşlar malum bende xrp ile çekim vermiştim dünden beri az önce işlem iptal olmuş para hesabıma iade oldu şimdi tekrardan çekim vercem yalnız bunun için mail atmanız lazım en güzeli o çekimin ekran alıntısını alıp mail atmak şimdi tekrardan çekim talebi vercem sonucu yazarım

Yorum

• blackmagic
                      blackmagic yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      adsl456 arkadaşımızın dün yaptığı XRP çekimi askıda kalmıştı. Mail attı durumu ve askıda kalan çekimini iptal ettirdi şimdi tekrar çekecek. işlemi askıda kalanlar mail ile düzeltebilirler 1-2 saat içinde düzeltiliyor.
                  • kenan52
                    • 13 Jul 2012
                    • 4032

Nasıl bir yer ne maile cevap verdiler Twitter da yazdık adamlar hiçbir şekilde dönüş yapmıyor. Mail adresleri sitedeki adres heralde değilmi

Yorum

• ForeverYoung
                      ForeverYoung yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      Ben çok mail attım bir kez bile dönüş olmadı
                  • jaguar372
                    Banned
                    • 24 Aug 2017
                    • 216

konu harika özetlenmis eline saglık

Yorum

Çalışıyor...