Puanda vermiyor artık tüm görevleri tamamladım 44 puan verdi sadece, iyicene boku çıktı lunarın.
LunarCrush Projesi - 450Dolar Kazanma Fırsatı Sunar
Daraltma
X
-
Bilen arkadaşlar detay anlatabilir mi acaba
Özelikle zilpay wallet kısmı önemli çekim için o şart.
Zilpay cuzdan indirip kurmak mı gerekiyor acaba
Daha önce
Cuzdan kendi oluşturmuştu
O cuzdan adresimize ulaşma imkanı var mıYorum
-
Zilpay cüzdan bağlama puanlama açısından önemli anladığım kadarıyla..birikenleri yine lunar içindeki cüzdana aktarıp Mexc e çekilebilir diye düşünüyorum bende halen aktif görünüyor. Eski çekim devam gibi görünüyor benim bugün 10 lunar ı geçer bir deneme yaparız gerçi 24 saat cüzdana aktar 24 saat çekim için bekle süreleri var..çekilmez hale getirdiler iyice .
-
-
Saçma sapan bir hal aldı.
level olayı getirdiler çaylak usta vs gibi.
zilpay ve metamask bağlayın
twitter bağlayın ( ne kadar eski ve takipçisi çoksa o kadar çok etkili sıralamada)
twitter da etkileşim yapın (lunarcrush ile ilgili ve takip edin)
metamask veya zilpay cüzdanınız en az 6 aydan eski olursa ve işlem yapmışsanız yine sıralamayı etkiliyor
daha birsürü şey var ben birazını yaptım çaylak gözüküyor halen hesabım ama gece 12-1 gibi profıl yenilenecek o zaman görücez bakalım.
şu haliyle devam etmek saçma.Yorum
-
[QUOTE=arduaz;n10781206]LunarCrush yeni guncelleme gelmiş
İnceleme şansım olmadı, anlayan varsa anlatabilir mi
Ne yapmalıyız diye
Orneğin cuzdan bağla diyor
Metamask olmak zorunda mı, trustwallet olmazmış?
Zill cuzdan nasıl bağlıycaz
Farklı şeyler de var
SingleGun hocam çözersen yaz lütfen ne yapıcağımı[/QUOT
dostum öncelikle kesinlikle AVATAR yükleyin, anladığım kadarıyla herşeyi tam yapmasan da birazını yaparsan yine master oluyorsun
en önemli şeyler
Twitter Bağla (@lunarcrush beğen ve takip et )
Zilpay bağla
Twitter da etkileşim yap. (takipçin ve tw hesabın eski olan varsa bu baya etkiliyor sıralamayı sanırım)Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
yeni getirilen güncellemeden sonra Master'dan noobie düştük herşeyi bağladık gene de yükselemiyoruz mk.Yorum
-
SingleGun zilpay var, twitter var. coinbase var 3 aylık. lunr da hold ediyoruz bir şeye yaradığı yok.. Bir tek metamask sorunu var. Bağladık metemaskı ama eski değil hesap.. bunlar yakında tüm bilgilere ulaşıp kasayı boşaltıp kaçar bu her b.ku istediler mk.Yorum
-
En önemli etken metamask zaten, o eski değilse zilpay da eski değilse noob'un en fazla 1 üstüne çıkarsın, iyice saçmaladılar bunların hepsi çoklu hesapları engellemek için ama kyc yapsalar zaten baya bir hesap engellenirdi, discord'da bekleyin düzelecek dediler 1 hafta daha bekleyip çıkıcam düzelmezse.
-
-
This account has sent away more than 25% of earned Lunr. All future Lunr earnings are disabled until the HODL/Send ratio is back in good standing by adding 65.9974 Lunr to your LunarCrush wallet or any connected wallet. Learn more
Lunara el fatihaYorum
-
ben master seviyesindeyim şuan, günlük 2 Lunr veriyor, haftalık da ödül 5-6 arası veriyor, şimdilik devam ediyorum.. bu arada total de 4-5 k arası çekim yaptım.Yorum
-
Yorum