Bu işe girmeyerek iyi yapmışım çoğu proje boş çıkınca resmen soğudum bu işlerden,çoluk çocukların eğlencesi olmaya gerek yok.
LunarCrush Projesi - 450Dolar Kazanma Fırsatı Sunar
Daraltma
X
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Bugün siteden Lunr çekmek istiyorum. Daha önce çeken arkadaşlar nasıl çektiler? Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.Yorum
-
28 lunar var bundan sonra strateji ne olmalı 30-35 TL olsa hepsini çekerdim fakat yine 22 TL ye düştü bekleyip her ay 30 üstünü çekmek mantıklı mı içerde yüksek lunar varken banlanma riski de var kararsız kaldımYorum
-
-
Zilpay Chrome eklentisini cep telefonuna kurabiliyor muyuz..masaüstü bilgisayar şart mı eklenti için. cep telf için Zilpay cüzdan uygulamasını indirsek çekim ve swap işlemlerini yapabiliyor muyuz .çekim işlemlerini telefon üzerinden yapacağımdan soruyorum .Yorum
-
Bir şeyler değişmiş yine sanırım lunr tutmaya özendiriyorlar fakat kyc olmadan ve hala herkeste banlanma korkusu varken kimse bu tutarlarda Lunr tutmaz hesabında.Yorum
-
Artık günde 60 dakika max puan alıyoruz makat sitede market kısmında coşnlere tıkladıgında sana düşünceni soruyor. Level 1 ler soru basına 1,level 2 ler 2 level 3 ler 3 puan alıyor . 29.99 lunarım var tam denk gelmiş puanlama artık tamamen level ve lunar hodl seviyesine döndü bir tık mantıklı olduYorum
-
Hocam market kısmındaki coinlerin her birine tıkla..sarı renkli "Opinion" yazar altında görüş cevapları var birini seç bekle..30 tane cevapla bu şekilde puanını kontrol et yarım saatte bir güncelleme yapıyor. Eksik kaldıysa görüş bildirmeye devam edersin .illaki market kısmı değil sitenin herhangi bir yerinde görüş görüyorsan cevaplayabilirsin .sarı renkli farkediliyor zaten..
Yorum