LunarCrush Projesi - 450Dolar Kazanma Fırsatı Sunar
Daraltma
X
-
kimsesiz geldim kimsesiz giderim
Yorum
-
Yorum
-
Bugün 35 lunara ulaştık sonunda. Level 2 ödülünü beklesem mi beklemesem mi kararsızım. 20-25 lunar vereceklerinden emin olsam beklerim pazara kadar da bizim şanısmıza 3-5 lunar verirler. Lunar değeri de 2.70 lere kadar geriledi. Çok arada kaldım.Yorum
-
Yorum
-
-
Sistem değiştiğinden beri hep tam puan alıyordum ama bugün sitede zaman geçirdiğim puanlar gelmedi. Ne yaptıysam sitede zaman geçirme puanım 36 puanı geçemedi. Başka aynı sorunu yaşayan var mı?Yorum
-
Yorum
-
dün ben gece yarısı bakarken bi baktım log out olmusum.
logın oldum , banned yazdı.
30dk sonra hıc bir sey yapmadan duzeldiYorum
-
deli ettiler yetkili birine anlattım konuyu. böyle bir şey imkansız diyor. bakalım bugün de fulledim yine ödül gelmezse benim hesap askıda kaldı demektirYorum
-
Referansların katkısında değişiklik olmuş.
Multiply your total daily points based on the number of new accounts that have signed up in the last 30 days using your referral link or any sharing link. Only considers referred accounts that are level 2 or higher and stay there for a minimum of 14 days.
Level2 ya da Level3'te en az 14 gün kalan kişilerin referansları çarpan olarak etki edecekmiş.Yorum
-
dun geceden beri sistem sacmalıyor. Bi ara hic girilmiyordu. bir ara puan saymıyordu. Simdi girdim dune ait hic bir veri yok . Lunr lar hesapta yok 0 yazıyor. dün kazanlılan ne puan bellı ne lunar bellı onunla ılgılı bır sey yok.. ya cok buyuk guncelleme yapıyorlar ya bir şey var.. sacma sapan oldu her şey yine..Yorum
Yorum