LunarCrush Projesi - 450Dolar Kazanma Fırsatı Sunar
Daraltma
X
-
Yorum
-
-
Geçen hafta level 2 den bana 58 Lunr gelmişti, bu hafta baktım herkes level 2 olmaya başladı hemen çektim 4.5 dolardan sattım. Bu hafta level 2 lere 7.4 lunr vermiş haliyle herkes çekip satmış ve dump yemiş şuan 3.2 Dolarda. Bunu tahmin etmek zor değildi lunr'a vadeli işlem açtıran borsa olsa evi arabayı satar short açardım.
Geçen haftaki yükselişin sebebi Level 2 ve Level 3 olanların haftalık 50 bin lunr havuzundan çok daha fazla pay almasiydi. Geçen haftaki gibi olmadığı gören panikle sattı sonuç bu.
Edit: Şimdi ne yapacağım? Biraz daha bekleyeceğim sonra 100 lunr alıp LunarCrush a göndererek level3 olacağım.
Yorum
-
Yorum
-
30 lunar olacaksın o zaman en iyi ihtimalle 30 lunar atacaksın ama banlanma olayı var işte -
Rasputin88 lunar atınca neden banlanalım ? yasak mı ki ? -
Bazıları banlanmış lunar attığı halde telegram ve discord ta gördüm
-
-
Haftaya 5'er Lunar almak için herkes level 2 oluyor. Alanlar fiyatı yükyükseltsin satacağım. Haftaya tekrar alır level 3 olurum.Yorum
-
ben 3 gun falan oldy baslayalı hergun aktif olmaya calısıyorum sitede puanlar verio 180-200 arasu gunluk puan alıorum . yapmam gereken baska birsey varmı ? gunde kac puan verio simdi ? birde çarpan nasıl yükselticezYorum
-
adamlar link swap ban sebebi diyor ve her gün banlanmalar devam ediyor. otomatik ban atan bi sistem kurmuşlar. link swap yapmayan kullanıcı yoktur. banlanma korkusundan yatırım yapmayı düşünenler beklemede. bir kaç hafta sonra anca düzene oturur. 2 levele 11 token verse haftalık %33 faiz kötü değil.Yorum
-
adamlar link swap ban sebebi diyor ve her gün banlanmalar devam ediyor. otomatik ban atan bi sistem kurmuşlar. link swap yapmayan kullanıcı yoktur. banlanma korkusundan yatırım yapmayı düşünenler beklemede. bir kaç hafta sonra anca düzene oturur. 2 levele 11 token verse haftalık %33 faiz kötü değil.Yorum
-
Level muhabbetini herkes öğrendi bu hiç hoş olmadı
Level 3 toplam da yaklaşık 230 lunr çektim. Arada bir kere de 125 lunr yanlış cüzdana gönderip yaktım. İçeri de hala 100 küsur lunr var yarın 5lik Claim limitini doldurup lunara veda edeceğim. Teşekkürler lunarcrushYorum
-
Bu time on site işleyiş değiştimi anlamadım önceleri max 120 alırdım 50 yi görmüyor şuan bilgisi olan yazabilir mi
kimsesiz geldim kimsesiz giderim
Yorum
Yorum