Mex borsasında var coın.. girmiş nereye girse farketmez.. piyasaya ha bire coin sokuyor adamlar.. alıcı yok satıcı cok.. arz talep meselesi ha bire düşüyor ve düşecek .. bu coinin sonu cem uzan söylemi gibi olacak.... Lunr 1 TL !!! adamlar çok güzel proje yapmış yani çok güzel çaktılar bize.. uzun lafın kısası bu .. fiyat 60 70 lerde zill le swap edip elinden çıkaran kendini çok karlı görsün ötesi için ki bu ötesinde bende varım büyük hüsran olacak bu iş ...
LunarCrush Projesi - 450Dolar Kazanma Fırsatı Sunar
Daraltma
X
-
-
-
-
https://lnr.app/s/A1JVep
10tl olarak çekeriz heralde.
ExBronx naptın hocam sen cekebıldınmı bari sen kurtar paçayı en azından biz 100tl alacaz max oda tamamlayabilirsekYorum
-
Ben bu Lunardan umudu kesmiştim, dün 35 limiti tamamlamıştım ama hesabı bloke ettiler. Site içinden ve discorddan sürekli mesaj attım. Bugün bir kontrol edeyim dedim. Şimdi aktif hale gelmiş hesabım. Az önce de cüzdan oluşturup, Mexc borsasına çekim işlemini yaptım.
Umarım tüm emek veren arkadaşlar sırayla çekimlerini yaparlar. Bol kazançlar herkese.
Yorum
-
atlanta az önce sattım hocam 203 USTD var elimde, çekim için 24 saat bekletir sanırım.
Edit: 24 saat beklemeye gerek kalmadı. Güvenlik ayarlarını girince KYC yapmadan, 24 saat beklemeden çekim yaptırdı. Buradan işlem yapacakların bilgisi olsun.En son yu_cin tarafından düzenlendi; 01 - 11 - 21, 13 : 03.
-
5k alırız diye dusunuyorduk 1.5k ya geldi, erken bitiremedik, ref bulamadık o kadar, bir de ilk gunler klik işinden cok gol yedik.
İnsallah gece arıza cıkarmazlar da cekerımYorum
-
-
-
-
-
Yorum