Dostum bu Lunr coin sadece 1 borsada işlem görüyor sanırım ? pek anlamıyorum cryrpto işlerinden o konuda da bilgi verirmisin . ola ki topladık 700 puan ola ki bir para gelecek nasıl alacağız ?
LunarCrush Projesi - 450Dolar Kazanma Fırsatı Sunar
Daraltma
X
-
-
Çekim esnasında benim arkadaslarım Swap yaparak aldılar paralarını
Onu detaylı yazıcam, ön bilgi olarak sunu vereyım
Lunr coinini https://zilswap.io/ burda ben bozdurucam.
Burada işlem yapabilmem icin de Zil cüzdan lazım, çünkü proje Ziliqa (ZİL) blockhain tabanlı. Lunr'de onu kullanıyor.
O yuzden tıpkı metamask gibi zillet.io dan cüzdan kurucaz hızlıca. masaüstünden yapacaksan metamask eklentisi gibi eklenti kuracaz https://zilpay.io/ burdan.
Zil cüzdana gecirdikten sonra paranızı, borsaya atmak son derece kolay.
Bu arada LunarCrush sitesi gece 3 te puanları otomatık olarak Lunr ye cevırıyormus
Yorum
-
Hocam sorduk ettik. sağol ilgilendin ve bizimle paylaştın. pek umudum yok ama umarım 3 beş bişi cıkar buradan.. zaten oyle 450 dolar alayın ınan 150 sını sana yollarım hiç gözüm kalmadan . cok sağol uğraşalım bakalım bıraz .. tıkladık lınk mınk ne varsa bakalımYorum
-
tweet paylaşarak zaten günde max 20 credit alabiliyorsunuz. click ile 149 a kadar alabiliyorsunuz. eğer düzenli tıklama sayısını doldurabilirsek 4 güne cekim yapma sansı var. 450 usd den bahsediyoruz. tak diye verecek değiller. biraz emek lazım. ancak kyc istememelerine anlam veremedim. istesem 10 maille kayıt olurum şuan ki mutlaka olanlar vardır. Dolasıyla kısa süre içinde kurallarda değişiklik gelmesi muhtemel.Yorum
-
bendede 105 te takılı kaldı.Linklerin hepsine bastım paylaştım ama değişim olmadı.Anlık yansımıyor olabilir amaYorum
-
zaten 1 -2 gune kadar alındı alındı .. alınmadı bu site toptan çöker... yok aslında adamlar kendı coınlerını verıyorlar sanırım. yanı onlara gıren cıkan bır sey yok bır yandan reklamlarını yaptırıyorlar bır yandan coınlerı pıyasaya gırıyor bır yandan ıslem hacmı artıyor vs vs bence onlar ıcın her turlu artı da.. art nıyet cok yanı nekadar dagıtım guclerı var ne kadar bu ıs ıcın coın butce ayırdılar o mesele .. umarım ucundan kıyısından bısıler yakalarızYorum
Yorum