Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
LunarCrush Projesi - 450Dolar Kazanma Fırsatı Sunar
Evet arkadaşlar korktum başıma geldi 40. sayfada bahsettiğim 35 lunarım çöpe gitti.
Şuan 31.87 lunar olmayan bir walletde duruyor kullanılmıyor. Seviye 2 ve bugün kullanılabilir lunar 2.18 olarak gözüküyor.
1 aylık emeğimiz çöp oldu yani. Lunarın 2 mail adresini buldum oralara yazdım, discorddan yazdım, twitterdan ekiplerinden 1 eleman buldum yazdım asla hiçbir şekilde hiçkimse dönüş yapmıyor.
Bu da hesabımın hali.
Hayırlı geceler.
Linkleri paylaşıyorum pazar günü itibariyle benden sonra paylaşım yapanlara tek tek tıklayacağım teşekkürler. https://lnr.app/s/gmaLnN
Evet arkadaşlar korktum başıma geldi 40. sayfada bahsettiğim 35 lunarım çöpe gitti.
Şuan 31.87 lunar olmayan bir walletde duruyor kullanılmıyor. Seviye 2 ve bugün kullanılabilir lunar 2.18 olarak gözüküyor.
1 aylık emeğimiz çöp oldu yani. Lunarın 2 mail adresini buldum oralara yazdım, discorddan yazdım, twitterdan ekiplerinden 1 eleman buldum yazdım asla hiçbir şekilde hiçkimse dönüş yapmıyor.
Bu da hesabımın hali.
yanlışın var burda lunrn hiç bir suçu yok ki, 31.7834 Lunr çekilebilir bakiyene geçmiş. yani sen Lunr cüzdanına aktarmışsın, oradan Mx borsasında ki Lunr hesabına çekebilirsin direk... Lunr to Claim de yazan 2.1803 bakiyen ise, ertesi günki kazandıgın lunr... yani orasıda artık her 5 lunr da çekebilirsin, 35 lunr beklemene gerek yok...
Ayrıca Lunr Wallets yazan yerde cüzdan 2 yazıyor ? cüzdan 1 nerede , ya o cüzdanını sildin, bakiyen ondaydı? çünkü cüzdan 2 oluşturmuşsun o nasıl oldu
abi tamamda sonuçta bu sitede kaldı adamlar asla sıklemıyo benı afedersınızde bi cevap versinler bari sonuçta kullanmadıgımı görüyolar.
ben onu gitsem çeksem biyere sonra desemki silindi hani çakallık yapsam tamam.
ama işte bilmiyodum böyle bişey oldu şimdi emeğimin çöpe atılması mı gerekiyor
Hayırlı geceler.
Linkleri paylaşıyorum pazar günü itibariyle benden sonra paylaşım yapanlara tek tek tıklayacağım teşekkürler. https://lnr.app/s/gmaLnN
Yorum