Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
LunarCrush Projesi - 450Dolar Kazanma Fırsatı Sunar
Telegram grubunda yaklaşık 200 kişiyiz, 24 saatte maksimum bir mesaj yazılabilir hale getirdim. Yalnız sanırım bunu 12 saatte bir olarak değiştirmek daha faydalı olacak, yarın son kez değişiklik yapabilirim, buradaki arkadaşların yorumları çok önemli.
Gruba bot kurdum, Twitter linkini otomatik siliyor. Gereksiz kelime kullanımı yasak oto siliniyor. Sadece bir adet lnr app linki paylaşmak serbest. 4 link paylaşın diye de ben demiştim, şimdi faydasız olduğunu anladım bir link paylaşın diyorum beni dinleyen yok ilkinde neden dinlediniz o zaman
Bugün deneme yaptım, 2 buçuk saatte yaklaşık 60 farklı kişi link paylaştı. Hepsi anlattığım şekilde sadece 5 dakikada tiklasa herkese 60 puan yansır. Öyle sürekli link beklemek yok, grubu kapattigim zaman gelin tıklayın ve çıkın hepsi bu.
Telegram grubuna Rose Botumuz sayesinde çeki düzen geldi. Bu şekilde linklerimiz çok daha fazla tıklanma alacaktır. Lütfen bilgilendirme yazımı okuyun faydası olacaktır: https://t.me/lunarcrushlinkpaylas/2387
Yorum