Hocam işte benim sorun tam olarak orada başlıyor. Ben matemask değilde bu binance wallet var croma kurdum oradan aldım bsc adresini onu verdim. Ve o sitede cüzdanların içinde binance wallet yok. Nasıl bulacağım boşa mı gitti acaba benim nft
Coinmarketcap'te Diamond Biriktir, Ücretsiz Hediyeleri Kap
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
hocam onu bilemedim bulursam yazarım muhakkak -
Orada da görünmüyor hocam. Bu galaxy.eco sitesine bu nftnin geldiği adresi girip claim etmemiz gerek galiba ama o sitede sadece matemask ve connet wallet diye bir cüzdan çıkıyor. Benim verdiğim adres ise binance chain wallet. Bunu nasıl ekleyeceğimi bulamadım oraya.
-
-
ExBronx Hocam binance wallet özel anahtarını matemaska ekledim bu şekilde oldu galiba ama cliam etmek için çok fazla fee istiyor. 78 dolar falan ben yanlış mı baktım. Siz ne kadar fee verdiniz?Yorum
-
İlk defa katıldım ilk katılmam da aldım hemen kod verdi, bsc adresimi istedi ve kodu girdim, 48 saat içerisinde gönderilecek dedi baklaım ne göndercekYorum
-
kod verdi ve bi adres, o adrese tıkladım, bsc adresi ve kodu istedi girdim, kutular falan cıkmadı ama sende de öyle mi olduYorum
-
Ben de aldım, 48 saat sonra gelecek bir de şanslıysak $Money verecekler ondan cıkarsa da guzel olur, o da bedava oyun parası demek sanırım. 2 gun sonra bakarız, inş guzel bir şeydir : )
ben de 5000 üzeri diamond var, su 5000liği alacaktım vazgectim, daha iyi bir şey cıkar diye bekliyor. Mobox'un vardı bir ara ona puanım yetmedi 244 dolardı o. Dolayısı ile su bedava şeyi önemsemeyen cok kisi var ama sıfır zahmetle guzel bir hediye yakalanabilir.Yorum
-
Ben de aldım, 48 saat sonra gelecek bir de şanslıysak $Money verecekler ondan cıkarsa da guzel olur, o da bedava oyun parası demek sanırım. 2 gun sonra bakarız, inş guzel bir şeydir : )
ben de 5000 üzeri diamond var, su 5000liği alacaktım vazgectim, daha iyi bir şey cıkar diye bekliyor. Mobox'un vardı bir ara ona puanım yetmedi 244 dolardı o. Dolayısı ile su bedava şeyi önemsemeyen cok kisi var ama sıfır zahmetle guzel bir hediye yakalanabilir.Yorum
-
https://treasureland.market/
cuzdanı bağlıosunYorum
-
-
Yorum
Yorum