beyler binance para yatırma kısmından da bep20 oluştursam olur mu? yoksa metamask daki smart chain adresini mi vereceğiz farkı var mı bence farkı yok gibi geldi.
Coinmarketcap'te Diamond Biriktir, Ücretsiz Hediyeleri Kap
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
nereye yazıyorsun hocamYorum
-
-
Etkinliğe katılırken reedem butonuna tıkladığında
Binance Smart Chain adresi
Ve kod isteyecekler
Anladığım
Ama kod nedir, ne kodu dur anlamadım
İlk defa katılmak istiyorum da
Bişey bildiğimiz yok
Bilen arkadaşlar da, sanırım burda değil
Olsalar cevap yazarlardı herhaldeYorum
-
Merhaba hocam bende geçen hafta aldım ama hala reedemed yazıyor. Nedir yani ne aldık şimdi biz hiç anlamıyorum bu nft falan. Birde binancenin bir eklentisini kurdum croma oradan bsc adresi alıp verdim doğru mu yaptım acaba?Yorum
-
Enjin Wallet'i Trust wallet gibi telefona kuruyorsunuz, basında sıze verdiği anahtar kelimeleri kaybetmeyın, o sizin yenıden o cuzdana erişim anahtarınızYorum
-
ben yanlış görmedim değil mi. adres falan da istemedi. ilk önce aldı. geri attı beni. birdaha aldım bir daha attı sonra. 3.kez denediğimde network error diyordu.Yorum
-
ExBronx Hocam biraz bakındım, twitterdan böyle birşey gördüm bu bizim aldığımız bu nft ile bir ilgisi var mı acaba anlamadı ama? Lucky Lion Halloween NFT 2021 (BSC) by Lucky Lion | Project Galaxy Birde yarın yine bir nft etkinliği var 400 elmasaYorum
-
ExBronx Hocam biraz bakındım, twitterdan böyle birşey gördüm bu bizim aldığımız bu nft ile bir ilgisi var mı acaba anlamadı ama? Lucky Lion Halloween NFT 2021 (BSC) by Lucky Lion | Project Galaxy Birde yarın yine bir nft etkinliği var 400 elmasa
Bu NFT yı transfer etmeye olanak sağlayan bir alanı da var ama nereye edilir bilemedim, bu oyun nft lerinde ben de cok bilgili değilim, arastırarak öğrenmeye calısıyorum
Bundan sonra ne yapabiliriz arastırıyorum.
(Twitteri falan da bağladım soruyordu)
Yorum
Yorum